Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Hej. A ja bylam pół nocy w szpitalu. Mm straszne kołatania serca i najpierw wszysyc twierdzili że to od ciąży ale teraz już twierdzą ze cos jest chyba nie tak. Miałam dwa razy EKG i kroplówkę i puścili mnie do domu na szczęście ale we wtorek na wizycie mam wziąć skierowanie na kardiologie i będe się musiała położyć do szpitala zbadać to serducho.
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Hej. A ja bylam pół nocy w szpitalu. Mm straszne kołatania serca i najpierw wszysyc twierdzili że to od ciąży ale teraz już twierdzą ze cos jest chyba nie tak. Miałam dwa razy EKG i kroplówkę i puścili mnie do domu na szczęście ale we wtorek na wizycie mam wziąć skierowanie na kardiologie i będe się musiała położyć do szpitala zbadać to serducho.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:21
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Śliczne
jak bym w pl mieszkała to bym zajrzała do tego sklepu .
Myslalam ten sklep jest i w Angli itdja kupuje w Next ale online bo tutaj go nie ma
i wszystko idzie z Londynu
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
Właśnie ciśnienie mam ok. Serce bije powoli, znaczy w normalnym tempie tylko strasznie nierówno. Mam jakieś dodatkowe skurcze nadkomorowe, podkomorowe i jeszcze jakieś.
Czasami przed ciążą też się zdarzało ale zazwyczaj w stresowych sytuacjach a teraz w sumie od początku ciąży cos tam czuje a ostatnio już mi przeszkada.
Położe się do tego szpitala mimo ze wcale mi się nie uśmiecha, ja jestem bardzo mocno z córką związna i aż mi się nie chce myślec jak ona będzie zasypiac beze mnie. -
Co do pedofili ja sie zgadzam z Amy nie mozna dac sie zwariowac, bo pedofile moga byc wszedzie, na podworku, pod szkola czy pod domem. Zreszta Krysti widzialam ze masz iphona, slyszalas na pewno o aferze z nagimi zdjeciami gwiazd ktore zostaly wykradzione wlasnie z iclouda a masz tam pewnie mnostwo zdjec tak jak i ja
Ja mam fajnie bo moja siostra ma lump i mi skladuje najlepsze ciuszki dla maluchaKrysti, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Myslalam ten sklep jest i w Angli itd
ja kupuje w Next ale online bo tutaj go nie ma
i wszystko idzie z Londynu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:29
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Jeej ja to mam dobrze jednak
przeliczajac na korony szwrdzkie to te z Nexta ubrsnka sa tanie jak barszcz
dlatego ja kupuje je tonami
body spiochy itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:25
-
Eweliśka wrote:A nie bedzie jakos wkrótce wyprzedaży ?
Ale ubranka genialne, a jak są 2 lub 3- paki to nawet teraz cena nie jest taka straszna bo np. pajacyki wychodzą po ok. 30 złEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Co do pedofili ja sie zgadzam z Amy nie mozna dac sie zwariowac, bo pedofile moga byc wszedzie, na podworku, pod szkola czy pod domem. Zreszta Krysti widzialam ze masz iphona, slyszalas na pewno o aferze z nagimi zdjeciami gwiazd ktore zostaly wykradzione wlasnie z iclouda a masz tam pewnie mnostwo zdjec tak jak i ja
Ja mam fajnie bo moja siostra ma lump i mi skladuje najlepsze ciuszki dla maluchamam
.Fajnie masz z ta siostrą
-
sylvia007 wrote:Na pewno będzie w styczniu. Trzeba się wstrzymać, choć to trudne
Ale ubranka genialne, a jak są 2 lub 3- paki to nawet teraz cena nie jest taka straszna bo np. pajacyki wychodzą po ok. 30 zł
z twgo cp zauwazylam, a chodze od roku na ta stronke to online wyprzedazy nie ma.. jedynie w sklepach ... ale moge sie mylic..
-
Rudzia wrote:Jeej ja to mam dobrze jednak
przeliczajac na korony szwrdzkie to te z Nexta ubrsnka sa tanie jak barszcz
dlatego ja kupuje je tonami
body spiochy itd
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Na pewno będzie w styczniu. Trzeba się wstrzymać, choć to trudne
Ale ubranka genialne, a jak są 2 lub 3- paki to nawet teraz cena nie jest taka straszna bo np. pajacyki wychodzą po ok. 30 złWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:29