X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj synek tez właśnie się obudził :) tez widać spać nie może hehe

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Mnie tez boli i trochę kluje po bokach i tak myślę ze to tez chyba więzadła
    Napewno ,ja wczoraj oddychac nie moglam w nocy tez brakowalo mi tlenu okno otwieralam normalnie ,cisnienie mi spadlo strasznie .Ide cisnieniomierz dzis kupic i bede kontrolować .przy nastepnej wizycie powiem lekarzowi o tym ze mam dusznosci .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:05

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio w pracy miałam 100/50 ledwo zylam i dlatego te 3 dni siedze w domu

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Moj synek tez właśnie się obudził :) tez widać spać nie może hehe
    Moj tez :)

Ola89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja ostatnio w pracy miałam 100/50 ledwo zylam i dlatego te 3 dni siedze w domu
    Te cisnienie z ciązą zacznie wzrastac ,ale teraz czasami czuje sie taka zachwiana przez cisnienie ze hoho

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Te cisnienie z ciązą zacznie wzrastac ,ale teraz czasami czuje sie taka zachwiana przez cisnienie ze hoho
    Moje standardowe ciśnienie to 90/60. Dlatego jestem ciągle senna i kręci mi się w głowie

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ja dzisiaj zaspałam do pracy - tzn wstałam pół godziny później niz zwykle i wsystko na wysokich obrotach rano. Śniadania tylko nie zjadłam, ale już w pracy nadrobiłam.

A co do wklejania zdjęć i pedofilii ;) to sorry, wklejam swoje zdjęcia i jak się mną pedofil zainteresuje to będzie komplement :P

ps - żeby się uchronić od pedofilii i od zboczeńców to trzeba by było nie robić zdjęć w ogóle - myślicie że do komórek nie mają dostępu? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:22

Ola89, sylvia007, mantissa, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam w normie ciśnienie dlatego teraz ledwo żyje nie mówiąc juz ze trzeba być na codzien aktywnym a w pracy skupionym

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Moje standardowe ciśnienie to 90/60. Dlatego jestem ciągle senna i kręci mi się w głowie

też mam takie niskie ciśnienie :) w ciązy mi ciut spadło, a teraz chyba mam nieco wyższe - stąd czasami bóle głowy :( nie umiem funkcjoować na wyższym ciśnieniu max 100/60

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Ja jestem niskociśnieniowcem, normalnie mogę bez problemu po kawie wieczorem zasnąć :-)
    Teraz też mam ciśnienie w normie, ale czytałam że w ciąży może nam jeszcze spaść. Tak czy siak.noc przespana.
    Zdjęć twarzy raczej nie wstawiam, brzuszek to spoko :-) co do Groszka jak się urodzi...może macie rację...i nie odmówię sobie ;-) :-P

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ale sie rozpisalyscie..temat wózków to to o czym ja nie mam pojęcia -szczerze to głupie ale nie mam pojęcia jaka jest różnica miedzy spacerówka a gondola -temat wózków jeszcze nie pojawił sie u nas na tapecie..kupiliśmy takie nosidełko i jak narazie tzn na początek da radę:)...chyba
    Moja szefowka chce mi sprzedać jakiś super wypasny ze wszystkim Wózek QUINNY ale szczerze to nie miałam okazji przejrzeć co to i z czym...i czy warto?
    Ale dla mnie najważniejsze to to żeby sie łatwo składał.. Mamy malutki dom i wozek bedzie stał w salonie:(
    Ten quinny - uważam że nie warto dać 4 tys za wygląd wózka, bo niczym się nei różni od pozostałych średniej klasy :) płacisz za desing i markę :) a nic specjalnego w nim nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry,
    Ja jestem niskociśnieniowcem, normalnie mogę bez problemu po kawie wieczorem zasnąć :-)
    Teraz też mam ciśnienie w normie, ale czytałam że w ciąży może nam jeszcze spaść. Tak czy siak.noc przespana.
    Zdjęć twarzy raczej nie wstawiam, brzuszek to spoko :-) co do Groszka jak się urodzi...może macie rację...i nie odmówię sobie ;-) :-P
    Ja też po kawię śpię jak dziecko :D

Ja bym nie przesadzała z tymi zdjęciami :) Jak bym się miała tak telepać nad wszystkim to bym w życiu z dzieckiem na ulice nie wyszła bo jakiś pedofil może wyskoczyć w płaszczu i zacząć się onanizować :P
    Więc nie warto sobie tym zaprzątać głowy i żyć jak do tej pory :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:27

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja mam przy niskim dusznosci i tez mi się kreci w glowie ale juz dawno nie krecilo odpukac .

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    też mam takie niskie ciśnienie :) w ciązy mi ciut spadło, a teraz chyba mam nieco wyższe - stąd czasami bóle głowy :( nie umiem funkcjoować na wyższym ciśnieniu max 100/60
    To ją się właśnie najlepiej czuję jak mam ciśnienie takie 110/70 ale ono mi się bardzo rzadko zdarza. Najniższe jakie mam wpisane w książeczkę ciąży to 80/50 i wtedy położna mnie zapytała jak ją wogóle funkcjonuję z takim ciśnieniem :-)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z tych o niskim ciśnieniu, kiedyś lekarka jak mi zmierzyła ciśnienie to zapytała czy żyje jeszcze :P Na szczęście póki co chyba tylko dwa razy odnotowałam ból glowy, oby tak dalej!

Dzisiaj wstałam o 6! WTF? Chyba podświadomie się denerwuje dzisiejszą wizytą, chociaż nie wiem czemu niby :( Przeca wszystko jest super...

Amy, Eweliśka, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry,
    Ja tez zdjec twarzy nie bede wstawiać brzuch co tam mozna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Ja też z tych o niskim ciśnieniu, kiedyś lekarka jak mi zmierzyła ciśnienie to zapytała czy żyje jeszcze :P Na szczęście póki co chyba tylko dwa razy odnotowałam ból glowy, oby tak dalej!

Dzisiaj wstałam o 6! WTF? Chyba podświadomie się denerwuje dzisiejszą wizytą, chociaż nie wiem czemu niby :( Przeca wszystko jest super...

O mnie też nie dokuczała aż tak bardzo głowa w tej ciąży, ale wczoraj myślałam, że umrę :)

Martuś emocje i podekscytowanie :) Na pewno wszystko dobrze :) daj znać co tam z płcią tym razem powie :)

MartaAlvi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ten quinny - uważam że nie warto dać 4 tys za wygląd wózka, bo niczym się nei różni od pozostałych średniej klasy :) płacisz za desing i markę :) a nic specjalnego w nim nie ma :)
    Ja mialam kupic i nie warto naprawde go kupować ,x lander wsam raz dla mnie i o polowe tanszy .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No to skarpetki to by podniosl ale on ma skladowiska rzeczy ktorych przez tygodnie nei rusza. Ja juz nie mam sily, serio. Jak mu wierce dziure w brzuchu to jest zle bo on zmeczony praca, bo jak mu takei sceny robei to nei ma ochoty do domu wieczorem wracac, bo on w ciagu tygodnia nei ma czasu...A jak nic nei mowie to tez zle bo to bedzie lezec do konca swiata. Serio nie wiem co zrobic juz :(. Nawet myslalam ze z jego mama pogadam bo moze ona mu cos powie albo mi jakas rade da.
    Psotka pamietaj ze maz tez ma prawo byc zmeczony...tesciowej w to nie mieszaj bo chlop bedzie czul sie osaczony...najlepiej przestan sie odzywac i przypominac mu o tym, wtedy dopiero uswiadomi sobie, ze cos jest nie tak bo juz nie krzyczysz...jesli chlop mowi ze majac takie akcje nie chce wracaj do domu..wez to na powaznie kochana...ty jak i twoj maz musicie czuc sie oboje w domu dobrze to podstawa zeby sie dogadywac...sypialnia to prywatna przestrzen, pozwol mu na to, przeciez swiat sie nie zawali przez kilka gratow nie? a atmosfera bedzie o niebo lepsza...ja mialam identycznie...krzyki nic nie dadza a jeszcze zaostrza sytuacja..jak dojdzie didzia i porzadki zwiazne z dzieckiem i twoje krzyki moze poczuc sie naprawde osaczony..pozwol mu na wolnosc we wlasnym domu...ty tez masz prawo zeby bylo czysto, ale zastanow sie czy sprzatniecie tych pierdolow raz dziennie to taki wielki wysilek dla ciebie? chlop to chlop..pewnie mama robila za niego zbyt wiele :D wtracajac w to tesciowa, tylko on sie zdenerwuje...tesciowa mu cos palnie a i tak w sercu bedzie obstawala przy synu...przemysl to na spokojnie kochana, bez ciazowych hormonow..ja tez mam w sypialni jak u cyganow, ale pozwalajac mu na to, jestesmy zgodni, nie ma klotni ( po co sie denerwowac o jakies pierdoly!) i jestesmy razem juz 13 lat..do sypialni i tak nam nikt nie wlazi...

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    To ją się właśnie najlepiej czuję jak mam ciśnienie takie 110/70 ale ono mi się bardzo rzadko zdarza. Najniższe jakie mam wpisane w książeczkę ciąży to 80/50 i wtedy położna mnie zapytała jak ją wogóle funkcjonuję z takim ciśnieniem :-)

hehe mnie też się zawsze pytają czy żyję :D i takie też było moim najniższym. Mąż się aż wtedy wystraszył :D a ja przecież jak nowo narodzona :D taka nasza uroda :)

‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ