Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti u mnie to samo: deszcze i straszne wiatrzysko...dobrze za Staska wioze do szkoly bo by mu lepek chyba urwalo:D widze ze pogoda u nas taka sama..ile my mamy do siebie z 200mil? z jakiego miasta jestes?
jak juz w lecie bedzie fajnie to cię odwiedze z dzieckiem
bede zwiedzac Anglie :)pogoda straszna najgorsze to te wiatry są bo tak to bardziej do wytrzymania .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:55
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ale chyba jednojajowe mówiła bo pęcherzyk na poczatku był z tego co pamiętam jeden
no tak pisała, ale teraz weszłam na ten dział o bliźniakach i pisała, że okazało się że jednak mają osobne worki owodniowe - więc tzn że dwujajowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:59
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:o cholera to ponad 350 mil
zaprawszam jak najbardziej kochana!
-
Krysti wrote:Ja i tak Do Londynu bede jechac na przyszly rok bo chcemy sobie wycieczke z malcem zrobić i kuzyna mojego w Cardif odwiedzic lobuza o sprawdzić jak mu tam idzie na studiach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:10
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Kuźwa czytam forum i nie poznaję swojego avatara
to zmienianie ich mnie rozprasza
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.
Ja też co raz bardziej myślę o używanych rzeczach. W sumie trochę już dostaliśmy, kilka właściwie nowych kupiłam w lumpie noo i kilka nowych też mamy. Ale faktycznie dziecko szybko wyrośnie więc myślę że śmiało można używki kupować, tym bardziej że można znaleźć w świetnym stanie albo nówkiweronika86, mimka84 lubią tę wiadomość