X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta trzymam kciuki za wizytę twoją :) bedzie dobrze .:) ja za tydzien połówkowe juz się nakrecam :: /

MartaAlvi lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i tak mi się dluzy... Zawsze przed USG wymyślam ze cos jest nie tak i się denerwuje myslalam ze lek o maleństwo z czasem przejdzie ale cały czas martwie się żeby tylko z małym było wszystko dobrze i żeby dotrwać to 3 trymestru tez tak macie czy tylko ja tak swiruje?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja mialam kupic i nie warto naprawde go kupować ,x lander wsam raz dla mnie i o polowe tanszy .
    Racja :)
    wolę coś innego kupić dziecku niż łądować tyle kasy w wózek

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Napewno ,ja wczoraj oddychac nie moglam w nocy tez brakowalo mi tlenu okno otwieralam normalnie ,cisnienie mi spadlo strasznie .Ide cisnieniomierz dzis kupic i bede kontrolować .przy nastepnej wizycie powiem lekarzowi o tym ze mam dusznosci .
    krysti jak powieksza sie brzuch zaczynamy inaczej oddychac..przeponowo dlatego moga sie pojawic dusznosci i problemy z oddychaniem..poloz sie na pleckach i spokojnie oddychaj...samo sie nastawi! mialam tak samo w pierwszej ciazy.

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Racja :)
    wolę coś innego kupić dziecku niż łądować tyle kasy w wózek
    amy a co to za zmiana awatarka? czyzbys sie juz pogodzila z chlopcem ? :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i tak mi się dluzy... Zawsze przed USG wymyślam ze cos jest nie tak i się denerwuje myslalam ze lek o maleństwo z czasem przejdzie ale cały czas martwie się żeby tylko z małym było wszystko dobrze i żeby dotrwać to 3 trymestru tez tak macie czy tylko ja tak swiruje?
    jak anjbardziej normalne kochana :) pozniej bedziemy sie martwic czy sie dobrze rozwija a pozniej czy wroci na czas do domu po dysotece :D

Ola89 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:

Ja bałam się tylko pierwszego USG z wiadomych przyczyn, a na kolejne już szłam spokojna :)
    Nie ma co się martwić Olu :) myślę, że żaden trymestr nie gwarantuje niczego.. nie da się uchronić od najgorszego jeśli ono ma przyjść więc szkoda się stresować i denerwować malucha :) niech ten czas będzie spokojny :) tyle możemy zrobić bo reszta już nie jest w naszych rękach. Wiem że to trudne, ale mnie się udało :)

MartaAlvi, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    amy a co to za zmiana awatarka? czyzbys sie juz pogodzila z chlopcem ? :D

hahaha, ja byłam pogodzona od poczęcia :P dla mnie oznajmienie przez lekarza "nie wiedzę nic między nogami" czy tam "między nogami nic nie ma" było jak policzek :P

Byłam tylko w szoku, że jednak synek :D i że przeczucia mnie nie myliły :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:41

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti jak powieksza sie brzuch zaczynamy inaczej oddychac..przeponowo dlatego moga sie pojawic dusznosci i problemy z oddychaniem..poloz sie na pleckach i spokojnie oddychaj...samo sie nastawi! mialam tak samo w pierwszej ciazy.
    Jej dzięki kochana normalnie przez tą pogode tez wydaje mi się ze to ,wiatr u ciebie tez taki silny ,wlasnie spokojnie oddychalam i ustapilo ale i okno otworzylam ,az mnie gorąco się zrobilo dupa mokra nogi pot mnie oblal za gorąco mi bylo normalnie .dzis lece cisnieniomierz kupic i jakis nawilzacz powietrza bo sucho w buzi tez mialam wody ze dwa litry wypilam w nocy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:43

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tłoczno od samego rana.
    Ja jestem dziś chyba ostatni dzień w pracy. Mam w poniedziałek wizytę o 8.30 i poproszę o zwolnienie mam nadzieje że mi da:) Miałam w planie pracować jeszcze trochę ale stwierdziłam że mi się już nie chce nikt by i tak tego nie docenił więc w imię czego? szkoda pleców bo po 8h siedzenia przed kompem można wieczorem zwariować:p

mimka84 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja bałam się tylko pierwszego USG z wiadomych przyczyn, a na kolejne już szłam spokojna :)
    Nie ma co się martwić Olu :) myślę, że żaden trymestr nie gwarantuje niczego.. nie da się uchronić od najgorszego jeśli ono ma przyjść więc szkoda się stresować i denerwować malucha :) niech ten czas będzie spokojny :) tyle możemy zrobić bo reszta już nie jest w naszych rękach. Wiem że to trudne, ale mnie się udało :)

Bardzo madre masz podejście zazdroszcze :) tez muszę jakoś sobie przetlumaczyc . nawet po urodzeniu juz maluchow zawsze może cos się stać takie juz jest życie niestety...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogłam sobie przypomnieć komu się jeszcze "jajka" urodzą :D HANECZKA!!! gratuluje! :))
    faktycznie armia rośnie ;)

weronika86, haneczka lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy jutrzejsze spotkanie aktualne? jeśli tak to o której godzinie bo nie pamiętam czy ustalałyśmy? No i czy miejsce w Złotych przy Costa caffe pozostaje bez zmian?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Bardzo madre masz podejście zazdroszcze :) tez muszę jakoś sobie przetlumaczyc . nawet po urodzeniu juz maluchow zawsze może cos się stać takie juz jest życie niestety...

Dokładnie : )
    Nie można dać się zwariować :)
    Ja zakładam, że będzie dobrze i tak ma być w każdym naszym przypadku :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Nie mogłam sobie przypomnieć komu się jeszcze "jajka" urodzą :D HANECZKA!!! gratuluje! :))
    faktycznie armia rośnie ;)

Oj tak wyjątkowo dużo u nas chłopców jak narazie :) ciekawe czy dziewczynki się jakieś pojawia :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej chlopcow sporo, ciekawe co u eweliny blizniaczej jest ,bo ja juz niewiem czy ona pisala coś .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jej chlopcow sporo, ciekawe co u eweliny blizniaczej jest ,bo ja juz niewiem czy ona pisala coś .

Chyba na wątku bliźniaczym ostatnio cos pisała.

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jej dzięki kochana normalnie przez tą pogode tez wydaje mi się ze to ,wiatr u ciebie tez taki silny ,wlasnie spokojnie oddychalam i ustapilo ale i okno otworzylam ,az mnie gorąco się zrobilo dupa mokra nogi pot mnie oblal za gorąco mi bylo normalnie .dzis lece cisnieniomierz kupic i jakis nawilzacz powietrza bo sucho w buzi tez mialam wody ze dwa litry wypilam w nocy.
    krysti u mnie to samo: deszcze i straszne wiatrzysko...dobrze za Staska wioze do szkoly bo by mu lepek chyba urwalo:D widze ze pogoda u nas taka sama..ile my mamy do siebie z 200mil? z jakiego miasta jestes?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem co ewelcia mieć bedzie czy chlopca o dziewczynke ,czy dwoch chlopcow ,czy dwie dziewczynki :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Oj tak wyjątkowo dużo u nas chłopców jak narazie :) ciekawe czy dziewczynki się jakieś pojawia :)
    no ja mam nadzieje, ze u mnie nie mam jajek :D juz mam meza i synka w domu...ale jak bede jajka to bede kochac jak swoje :D

Ola89, Krysti, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 856 857 858 859 860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ