Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i tak mi się dluzy... Zawsze przed USG wymyślam ze cos jest nie tak i się denerwuje myslalam ze lek o maleństwo z czasem przejdzie ale cały czas martwie się żeby tylko z małym było wszystko dobrze i żeby dotrwać to 3 trymestru tez tak macie czy tylko ja tak swiruje?
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Napewno ,ja wczoraj oddychac nie moglam w nocy tez brakowalo mi tlenu okno otwieralam normalnie ,cisnienie mi spadlo strasznie .Ide cisnieniomierz dzis kupic i bede kontrolować .przy nastepnej wizycie powiem lekarzowi o tym ze mam dusznosci .
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i tak mi się dluzy... Zawsze przed USG wymyślam ze cos jest nie tak i się denerwuje myslalam ze lek o maleństwo z czasem przejdzie ale cały czas martwie się żeby tylko z małym było wszystko dobrze i żeby dotrwać to 3 trymestru tez tak macie czy tylko ja tak swiruje?
pozniej bedziemy sie martwic czy sie dobrze rozwija a pozniej czy wroci na czas do domu po dysotece
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i tak mi się dluzy... Zawsze przed USG wymyślam ze cos jest nie tak i się denerwuje myslalam ze lek o maleństwo z czasem przejdzie ale cały czas martwie się żeby tylko z małym było wszystko dobrze i żeby dotrwać to 3 trymestru tez tak macie czy tylko ja tak swiruje?
Ja bałam się tylko pierwszego USG z wiadomych przyczyn, a na kolejne już szłam spokojna
Nie ma co się martwić Olumyślę, że żaden trymestr nie gwarantuje niczego.. nie da się uchronić od najgorszego jeśli ono ma przyjść więc szkoda się stresować i denerwować malucha
niech ten czas będzie spokojny
tyle możemy zrobić bo reszta już nie jest w naszych rękach. Wiem że to trudne, ale mnie się udało
MartaAlvi, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:amy a co to za zmiana awatarka? czyzbys sie juz pogodzila z chlopcem ?
hahaha, ja byłam pogodzona od poczęciadla mnie oznajmienie przez lekarza "nie wiedzę nic między nogami" czy tam "między nogami nic nie ma" było jak policzek
Byłam tylko w szoku, że jednak syneki że przeczucia mnie nie myliły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:41
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti jak powieksza sie brzuch zaczynamy inaczej oddychac..przeponowo dlatego moga sie pojawic dusznosci i problemy z oddychaniem..poloz sie na pleckach i spokojnie oddychaj...samo sie nastawi! mialam tak samo w pierwszej ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:43
-
Ale tłoczno od samego rana.
Ja jestem dziś chyba ostatni dzień w pracy. Mam w poniedziałek wizytę o 8.30 i poproszę o zwolnienie mam nadzieje że mi da:) Miałam w planie pracować jeszcze trochę ale stwierdziłam że mi się już nie chce nikt by i tak tego nie docenił więc w imię czego? szkoda pleców bo po 8h siedzenia przed kompem można wieczorem zwariować:pmimka84 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:Ja bałam się tylko pierwszego USG z wiadomych przyczyn, a na kolejne już szłam spokojna
Nie ma co się martwić Olumyślę, że żaden trymestr nie gwarantuje niczego.. nie da się uchronić od najgorszego jeśli ono ma przyjść więc szkoda się stresować i denerwować malucha
niech ten czas będzie spokojny
tyle możemy zrobić bo reszta już nie jest w naszych rękach. Wiem że to trudne, ale mnie się udało
Bardzo madre masz podejście zazdroszczetez muszę jakoś sobie przetlumaczyc . nawet po urodzeniu juz maluchow zawsze może cos się stać takie juz jest życie niestety...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Bardzo madre masz podejście zazdroszcze
tez muszę jakoś sobie przetlumaczyc . nawet po urodzeniu juz maluchow zawsze może cos się stać takie juz jest życie niestety...
Dokładnie : )
Nie można dać się zwariować
Ja zakładam, że będzie dobrze i tak ma być w każdym naszym przypadku -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jej dzięki kochana normalnie przez tą pogode tez wydaje mi się ze to ,wiatr u ciebie tez taki silny ,wlasnie spokojnie oddychalam i ustapilo ale i okno otworzylam ,az mnie gorąco się zrobilo dupa mokra nogi pot mnie oblal za gorąco mi bylo normalnie .dzis lece cisnieniomierz kupic i jakis nawilzacz powietrza bo sucho w buzi tez mialam wody ze dwa litry wypilam w nocy.
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Oj tak wyjątkowo dużo u nas chłopców jak narazie
ciekawe czy dziewczynki się jakieś pojawia
juz mam meza i synka w domu...ale jak bede jajka to bede kochac jak swoje
Ola89, Krysti, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość