X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tu stronka ceny. Widac :) http://www.next.co.uk/newborn

I tak jest taniej :P jesli chodzi o wyprzedaze :) alee okej.. :P jak dla mnie nawet bez wwyprzedazy jesy tanio wiec spoko

Amy lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    To się nie dogadałyśmy :P bo pod zdjęciem ciuszków NEXT napisałś "Śliczne :) jak bym w pl mieszkała to bym zajrzała do tego sklepu ." dlatego napisałam że tego w PL nie ma :)
    W pl nexta nie ma ale online jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:13

sylvia007, Rudzia, Krysti, weronika86, Justinka, iwonka1077, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby was nei zmylił mój brzuch na siedząco ;p na stojąco już tak pięknie nie wygląda :) ale powoli rośnie? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:13

weronika86, Justinka lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, no cudny ten Twój brzusio!!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Na wyprzedażach może taniej :-)
    Myślę, że te wszystkie ciuszki NEXT na allegro to właśnie z wyprzedaży z UK
    Ludzie kupują z wyprzedaży tu i w pl sprzedają to wiadome ja tez tak robiłam dwa lata temu tylko ze ja ciuszki z H& M Żary sprzedawałam w Polsce umnie w mojej miejscowości .Ja tez mam sklep ina Alegro i zaczne handlować ubraniami na razie nic nie wrzucilam ale zacznę od następnego roku .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:49

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale różnica ogromna, jak bym Ci nie ufała, to bym pomyślała, że ten pierwszy to nie Twój :-)

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Amy, no cudny ten Twój brzusio!!!
    szczególnie w różowej bluzce fajnie go widać :D synek pięknie CI w różu :D

sylvia007, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ale różnica ogromna, jak bym Ci nie ufała, to bym pomyślała, że ten pierwszy to nie Twój :-)
    heheh oba moje :D
    ale różowy po jedzeniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:49

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi brziusio przestal rosnac :(

Wiecie co.. od 2 dni ciagle mam jakies obawy o Małą :( caly czas sie boje ze cos sie stanie :(

Polarisa90 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    I tak jest taniej :P jesli chodzi o wyprzedaze :) alee okej.. :P jak dla mnie nawet bez wwyprzedazy jesy tanio wiec spoko
    Dla mnie jest drogo nawet mieszkając tu na body 10£ bym nie wydała czy 8 ,jak są sklepy tańsze i tez ubranka piękne i dobre jakościowo .

weronika86 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny na razie zmykam. Muszę trochę posprzątać, a na 12 jadę do Gabi do przedszkola, bo ma dzisiaj pasowanie :-) Tylko muszę pamiętać, żeby jej zdjęcia porobić i filmik nakręcić, bo mąż jeszcze na Śląsku i obiecałam mu, że zrobię fotorelację z pasowania. Zwłaszcza ,że Gabi jako jedyna z 3-latków ma mówić wierszyk samodzielnie.

Amy, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Wiecie co.. od 2 dni ciagle mam jakies obawy o Małą :( caly czas sie boje ze cos sie stanie :(

U mnie prawie nie widać różnicy z tygodnia na tydzień.. więc się nei martw :)
    A czemu masz takie obawy? coś cię neipokoi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia zyczę również :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:55

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dla mnie jest drogo nawet mieszkając tu na body 10£ bym nie wydała czy 8 ,jak są sklepy tańsze i tez ubranka piękne i dobre jakościowo .

Ja mieszkam w Szwecji i zarabiam tu pieniadze i kupujac w Anglii dla mnie jest duzo taniej..
    A ubranka z Nexta sa bardzo dobrej jakosci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:55

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY mam identyczną bluzkę tylko niebieską:D ale źle mi się w niej chodzi:) nei wiem jaki masz kołnierz ale u mnie jakiś taki blisko szyi i bez rękawów:D

to samo kiedyś wklejałaś zdjęcie z pociągu w bluzeczce w paseczki:) mam identyczną:)i nawet też mam gdzieś na fonie zdjęcie w niej;)

co do pedofilów tu na stronie, hm....
    Krysia jesteś najmniej anonimową osobą tutaj sądząc po avatarku jednak;)
    to jest forum publiczne, mogą zaglądać tutaj przeróżne osoby, co innego nasze konto na fb gdzie dostęp mamy tylko i wyłącznie my:)

tak czy tak na forum tutaj też wolę nie wklejać zdjęć z twarzą:)

mówicie że podbijacie nexta?:) fajnie:) ja o ciuchach nie myślę:) nie to co w pierwszej ciąży:D teraz najpierw muszę sobie pokój umeblować a potem będę szafki wypełniała:)

HANECZKA gratuluję synala:D super:)

a u nas dobrze, maleństwo jak zwykle nad ranem czkaweczka, kopniaki i przepychanki:)
    wczoraj chyba zrobił w jednej chwili obrót o 360 stopni bo aż podskoczyłam:D dziwne bo z córką tak ruchów nie odczuwałam, te jakby mnie teraz łaskotały, no i ciągle po dole mnie ładuje, rzadko czuję coś po bokach:)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Nic sie nie boj napewno jest wszystko dobrze, ja tez sie balam , bo za bardzo ruchow nie czulam a po wczorajszej wizycie jestem spokojna:)

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Rudzia na pewno ok wszystko, ja też wczoraj wieczorem jak nie czułam dzidziolka to już sobie myślałam, że coś się z nim dzieje, a teraz siedzę przy komp, a on mnie co chwilę pyka.
    Dostałam przed chwilą sms z kodem rabatowym do smyka na wszystkie ubrania i buty -25% do niedzieli. Super, bo właśnie wybieramy się gdzieś w weekend po kurtkę zimową i buty dla Gabi :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet zarabiając w Pl uważam że ceny ciuchów w Angli są niższe niż u nas :P
    I mnie np się opłaci polecieć raz na jakiś czas do Londynu po zakupy ciuchowe :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    U mnie prawie nie widać różnicy z tygodnia na tydzień.. więc się nei martw :)
    A czemu masz takie obawy? coś cię neipokoi?

Noo bo wizyte u poloznej mam w pobiedzislek.. a mi gin ostatnio powiedzial ze w moczu mam male ilosci bialka no ale sa i zebym powtorzyla badanie moczu.. i sie martiwe bo wyczytalam ze bo moze szkodzic dla dzidzi.. i w ogole boje sie ze mam jakad infekcje od tej rany bo cyscie :( ale musze czekac.. ahh

Amy lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 861 862 863 864 865 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ