X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ciekawa jestem co ewelcia mieć bedzie czy chlopca o dziewczynke ,czy dwoch chlopcow ,czy dwie dziewczynki :)
    chyba czesciej zdarza sie dwojeczka tej samej plci...choc nie jestem pewna...

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti u mnie to samo: deszcze i straszne wiatrzysko...dobrze za Staska wioze do szkoly bo by mu lepek chyba urwalo:D widze ze pogoda u nas taka sama..ile my mamy do siebie z 200mil? z jakiego miasta jestes?
    Wercia ja z Aberdeen kochana :) jak juz w lecie bedzie fajnie to cię odwiedze z dzieckiem :) bede zwiedzac Anglie :)pogoda straszna najgorsze to te wiatry są bo tak to bardziej do wytrzymania .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:55

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    chyba czesciej zdarza sie dwojeczka tej samej plci...choc nie jestem pewna...

Jak jednojajowe to zazwyczaj płeć jest ta sama a jak dwujajowe to moze być roznie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cholera to ponad 350 mil :D zaprawszam jak najbardziej kochana!

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka ma dwujajowe? czy jedno? mówiła najpierw że jedno a teraz doczytałam, że mają oddzielne worki owodniowe :) więc może mieć różnej płci :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ewelka ma dwujajowe? czy jedno? mówiła najpierw że jedno a teraz doczytałam, że mają oddzielne worki owodniowe :) więc może mieć różnej płci :)

Ale chyba jednojajowe mówiła bo pęcherzyk na poczatku był z tego co pamiętam jeden

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka no mam nadzieję, że aktualne :) godzina z tego co pamiętam 16, ale dla mnie mogłoby być ciut wcześniej, np 14? Miejsce chyba spoko, bo to sam środek Wawy więc każda będzie miała w miarę ok dojazd.
    Wypowiedzcie się babeczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale chyba jednojajowe mówiła bo pęcherzyk na poczatku był z tego co pamiętam jeden

no tak pisała, ale teraz weszłam na ten dział o bliźniakach i pisała, że okazało się że jednak mają osobne worki owodniowe - więc tzn że dwujajowe?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:59

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    o cholera to ponad 350 mil :D zaprawszam jak najbardziej kochana!
    Ja i tak Do Londynu bede jechac na przyszly rok bo chcemy sobie wycieczke z malcem zrobić i kuzyna mojego w Cardif odwiedzic lobuza o sprawdzić jak mu tam idzie na studiach :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja i tak Do Londynu bede jechac na przyszly rok bo chcemy sobie wycieczke z malcem zrobić i kuzyna mojego w Cardif odwiedzic lobuza o sprawdzić jak mu tam idzie na studiach :)
    no to i tak bedziesz miala do mnie kolo 200mil, czy z londynu czy z cardiff...super jakby ci sie udalo do mnie dotrzec...:D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadxieje ze na przyszly rok uda nam się spodkać rowniez w polsce :) razem wypad zrobić :) juz kiedys pisalysmy o tym .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no to i tak bedziesz miala do mnie kolo 200mil, czy z londynu czy z cardiff...super jakby ci sie udalo do mnie dotrzec...:D
    Kochana dojade :) moj ma Anglie w 1 palcu :D trasy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa czytam forum i nie poznaję swojego avatara :) to zmienianie ich mnie rozprasza :P

Krysti, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Kuźwa czytam forum i nie poznaję swojego avatara :) to zmienianie ich mnie rozprasza :P
    Amy ja to wogole cię nie poznalam mowie a nowa dziewczyna ale przygkadam się to Amy hahaha przyzwyczajona do starego avatarka jestem twojego :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja mam to samo... :D nie poznałam Cię

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to zmieniam na stary :P

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dobra to zmieniam na stary :P

Przyzwyczaimy się ja juz wiem ze Ty to Ty :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Amy ja mam to samo... :D nie poznałam Cię
    Kasienka a tu masz dwie corki duze juz są pannice .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.

Ja też co raz bardziej myślę o używanych rzeczach. W sumie trochę już dostaliśmy, kilka właściwie nowych kupiłam w lumpie noo i kilka nowych też mamy. Ale faktycznie dziecko szybko wyrośnie więc myślę że śmiało można używki kupować, tym bardziej że można znaleźć w świetnym stanie albo nówki :D

weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ