Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej chwile mnie nie było a tu tyle strooon!! Szalone jesteście

Melduje się po wizycie. Dzidzia ma się super, pięknie rośnie i wszystko jest ok
Szyjka w końcu zbadana - zamknięta i nie czuć nic niepokojącego. Wyczuł jakieś dwie małe maceracje szyjki - prawdopodobnie po zabiegu, ale nie zagraża to niczemu.
Doktorek na tym swoim super sprzęcie (haha) odnalazł pupeńkę pięknie, powiększył i ślicznie było widać, że między pośladeczkami jest wklęsłość - zero wypukłości, zero narządów męskich - Natalka pozostaje moją Natalką
A teraz do kuchni marsz...
Smacznego obiadu dziewczynki!
KasiaKwiatek, Rudzia, haneczka, Krysti, Eweliśka, Justinka, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela nie smutaj, ja też czuję tylko sporadycznie a w końcu wiem na co uwagę zwrócić... ja 18 tydzień a czekam na kopy i zazdraszczam tym co czują
przyjdzie i na nas kolej zobaczysz
a może Ty jesteś dalej 18 tydzień, a na usg wyszło 19 ale to się zmienia, dzieciaczki różnie rosną -
Cześć dziewczyny

Boli mnie dziś prawa strona brzucha jak sie ruszam. Jak podnoszę ręce do góry, schylam się, prostuję .. Ehh ciągle coś
Wczoraj miałam ciśnienie 90/50 .. tylko troszkę niższe niż zwykle, a myślałam, że zejdę z tego świata
LIWI ja na kołatania serca, które mam od początku ciąży najpierw na własną rękę brałam magnez - Asmag, a jak byłam u gin na wizycie to kazała brac magnez z potasem czy ASPARGIN. Można kupić bez recepty, mi pomaga
AMY - pisałam już, że Cię uwielbiam?
Mam polew z większości postów jakie piszesz
Jesteś lekiem na doła 
Mój brat mieszka w Anglii i też zdarzało mi sie jechać do nich w odwiedziny, a przy okazji oczywiście robić wypady na zakupy, bo się meeega bardziej opłaca niż kupować w Polsce -
Rudzia wrote:FASIA mnie prawie codziennie boli praws strona brzucha zaraz po przebudzeniu

U mnie to samo, boli prawa strona szczególnie przy schylaniu, parciu podczas siusiu itp
Czyli chyba to normalka skoro kilka z nas tak ma
-
no to gratki:)MartaAlvi wrote:Jej chwile mnie nie było a tu tyle strooon!! Szalone jesteście

Melduje się po wizycie. Dzidzia ma się super, pięknie rośnie i wszystko jest ok
Szyjka w końcu zbadana - zamknięta i nie czuć nic niepokojącego. Wyczuł jakieś dwie małe maceracje szyjki - prawdopodobnie po zabiegu, ale nie zagraża to niczemu.
Doktorek na tym swoim super sprzęcie (haha) odnalazł pupeńkę pięknie, powiększył i ślicznie było widać, że między pośladeczkami jest wklęsłość - zero wypukłości, zero narządów męskich - Natalka pozostaje moją Natalką
A teraz do kuchni marsz...
Smacznego obiadu dziewczynki!
a wlasnie co na obiadek robicie???
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
No pobolewania tez mam dzis klucia takie male dla odmiany to normalne chyba:)
dziewczyny ale drukujecie wczorajszy dzien tak wieczorem probowalam odczytac ale zasnelam:)ehhe
ostanio weszlam na forum listopadowek a tak 1085 stron a u nas do rozwiazania to chyba bedzie ze 2000 stron:)
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Marta i Rudzia - a śpicie na lewym boku głównie ? Bo może to od tego, że całą noc lub jej większość przynajmniej ja śpię na lewym boku i ta prawa strona się naciaga? Sama nie wiem ..
i też czuję zawsze ból brzucha po siusianiu ... dziwne to .. Takiego bólu jak dziś to chyba nie miałam, żeby był jakby miejscowy. Może to od tej macicy co to u mnie w poprzek jest .. tzn to chyba macica
-
mi to sie tak zupelnie dzisiaj nic nie chce ze chyba tylko ziemniaki obiore i usmaze w plasterkach na patelni i kapuche kiszona bo mam duzo:)MartaAlvi wrote:U mnie rolady ze schabowego+kluski+ nie wiem jeszcze co
Modra kapusta by się przydała 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiem ci ze ja z rana tez mam taki napiety brzuch nie wiem od czego ale jak siusiu zrobie ze dwa razy to troche lepiej za duzo w pecherzu widocznie, ja staram sie spac na boku ale budze sie w nocu i widze ze na pleckach leze i znow sie przekrecam na bok albo lewy albo prawy.Fasia wrote:Marta i Rudzia - a śpicie na lewym boku głównie ? Bo może to od tego, że całą noc lub jej większość przynajmniej ja śpię na lewym boku i ta prawa strona się naciaga? Sama nie wiem ..
i też czuję zawsze ból brzucha po siusianiu ... dziwne to .. Takiego bólu jak dziś to chyba nie miałam, żeby był jakby miejscowy. Może to od tej macicy co to u mnie w poprzek jest .. tzn to chyba macica -
nick nieaktualnyMartusia pięknie że Natalce nić nei urosło jak mojej Aduśce

Mnie też martwi moja szyjka
tzn zawsze wszystko było okej, ale pod prysznicem kiedyś chciałam sobie sprawdzic i jej nei znalazłam 
szukałam na necie odpowiedzi - ale kuźwa oprócz szumu "po hóy tam grzebiesz" (nie do mnie) nie uzyskałam żadnej odpowiedzi
Ale mam nadzieję, że po prostu się tak wysoko uniosła
za tydzień lekarz mi powie co i jak 
Fasia
To przez to, że moje "Sarkastyczne ja" bo się często ujawnia
CIeszę się że mogłaś się pośmiać
Kasia Kwiatkowa mi kiedyś chyba też pisała, że ma polewkę z tego co czasem piszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:35
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Mnie niestety wzięła choroba...ból gardła i taki nos jakby zapieczony pewnie szykuje sie katar...ehhh oby nie byla to angina..ide po syrop prenalen jakies tabletki na gardlo,herbata z lipy ,owoce i do wyra ;/
-
iwonka1077 wrote:powiem ci ze ja z rana tez mam taki napiety brzuch nie wiem od czego ale jak siusiu zrobie ze dwa razy to troche lepiej za duzo w pecherzu widocznie, ja staram sie spac na boku ale budze sie w nocu i widze ze na pleckach leze i znow sie przekrecam na bok albo lewy albo prawy.
Ja to samo z tym spaniem.. Mi tak nie wygodnie ze w nocy spie moze ze 4 godziny .. ;( co chwile sie budze..i to z bolami.. Plecow czy boku .. Ehh