Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Mnie tez boli i trochę kluje po bokach i tak myślę ze to tez chyba więzadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Te cisnienie z ciązą zacznie wzrastac ,ale teraz czasami czuje sie taka zachwiana przez cisnienie ze hoho
-
nick nieaktualnyHej
Ja dzisiaj zaspałam do pracy - tzn wstałam pół godziny później niz zwykle i wsystko na wysokich obrotach rano. Śniadania tylko nie zjadłam, ale już w pracy nadrobiłam.
A co do wklejania zdjęć i pedofiliito sorry, wklejam swoje zdjęcia i jak się mną pedofil zainteresuje to będzie komplement
ps - żeby się uchronić od pedofilii i od zboczeńców to trzeba by było nie robić zdjęć w ogóle - myślicie że do komórek nie mają dostępu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:22
Ola89, sylvia007, mantissa, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Moje standardowe ciśnienie to 90/60. Dlatego jestem ciągle senna i kręci mi się w głowie
też mam takie niskie ciśnieniew ciązy mi ciut spadło, a teraz chyba mam nieco wyższe - stąd czasami bóle głowy
nie umiem funkcjoować na wyższym ciśnieniu max 100/60
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Ja jestem niskociśnieniowcem, normalnie mogę bez problemu po kawie wieczorem zasnąć
Teraz też mam ciśnienie w normie, ale czytałam że w ciąży może nam jeszcze spaść. Tak czy siak.noc przespana.
Zdjęć twarzy raczej nie wstawiam, brzuszek to spokoco do Groszka jak się urodzi...może macie rację...i nie odmówię sobie
Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Ale sie rozpisalyscie..temat wózków to to o czym ja nie mam pojęcia -szczerze to głupie ale nie mam pojęcia jaka jest różnica miedzy spacerówka a gondola -temat wózków jeszcze nie pojawił sie u nas na tapecie..kupiliśmy takie nosidełko i jak narazie tzn na początek da radę
...chyba
Moja szefowka chce mi sprzedać jakiś super wypasny ze wszystkim Wózek QUINNY ale szczerze to nie miałam okazji przejrzeć co to i z czym...i czy warto?
Ale dla mnie najważniejsze to to żeby sie łatwo składał.. Mamy malutki dom i wozek bedzie stał w salonie:(płacisz za desing i markę
a nic specjalnego w nim nie ma
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry,
Ja jestem niskociśnieniowcem, normalnie mogę bez problemu po kawie wieczorem zasnąć
Teraz też mam ciśnienie w normie, ale czytałam że w ciąży może nam jeszcze spaść. Tak czy siak.noc przespana.
Zdjęć twarzy raczej nie wstawiam, brzuszek to spokoco do Groszka jak się urodzi...może macie rację...i nie odmówię sobie
Ja bym nie przesadzała z tymi zdjęciamiJak bym się miała tak telepać nad wszystkim to bym w życiu z dzieckiem na ulice nie wyszła bo jakiś pedofil może wyskoczyć w płaszczu i zacząć się onanizować
Więc nie warto sobie tym zaprzątać głowy i żyć jak do tej pory)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 07:27
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:też mam takie niskie ciśnienie
w ciązy mi ciut spadło, a teraz chyba mam nieco wyższe - stąd czasami bóle głowy
nie umiem funkcjoować na wyższym ciśnieniu max 100/60
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ja też z tych o niskim ciśnieniu, kiedyś lekarka jak mi zmierzyła ciśnienie to zapytała czy żyje jeszcze
Na szczęście póki co chyba tylko dwa razy odnotowałam ból glowy, oby tak dalej!
Dzisiaj wstałam o 6! WTF? Chyba podświadomie się denerwuje dzisiejszą wizytą, chociaż nie wiem czemu nibyPrzeca wszystko jest super...
Amy, Eweliśka, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry,
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Ja też z tych o niskim ciśnieniu, kiedyś lekarka jak mi zmierzyła ciśnienie to zapytała czy żyje jeszcze
Na szczęście póki co chyba tylko dwa razy odnotowałam ból glowy, oby tak dalej!
Dzisiaj wstałam o 6! WTF? Chyba podświadomie się denerwuje dzisiejszą wizytą, chociaż nie wiem czemu nibyPrzeca wszystko jest super...
O mnie też nie dokuczała aż tak bardzo głowa w tej ciąży, ale wczoraj myślałam, że umrę
Martuś emocje i podekscytowanieNa pewno wszystko dobrze
daj znać co tam z płcią tym razem powie
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Ten quinny - uważam że nie warto dać 4 tys za wygląd wózka, bo niczym się nei różni od pozostałych średniej klasy
płacisz za desing i markę
a nic specjalnego w nim nie ma
-
PsotkaKotka wrote:No to skarpetki to by podniosl ale on ma skladowiska rzeczy ktorych przez tygodnie nei rusza. Ja juz nie mam sily, serio. Jak mu wierce dziure w brzuchu to jest zle bo on zmeczony praca, bo jak mu takei sceny robei to nei ma ochoty do domu wieczorem wracac, bo on w ciagu tygodnia nei ma czasu...A jak nic nei mowie to tez zle bo to bedzie lezec do konca swiata. Serio nie wiem co zrobic juz
. Nawet myslalam ze z jego mama pogadam bo moze ona mu cos powie albo mi jakas rade da.
wtracajac w to tesciowa, tylko on sie zdenerwuje...tesciowa mu cos palnie a i tak w sercu bedzie obstawala przy synu...przemysl to na spokojnie kochana, bez ciazowych hormonow..ja tez mam w sypialni jak u cyganow, ale pozwalajac mu na to, jestesmy zgodni, nie ma klotni ( po co sie denerwowac o jakies pierdoly!) i jestesmy razem juz 13 lat..do sypialni i tak nam nikt nie wlazi...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:To ją się właśnie najlepiej czuję jak mam ciśnienie takie 110/70 ale ono mi się bardzo rzadko zdarza. Najniższe jakie mam wpisane w książeczkę ciąży to 80/50 i wtedy położna mnie zapytała jak ją wogóle funkcjonuję z takim ciśnieniem
hehe mnie też się zawsze pytają czy żyjęi takie też było moim najniższym. Mąż się aż wtedy wystraszył
a ja przecież jak nowo narodzona
taka nasza uroda