X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    PSOTKA a mało było debili na ovufriend? ikusia czy jak jej tam co wszystko zmyślała??? wiele:)
    gratuluję że posprzątałaś sypialnię i ja jednak mam inne zdanie niż Werka, nie popuszczaj, w końcu nie walczysz o harmonię i spokój w garażu tylko w sypialni gdzie Ty tak jak i on spędzacie wieczór i noc, jemu to wisi że jest burdel a Ty sie z tym źle czujesz.... masz się czuć dobrze, ma Ci być dobrze:) jesteś w ciąży, masz prawo wymagać porządku choćby w tej sypialni:)

a co Ci się Krysi z sercem dzieje że musisz sprawdzić? coś złego?

AMY ja tą bluzkę dostałam od teściowej:P ktoś mi powiedział że babciowa i więcej jej nie ubrałam:P

Serio tu tez byly takkei akcje? No luuudzie, ze im sie chce....Biedne zycie maja widac:/

Co do sprzatania to tak jak mowilam ogarnelam wczoraj spyialnei i mieszkanie z elementow do niego nei pasujacych typu: dwa krany na komodzie, zaglowki do auta, farby do scian, moj steper z ktorego nei korzystam, olej do auta...itd.
    Poszlo to do piwnicy. Wczoraj maz nic nie powiedzial, tyle tylko ze wie ze pewnie w piwnicy sa (ale by wczoraj padniety bardzo).
    Dzisiaj za to powiedzial ze bardzo sie cieszy ze tak fajnie posprzatalam. Hmmmm z dwojga zlego (mog sie wkurzyc gdzei te rzeczy;) to dobra rekacja ale z drugiej strony mogl kurde sam tez sie za to zabrac. No ale nic, niech bedzie i tak. Ale powiedzial, ze boi sie isc do piwnice ;) (spoko, ulozylam w miare te rzeczy tam gdzie byc powinny). Zapowiedzialam juz ze sypialnia nie bedzie wiecej skladownia!
    Pytal sie jeszcze ile wczesniej z pracy wyszlam zeby to ogarnac....
    Hahaha, godzine mi to zajelo tylko. W sumei to moglam naklamac ze urobilam sie po pachy i zasuwalam 3h ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 10:39

mantissa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a Twój luby zdał prawko czy nie bo nie wiem czy nie przeoczyłam ?

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo PSOTKA:D teraz oby nie dopuścić do zagracenia i będzie suuuper:D

ja już wydrukowałam listę zakupów na jutro do ikea i w drogę:D normalnie cieszę sie jak małe dziecko:D

KRYSTI no pewnie trzeba sprawdzić:) u mnie też płytki oddech, często nie mogę go tak jakby złapać, muszę kilka takich większych haustów powietrza wciągnąć, ale to chyba normalne, wnętrzności nam się przemieszczają, uciskają na niektóre rzeczy i tym sobie to tłumaczę:)

Krysti, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga... ciekawe czy tutaj tez ktos sie podszywa i jaja sobei robi ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A mi brziusio przestal rosnac :(

Wiecie co.. od 2 dni ciagle mam jakies obawy o Małą :( caly czas sie boje ze cos sie stanie :(

No to dokładnie tak jak ja nie wiem czemu takie czarne myślenie mi się włączyło mam nadzieje ze po USG mi przejdzie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam jeszcze na chwilę, bo tak pomyślałam, że wczoraj gruntownie sprzątałam, jutro sobota więc też będę to dzisiaj tylko odkurzyłam salon, kuchnię i łazienkę i pranie nastawiłam. A co można sobie poleniuchować od czasu do czasu.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pewnie :D Londyn tai jest i jak cię stać zarabiasz duzo w Pl to czemu nie . Tu ofert są super

Włąśnie o to chodzi że nei zarabiam dużo i mimo wszystko opłaci mi się lecieć do Londynu po ciuchy ;P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

AMY ja tą bluzkę dostałam od teściowej:P ktoś mi powiedział że babciowa i więcej jej nie ubrałam:P
    Wcale nie babciowa :P ja ją miałąm wczoraj pierwszy raz na sobie a kupiłam ją w lipcu :P

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Włąśnie o to chodzi że nei zarabiam dużo i mimo wszystko opłaci mi się lecieć do Londynu po ciuchy ;P
    Amy, a naprawdę latasz do Londynu na zakupy???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    No nie robię tego trzy razy w miesiącu, ale raz na rok latam i kupujemy z mężem dużo ciuchów :)

Fasia lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:

Mysle ze to wkret i AMy jest trollem ;P

Amy, Lali, KasiaKwiatek, Fasia, Auro lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    pedofilem zboczeńcem ;D

<padlam> :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:01

Lali, Fasia lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No nie robię tego trzy razy w miesiącu, ale raz na rok latam i kupujemy z mężem dużo ciuchów :)
    Moje pytanie wynika z tego, że sama kiedyś o tym myślałam, tylko stwierdziłam, że sama czułabym się tam zagubiona strasznie.

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby teraz nie było, że latam po same ciuchy :D
    Latamy z małżem jak są okazje biletowe np lecimy za 89 zł za bilet w jedną stronę, bierzemy kilka dni urlopu :)
    Mam teścia w Londynie, więc nie lece na jeden dzień zrobić zakupy i wrócić w nocy do PL :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Moje pytanie wynika z tego, że sama kiedyś o tym myślałam, tylko stwierdziłam, że sama czułabym się tam zagubiona strasznie.
    Dałabyś radę :) Londyn jest bardzo prostym miastem :) my poruszaliśmy się autobusami - aplikacje w telefonie ułatwiają poruszanie się po Londynie :) plus włączony GPS od czasu do czasu jak się człowiek "zakręci"

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:07

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    żeby teraz nie było, że latam po same ciuchy :D
    Latamy z małżem jak są okazje biletowe np lecimy za 89 zł za bilet w jedną stronę, bierzemy kilka dni urlopu :)
    Mam teścia w Londynie, więc nie lece na jeden dzień zrobić zakupy i wrócić w nocy do PL :)
    Ja to bym mogła właśnie tak na 1-2 dni tylko na zakupy wyskoczyć, no ale nie sama. Mój mąż to do takich akcji się nie nadaje :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja to bym mogła właśnie tak na 1-2 dni tylko na zakupy wyskoczyć, no ale nie sama. Mój mąż to do takich akcji się nie nadaje :-(

ja też się nie nadaję :D wszystko za namową męża :D chcesz możesz mojego sobie pożyczyć :D

sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    buehehehe noooo to pojechałaś:D
    Amy przyznaj się że masz 60 lat i łazisz po domu z lulokiem na wierzchu:D

Amy, Krysti, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    buehehehe noooo to pojechałaś:D
    Amy przyznaj się że masz 60 lat i łazisz po domu z lulokiem na wierzchu:D
    CHodze, ale jest taki mały, że nikt go nie zauważa :P

mantissa, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość

‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ