Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Na wyprzedażach może taniej
Myślę, że te wszystkie ciuszki NEXT na allegro to właśnie z wyprzedaży z UKWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:I tak jest taniej
jesli chodzi o wyprzedaze
alee okej..
jak dla mnie nawet bez wwyprzedazy jesy tanio wiec spoko
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny na razie zmykam. Muszę trochę posprzątać, a na 12 jadę do Gabi do przedszkola, bo ma dzisiaj pasowanie
Tylko muszę pamiętać, żeby jej zdjęcia porobić i filmik nakręcić, bo mąż jeszcze na Śląsku i obiecałam mu, że zrobię fotorelację z pasowania. Zwłaszcza ,że Gabi jako jedyna z 3-latków ma mówić wierszyk samodzielnie.
Amy, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:A mi brziusio przestal rosnac
Wiecie co.. od 2 dni ciagle mam jakies obawy o Małącaly czas sie boje ze cos sie stanie
U mnie prawie nie widać różnicy z tygodnia na tydzień.. więc się nei martw
A czemu masz takie obawy? coś cię neipokoi? -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Dla mnie jest drogo nawet mieszkając tu na body 10£ bym nie wydała czy 8 ,jak są sklepy tańsze i tez ubranka piękne i dobre jakościowo .
Ja mieszkam w Szwecji i zarabiam tu pieniadze i kupujac w Anglii dla mnie jest duzo taniej..
A ubranka z Nexta sa bardzo dobrej jakosciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:55
-
AMY mam identyczną bluzkę tylko niebieską
ale źle mi się w niej chodzi:) nei wiem jaki masz kołnierz ale u mnie jakiś taki blisko szyi i bez rękawów:D
to samo kiedyś wklejałaś zdjęcie z pociągu w bluzeczce w paseczki:) mam identyczną:)i nawet też mam gdzieś na fonie zdjęcie w niej;)
co do pedofilów tu na stronie, hm....
Krysia jesteś najmniej anonimową osobą tutaj sądząc po avatarku jednak;)
to jest forum publiczne, mogą zaglądać tutaj przeróżne osoby, co innego nasze konto na fb gdzie dostęp mamy tylko i wyłącznie my:)
tak czy tak na forum tutaj też wolę nie wklejać zdjęć z twarzą
mówicie że podbijacie nexta?fajnie:) ja o ciuchach nie myślę
nie to co w pierwszej ciąży:D teraz najpierw muszę sobie pokój umeblować a potem będę szafki wypełniała:)
HANECZKA gratuluję synala:D super:)
a u nas dobrze, maleństwo jak zwykle nad ranem czkaweczka, kopniaki i przepychanki:)
wczoraj chyba zrobił w jednej chwili obrót o 360 stopni bo aż podskoczyłam:D dziwne bo z córką tak ruchów nie odczuwałam, te jakby mnie teraz łaskotały, no i ciągle po dole mnie ładuje, rzadko czuję coś po bokach:)iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A mi brziusio przestal rosnac
Wiecie co.. od 2 dni ciagle mam jakies obawy o Małącaly czas sie boje ze cos sie stanie
Nic sie nie boj napewno jest wszystko dobrze, ja tez sie balam , bo za bardzo ruchow nie czulam a po wczorajszej wizycie jestem spokojna:)
-
Rudzia wrote:A mi brziusio przestal rosnac
Dostałam przed chwilą sms z kodem rabatowym do smyka na wszystkie ubrania i buty -25% do niedzieli. Super, bo właśnie wybieramy się gdzieś w weekend po kurtkę zimową i buty dla Gabi -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:U mnie prawie nie widać różnicy z tygodnia na tydzień.. więc się nei martw
A czemu masz takie obawy? coś cię neipokoi?
Noo bo wizyte u poloznej mam w pobiedzislek.. a mi gin ostatnio powiedzial ze w moczu mam male ilosci bialka no ale sa i zebym powtorzyla badanie moczu.. i sie martiwe bo wyczytalam ze bo moze szkodzic dla dzidzi.. i w ogole boje sie ze mam jakad infekcje od tej rany bo cyscieale musze czekac.. ahh
Amy lubi tę wiadomość