Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica quinny buzz to jedyny chyba wozek ktory mi sie podoba w opcji 3w1 i jesli znajde jakas fajna okazje to sie zdecyduje. My mieszkamy w domu wiec ja na spacery po miescie pewnie sie nie wybiore jedynie autem do lekarza dlatego szukam opcji z wpinanym fotelikiem na poczatek. Wyjscia na dwor pewnie beda glownie do ogrodu bo corka bedzie sie bawic, drugie dziecko spac w wozku a ja wypoczywac na lezaku
taki mam plan cudowny
Haneczka GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 22:43
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:dlatego ja nie zakładam pamiętnika, dzielę się z Wami odczuciami, obawami, emocjami i masą innych rzeczy, ale zdjęć twarzy, czy w przyszłości dziecka raczej nie, trochę się obawiam. Wolę na żywo się spotkać
lub fb
nie chciala bym by moje dziecko bylo obserwowane przez zboka jakiegos dopiero do mnie dotarlo jak naprawde jest ważne by nie pokazywać za wiele .
-
nick nieaktualnyLali wrote:A myslicie ze fb nie przegladaja pedofile??? Mysle ze czaja sie glownie na portalach spolecznosciowych na ktorych wpisuje sie najczesciej miejsce zamieszkania i wrzuca zdjecia calej rodziny.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Kochana, a po co Ci ta dostawka, skoro łóżeczko masz tak niedaleko łóżka?
Bo to ulatwia duzo. Nie trzeba wstawac w nocy jak dziecko placze tylko sie reke wyciaga a jak trzeba nakarmic to sie cycka wystawia, przytula robaczka i gotowe
Mantissa - ale 3w1 maja wypinane gondolki. Masz auto? Ja mam zamiar stelaz zostawiac w aucie i brac na gore (3pietro, bez windy, brak miejsca na klatce na wozek) sama gondole. Takie gondolki, zaleznie od modelu to cos miedzy 4 a 6kg. Ale uwazam ze lepsze sa jakosciowo napewno wozki oddzielne. Najwazniejsza jest spacerowka bo tego dziecko dlugo uzywa a gondolke tylko pare miesiecy. Jednak w moim przypadku chyba najlepszym rozwiazaniem jest 3w1 lub jesli gdzie sbedzie dobry to 2w1 ale gondolka i fotelik a nie gondolka i spacerowka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 22:55
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:na fb zdjęcia mam zastrzeżone tylko dla bliskich znajomych i też bez dzieci moich, no i absolutnie bez adresu
moje córki tez mają nakładzione do głowy czego nie wolno w sieci
Krysti i dobrze, lepiej losu nie kusićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 23:15
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja tez pamietnik usunelam
nie chciala bym by moje dziecko bylo obserwowane przez zboka jakiegos dopiero do mnie dotarlo jak naprawde jest ważne by nie pokazywać za wiele .
Krysti a czemu usunęłas pamiętnik? Ja Nie wrzucam żadnych zdjeć porostu...
Chyba można mieć pamiętnik tylko bez zdjeć a jeżeli ktoś to czyta to moja historia jest jak milion innych tutaj...
Dobranoc idę spać... -
nick nieaktualnyLwica wrote:Krysti a czemu usunęłas pamiętnik? Ja Nie wrzucam żadnych zdjeć porostu...
Chyba można mieć pamiętnik tylko bez zdjeć a jeżeli ktoś to czyta to moja historia jest jak milion innych tutaj...
Dobranoc idę spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 06:59
-
Nadzieja84 wrote:Haniu gratuluje synka. Mam pytanie jeszcze przed snem, bo się niepokoję. Mam takie uczucie jakby mi brzuch ciągnęło do dołu i się boje czy mi wiązadła wytrzymają. Miałyście kiedyś coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 23:53
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Mantissa - ale 3w1 maja wypinane gondolki. Masz auto? Ja mam zamiar stelaz zostawiac w aucie i brac na gore (3pietro, bez windy, brak miejsca na klatce na wozek) sama gondole. Takie gondolki, zaleznie od modelu to cos miedzy 4 a 6kg. Ale uwazam ze lepsze sa jakosciowo napewno wozki oddzielne. Najwazniejsza jest spacerowka bo tego dziecko dlugo uzywa a gondolke tylko pare miesiecy. Jednak w moim przypadku chyba najlepszym rozwiazaniem jest 3w1 lub jesli gdzie sbedzie dobry to 2w1 ale gondolka i fotelik a nie gondolka i spacerowka.
Wiem, że mają wypinane. I zawsze to jakaś myśl, żeby zostawiać sam stelaż na klatce schodowej, chociaż i tak bym się bała, że złodzieje ukradną a typowej wózkowni niestety nie ma. Samochodu też nie mamy, zresztą jakbym miała ciągle chować stelaż do auta i wyciągać np. żeby iść do sklepu, to też bym oszalała.Zresztą, mam jeszcze czas, żeby się zdecydować.
Co to pedofili, niebezpieczeństwa itp. to nie wpadam w paranoję, nie sądzę, żeby wstawianie zdjęć brzuszka czy USG było pożywką dla zboczeńców. Oni mogą czaić się wszędzie i czy ja je wstawię czy nie, czy będę prowadzić pamiętnik czy nie, to nie sądzę, żeby to robiło wielką różnicę. Co innego jeśli chodzi o wstawianie zdjęć dzieci np. w kąpieli.Lali, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Hej
ja tez nie mogę dospac ale za to popołudniu nadrabiam
ja mam wrażenie ze ostatnio brzusio jakoś mi przestał rosnąć nie wiem czy to tylko moje odczucie ale na poczatku tak ładnie rósł a teraz stoi w miejscu
-
HEj kochane
Ja ledwo żyje , mąż wczoraj gamoń jeden źle doczytał instrukcje na odgrzybiaczu do ścian i nasmrodził niemiłosiernie. Musi wietrzyć się teraz 48 h , przez 3 h dom był całkiem otwarty a my byliśmy u sąsiadki a na noc tylko pokoje miały uchylone okna a reszta otwarta na oścież. Jaka ja byłam zła to lepiej rzucić czekoladą we mnie i uciekać niz podchodzić, zwłaszcza , że wczoraj dzidek siedział cicho , nic nie pukał nic nie stukał nawet po słodkościach. I od wczoraj pobolewa mnie brzuch i krzyż co mi bardzo się nie podoba ale nie panikuje jeszcze
Krystii słonko to , że usunęłaś pamietnik czy zdjęcia to nic nie da. Wszystko i tak pozostaje w necie niestety. Co wrzucasz do neta w necie zostanie. Tutaj nigdy nie wiesz kto siedzi po 2 stronie monitora. Znam dziewczyne całą ciąże ze mną przeszła , ja urodziłam ONO też. To był facet i świetnie się bawił naszym kosztem.Nic mnie już nie zaskoczy. A co do wrzucania zdjęć dzieciaczków, zobaczycie ze i tak tutaj je wrzucicie chcąc się pochwalić i tak. To jest silniejsze od nas samychKrysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Pogoda tragedia tu ,wiatr taki ze łeb urywa .ola nie martw się on rosnie tylko nie czujesz ja tez tak mam ale od wczoraj pobolewa mnie po bokach jak by się więzadla rozciągaly .
Mnie tez boli i trochę kluje po bokach i tak myślę ze to tez chyba więzadła -
nick nieaktualny