X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ciekawa jestem co ewelcia mieć bedzie czy chlopca o dziewczynke ,czy dwoch chlopcow ,czy dwie dziewczynki :)
    chyba czesciej zdarza sie dwojeczka tej samej plci...choc nie jestem pewna...

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti u mnie to samo: deszcze i straszne wiatrzysko...dobrze za Staska wioze do szkoly bo by mu lepek chyba urwalo:D widze ze pogoda u nas taka sama..ile my mamy do siebie z 200mil? z jakiego miasta jestes?
    Wercia ja z Aberdeen kochana :) jak juz w lecie bedzie fajnie to cię odwiedze z dzieckiem :) bede zwiedzac Anglie :)pogoda straszna najgorsze to te wiatry są bo tak to bardziej do wytrzymania .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:55

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    chyba czesciej zdarza sie dwojeczka tej samej plci...choc nie jestem pewna...

Jak jednojajowe to zazwyczaj płeć jest ta sama a jak dwujajowe to moze być roznie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cholera to ponad 350 mil :D zaprawszam jak najbardziej kochana!

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka ma dwujajowe? czy jedno? mówiła najpierw że jedno a teraz doczytałam, że mają oddzielne worki owodniowe :) więc może mieć różnej płci :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ewelka ma dwujajowe? czy jedno? mówiła najpierw że jedno a teraz doczytałam, że mają oddzielne worki owodniowe :) więc może mieć różnej płci :)

Ale chyba jednojajowe mówiła bo pęcherzyk na poczatku był z tego co pamiętam jeden

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka no mam nadzieję, że aktualne :) godzina z tego co pamiętam 16, ale dla mnie mogłoby być ciut wcześniej, np 14? Miejsce chyba spoko, bo to sam środek Wawy więc każda będzie miała w miarę ok dojazd.
    Wypowiedzcie się babeczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale chyba jednojajowe mówiła bo pęcherzyk na poczatku był z tego co pamiętam jeden

no tak pisała, ale teraz weszłam na ten dział o bliźniakach i pisała, że okazało się że jednak mają osobne worki owodniowe - więc tzn że dwujajowe?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:59

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    o cholera to ponad 350 mil :D zaprawszam jak najbardziej kochana!
    Ja i tak Do Londynu bede jechac na przyszly rok bo chcemy sobie wycieczke z malcem zrobić i kuzyna mojego w Cardif odwiedzic lobuza o sprawdzić jak mu tam idzie na studiach :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja i tak Do Londynu bede jechac na przyszly rok bo chcemy sobie wycieczke z malcem zrobić i kuzyna mojego w Cardif odwiedzic lobuza o sprawdzić jak mu tam idzie na studiach :)
    no to i tak bedziesz miala do mnie kolo 200mil, czy z londynu czy z cardiff...super jakby ci sie udalo do mnie dotrzec...:D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadxieje ze na przyszly rok uda nam się spodkać rowniez w polsce :) razem wypad zrobić :) juz kiedys pisalysmy o tym .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no to i tak bedziesz miala do mnie kolo 200mil, czy z londynu czy z cardiff...super jakby ci sie udalo do mnie dotrzec...:D
    Kochana dojade :) moj ma Anglie w 1 palcu :D trasy

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa czytam forum i nie poznaję swojego avatara :) to zmienianie ich mnie rozprasza :P

Krysti, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Kuźwa czytam forum i nie poznaję swojego avatara :) to zmienianie ich mnie rozprasza :P
    Amy ja to wogole cię nie poznalam mowie a nowa dziewczyna ale przygkadam się to Amy hahaha przyzwyczajona do starego avatarka jestem twojego :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja mam to samo... :D nie poznałam Cię

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to zmieniam na stary :P

Krysti lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dobra to zmieniam na stary :P

Przyzwyczaimy się ja juz wiem ze Ty to Ty :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Amy ja mam to samo... :D nie poznałam Cię
    Kasienka a tu masz dwie corki duze juz są pannice .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.

Ja też co raz bardziej myślę o używanych rzeczach. W sumie trochę już dostaliśmy, kilka właściwie nowych kupiłam w lumpie noo i kilka nowych też mamy. Ale faktycznie dziecko szybko wyrośnie więc myślę że śmiało można używki kupować, tym bardziej że można znaleźć w świetnym stanie albo nówki :D

weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ