Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:PSOTKA a mało było debili na ovufriend? ikusia czy jak jej tam co wszystko zmyślała??? wiele:)
gratuluję że posprzątałaś sypialnię i ja jednak mam inne zdanie niż Werka, nie popuszczaj, w końcu nie walczysz o harmonię i spokój w garażu tylko w sypialni gdzie Ty tak jak i on spędzacie wieczór i noc, jemu to wisi że jest burdel a Ty sie z tym źle czujesz.... masz się czuć dobrze, ma Ci być dobrze:) jesteś w ciąży, masz prawo wymagać porządku choćby w tej sypialni:)
a co Ci się Krysi z sercem dzieje że musisz sprawdzić? coś złego?
AMY ja tą bluzkę dostałam od teściowej:P ktoś mi powiedział że babciowa i więcej jej nie ubrałam:P
Serio tu tez byly takkei akcje? No luuudzie, ze im sie chce....Biedne zycie maja widac:/
Co do sprzatania to tak jak mowilam ogarnelam wczoraj spyialnei i mieszkanie z elementow do niego nei pasujacych typu: dwa krany na komodzie, zaglowki do auta, farby do scian, moj steper z ktorego nei korzystam, olej do auta...itd.
Poszlo to do piwnicy. Wczoraj maz nic nie powiedzial, tyle tylko ze wie ze pewnie w piwnicy sa (ale by wczoraj padniety bardzo).
Dzisiaj za to powiedzial ze bardzo sie cieszy ze tak fajnie posprzatalam. Hmmmm z dwojga zlego (mog sie wkurzyc gdzei te rzeczy;) to dobra rekacja ale z drugiej strony mogl kurde sam tez sie za to zabrac. No ale nic, niech bedzie i tak. Ale powiedzial, ze boi sie isc do piwnice(spoko, ulozylam w miare te rzeczy tam gdzie byc powinny). Zapowiedzialam juz ze sypialnia nie bedzie wiecej skladownia!
Pytal sie jeszcze ile wczesniej z pracy wyszlam zeby to ogarnac....
Hahaha, godzine mi to zajelo tylko. W sumei to moglam naklamac ze urobilam sie po pachy i zasuwalam 3hWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:39
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
brawo PSOTKA:D teraz oby nie dopuścić do zagracenia i będzie suuuper:D
ja już wydrukowałam listę zakupów na jutro do ikea i w drogęnormalnie cieszę sie jak małe dziecko:D
KRYSTI no pewnie trzeba sprawdziću mnie też płytki oddech, często nie mogę go tak jakby złapać, muszę kilka takich większych haustów powietrza wciągnąć, ale to chyba normalne, wnętrzności nam się przemieszczają, uciskają na niektóre rzeczy i tym sobie to tłumaczę
Krysti, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A mi brziusio przestal rosnac
Wiecie co.. od 2 dni ciagle mam jakies obawy o Małącaly czas sie boje ze cos sie stanie
No to dokładnie tak jak ja nie wiem czemu takie czarne myślenie mi się włączyło mam nadzieje ze po USG mi przejdzie
-
Wróciłam jeszcze na chwilę, bo tak pomyślałam, że wczoraj gruntownie sprzątałam, jutro sobota więc też będę to dzisiaj tylko odkurzyłam salon, kuchnię i łazienkę i pranie nastawiłam. A co można sobie poleniuchować od czasu do czasu.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:No nie robię tego trzy razy w miesiącu, ale raz na rok latam i kupujemy z mężem dużo ciuchów
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Moje pytanie wynika z tego, że sama kiedyś o tym myślałam, tylko stwierdziłam, że sama czułabym się tam zagubiona strasznie.
Londyn jest bardzo prostym miastem
my poruszaliśmy się autobusami - aplikacje w telefonie ułatwiają poruszanie się po Londynie
plus włączony GPS od czasu do czasu jak się człowiek "zakręci"
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:żeby teraz nie było, że latam po same ciuchy
Latamy z małżem jak są okazje biletowe np lecimy za 89 zł za bilet w jedną stronę, bierzemy kilka dni urlopu
Mam teścia w Londynie, więc nie lece na jeden dzień zrobić zakupy i wrócić w nocy do PL -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja to bym mogła właśnie tak na 1-2 dni tylko na zakupy wyskoczyć, no ale nie sama. Mój mąż to do takich akcji się nie nadaje
ja też się nie nadajęwszystko za namową męża
chcesz możesz mojego sobie pożyczyć
sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Mysle ze to wkret i AMy jest trollem ;P
Amy przyznaj się że masz 60 lat i łazisz po domu z lulokiem na wierzchu:D
Amy, Krysti, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny