X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie cały czas jest aktywny :D teraz mnie kopie po pęcherzu bo co chwilę czuję duże parcie na mocz :D obym sobie nie popuściła :P ide sikać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:46

Krysti lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:59

Rudzia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo mam pytanie do którejś z was tylko nie pamiętam która wybrała BEBETTO HOLLAND????
    czym on się różni od BEBETTO LUCA??? bo szczerze to w tym HOLLANDZIE zauważyłam jedynie brzydsze koła:D

ok idę na spacer, do banku a co:D

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

ok idę na spacer, do banku a co:D
    przynieś jake piniondze :P

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    DObrze zrobił ten kto wyjechał :) Tak uważam, chociaż ja bym nie chciała. Tzn jakbym musiała to pewnie, pakuje rzeczy i jadę do wszystkiego można przywyknąć. Jak byłam tydzień w Londynie to na drugi dzień chciałam wracać z płaczem :)
    Chociaż zarobki faktycznie - KUSZĄ :) Jeszcze jak ktoś zna język i może pracować w zawodzie który zdobył w PL :) MEGA SUPER SPRAWA :)
    No ty jak masz z rodziny swojej w Londynie to tez masz gdzie jechać i się zatrzymać.Choc juz wnet nie bedzie takie proste przyjechac do uk ,mają ograniczyć tu emigracje do Uk bedą sprawdzać czy się ma prace i takie tam ,by polacy nie przyjezdzali i nie tylko polacy i nie ciągli na benefitach .Tez się zmieni duzo tu .

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:59

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No ty jak masz z rodziny swojej w Londynie to tez masz gdzie jechać i się zatrzymać.Choc juz wnet nie bedzie takie proste przyjechac do uk ,mają ograniczyć tu emigracje do Uk bedą sprawdzać czy się ma prace i takie tam ,by polacy nie przyjezdzali i nie tylko polacy i nie ciągli na benefitach .Tez się zmieni duzo tu .

Nie wybieram się w ogóle do UK by tam mieszkać ;) Chyba, że z mężem oboje stracimy pracę i nie będzie z czego żyć ;P dobrowolnie nei opuszczam PL :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez cisnie :) sikanie caly czas chodze i siuram

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z psem bo się i ona po siura :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka zmieniam avatara fakt buzka widoczna cizes:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:54

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie nie wyobrazam juz wyniesc sie ze Szwecji :P do Polski to bym nie wrocila za nic w swiecie.. juz sie przyzwyczailam do tego zycia tutaj :)

Zakupilam wlasnie sobie zestaw butelek antykolkowych MAM :) hihi

Amy, iwonka1077, sylvia007 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie byłam w lidlu, promocja pampersów jest z 37.99 na 29.99 kupiłam 2 paczki tych 2 - 3/6kg i chyba jutro jeszcze podskoczę ze 2 kupić

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja sobie nie wyobrazam juz wyniesc sie ze Szwecji :P do Polski to bym nie wrocila za nic w swiecie.. juz sie przyzwyczailam do tego zycia tutaj :)

Zakupilam wlasnie sobie zestaw butelek antykolkowych MAM :) hihi

Jakbym kiedyś wyjechała i tam już chwilę mieszkała to na bank bym nie wróciła też :D
    Dobrowolnie z PL nie wyjadę, musiałabym nie mieć pracy i mój też by musiał jej nei mieć :P

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jakbym kiedyś wyjechała i tam już chwilę mieszkała to na bank bym nie wróciła też :D
    Dobrowolnie z PL nie wyjadę, musiałabym nie mieć pracy i mój też by musiał jej nei mieć :P

Rozumiem :) ja tez nie wyjechalam bo chcialam a musialam :) wyjechalam z Polski jako gowniara i malo mialam do gadania :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Rozumiem :) ja tez nie wyjechalam bo chcialam a musialam :) wyjechalam z Polski jako gowniara i malo mialam do gadania :P

O tak też bym chciała wyjechać :) Ja syna na pewno wypcham na studia za granicę :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    DObrze zrobił ten kto wyjechał :) Tak uważam, chociaż ja bym nie chciała. Tzn jakbym musiała to pewnie, pakuje rzeczy i jadę do wszystkiego można przywyknąć. Jak byłam tydzień w Londynie to na drugi dzień chciałam wracać z płaczem :)
    Chociaż zarobki faktycznie - KUSZĄ :) Jeszcze jak ktoś zna język i może pracować w zawodzie który zdobył w PL :) MEGA SUPER SPRAWA :)

Oj to tak sie wlasnie pieknie niby wydaje. Ja wyjechalam i zalowalam. To znaczy teraz nei zaluje bo poznalam meza i bede miec z nim dziecko:). Jest wielu ludzi ktorym to gdzie mieszkaja jest obojetne, byeby kasa byla. Wielu tez wyjezdza po to zeby wrocic ale powroty wcale nie sa latwe. TO tak zwany syndrom imigrantow. Ludzie nazekaja za granica, ze to nie fajne, ze nei tak jak w Polsce, ze nei dobre, ale jak przyjezdzaja do Polski to sie zaczyna w druga strone, a ze w Anglii to my robimy to tak, a czemu w glupiej Polsce tak nei ma, a czemu to tak fajnei nei smakuje itd. I czesto ludzie po latach emigracji nie potrafia sie tez w Polsce juz odnalezc.
    Ja bardzo bardzo dlugo mialam problem zeby przywyknac do mysli ze tutaj juz zostane na zawsze. Moje szczescie jednak polega na tym, ze do domu mam mimo wszystko bardzo blisko (2,5h autem). Brakuje mi nadal wielu rzeczy i nie czuje sie jak ryba w wodzie, ale czasem mysle, ze moze tak samo byloby poprostu w innym miescie w Polsce. Gdybym pojechala do Warszawy to tez nie byloby to moje miasto rodzinne i tez bym tesknila a mialabym jeszcze dalej do domu niz teraz. Nigdy w Polsce nie pracowalam wiec nawet nie wiem jak to jest, z opowiesci tylko slysze jak ludzie marudza, ale tez nei wszyscy.
    Jak ktos znajomy chce wyjechac to ja odradzam i mowie, zeby sie bardzo dobrze zastanowil.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Oj to tak sie wlasnie pieknie niby wydaje. Ja wyjechalam i zalowalam. To znaczy teraz nei zaluje bo poznalam meza i bede miec z nim dziecko:). Jest wielu ludzi ktorym to gdzie mieszkaja jest obojetne, byeby kasa byla. Wielu tez wyjezdza po to zeby wrocic ale powroty wcale nie sa latwe. TO tak zwany syndrom imigrantow. Ludzie nazekaja za granica, ze to nie fajne, ze nei tak jak w Polsce, ze nei dobre, ale jak przyjezdzaja do Polski to sie zaczyna w druga strone, a ze w Anglii to my robimy to tak, a czemu w glupiej Polsce tak nei ma, a czemu to tak fajnei nei smakuje itd. I czesto ludzie po latach emigracji nie potrafia sie tez w Polsce juz odnalezc.
    Ja bardzo bardzo dlugo mialam problem zeby przywyknac do mysli ze tutaj juz zostane na zawsze. Moje szczescie jednak polega na tym, ze do domu mam mimo wszystko bardzo blisko (2,5h autem). Brakuje mi nadal wielu rzeczy i nie czuje sie jak ryba w wodzie, ale czasem mysle, ze moze tak samo byloby poprostu w innym miescie w Polsce. Gdybym pojechala do Warszawy to tez nie byloby to moje miasto rodzinne i tez bym tesknila a mialabym jeszcze dalej do domu niz teraz. Nigdy w Polsce nie pracowalam wiec nawet nie wiem jak to jest, z opowiesci tylko slysze jak ludzie marudza, ale tez nei wszyscy.
    Jak ktos znajomy chce wyjechac to ja odradzam i mowie, zeby sie bardzo dobrze zastanowil.

Bo Polska to taki marudny naród. Marudzą za granicą - szkoda tylko że się tej zagranicy trzymają rękami i nogami ;)
    Jakby ktoś nie chciał zarobić to by nei wyjeżdzał, bo i po co?

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    O tak też bym chciała wyjechać :) Ja syna na pewno wypcham na studia za granicę :P

mnie cieszy bardzo ze Mala bedzie mowic od malego w jezyku polskim i szwedzkim a w przedszkolu i angielkiego bedzie sie uczyc! :) bedzie miala bardzo dobry start w zyciu i mam nadzieje ze wykorzysta to i ze wychowam ja na madra dziewczynke :) hihi

Amy, Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie na chwilkę wpadłam do pracy, dać zwolnienie bo mam do dziś, a dyrektor się mnie pyta a po co Ty wracasz od poniedziałku? trzeba było odpoczywać, po co się męczyć teraz? :D
    haha no dyrekcję mam the best :)

Amy, iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    ja właśnie na chwilkę wpadłam do pracy, dać zwolnienie bo mam do dziś, a dyrektor się mnie pyta a po co Ty wracasz od poniedziałku? trzeba było odpoczywać, po co się męczyć teraz? :D
    haha no dyrekcję mam the best :)
    no właśnie po co? :D

‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ