Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej chwile mnie nie było a tu tyle strooon!! Szalone jesteście
Melduje się po wizycie. Dzidzia ma się super, pięknie rośnie i wszystko jest okSzyjka w końcu zbadana - zamknięta i nie czuć nic niepokojącego. Wyczuł jakieś dwie małe maceracje szyjki - prawdopodobnie po zabiegu, ale nie zagraża to niczemu.
Doktorek na tym swoim super sprzęcie (haha) odnalazł pupeńkę pięknie, powiększył i ślicznie było widać, że między pośladeczkami jest wklęsłość - zero wypukłości, zero narządów męskich - Natalka pozostaje moją Natalką
A teraz do kuchni marsz...Smacznego obiadu dziewczynki!
KasiaKwiatek, Rudzia, haneczka, Krysti, Eweliśka, Justinka, sylvia007, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela nie smutaj, ja też czuję tylko sporadycznie a w końcu wiem na co uwagę zwrócić... ja 18 tydzień a czekam na kopy i zazdraszczam tym co czują
przyjdzie i na nas kolej zobaczysz
a może Ty jesteś dalej 18 tydzień, a na usg wyszło 19 ale to się zmienia, dzieciaczki różnie rosną -
Cześć dziewczyny
Boli mnie dziś prawa strona brzucha jak sie ruszam. Jak podnoszę ręce do góry, schylam się, prostuję .. Ehh ciągle coś
Wczoraj miałam ciśnienie 90/50 .. tylko troszkę niższe niż zwykle, a myślałam, że zejdę z tego świata
LIWI ja na kołatania serca, które mam od początku ciąży najpierw na własną rękę brałam magnez - Asmag, a jak byłam u gin na wizycie to kazała brac magnez z potasem czy ASPARGIN. Można kupić bez recepty, mi pomaga
AMY - pisałam już, że Cię uwielbiam?Mam polew z większości postów jakie piszesz
Jesteś lekiem na doła
Mój brat mieszka w Anglii i też zdarzało mi sie jechać do nich w odwiedziny, a przy okazji oczywiście robić wypady na zakupy, bo się meeega bardziej opłaca niż kupować w Polsce -
Rudzia wrote:FASIA mnie prawie codziennie boli praws strona brzucha zaraz po przebudzeniu
U mnie to samo, boli prawa strona szczególnie przy schylaniu, parciu podczas siusiu itpCzyli chyba to normalka skoro kilka z nas tak ma
-
MartaAlvi wrote:Jej chwile mnie nie było a tu tyle strooon!! Szalone jesteście
Melduje się po wizycie. Dzidzia ma się super, pięknie rośnie i wszystko jest okSzyjka w końcu zbadana - zamknięta i nie czuć nic niepokojącego. Wyczuł jakieś dwie małe maceracje szyjki - prawdopodobnie po zabiegu, ale nie zagraża to niczemu.
Doktorek na tym swoim super sprzęcie (haha) odnalazł pupeńkę pięknie, powiększył i ślicznie było widać, że między pośladeczkami jest wklęsłość - zero wypukłości, zero narządów męskich - Natalka pozostaje moją Natalką
A teraz do kuchni marsz...Smacznego obiadu dziewczynki!
a wlasnie co na obiadek robicie???
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
No pobolewania tez mam dzis klucia takie male dla odmiany to normalne chyba:)
dziewczyny ale drukujecie wczorajszy dzien tak wieczorem probowalam odczytac ale zasnelam:)ehhe
ostanio weszlam na forum listopadowek a tak 1085 stron a u nas do rozwiazania to chyba bedzie ze 2000 stron:)Angela89 lubi tę wiadomość
-
Marta i Rudzia - a śpicie na lewym boku głównie ? Bo może to od tego, że całą noc lub jej większość przynajmniej ja śpię na lewym boku i ta prawa strona się naciaga? Sama nie wiem ..
i też czuję zawsze ból brzucha po siusianiu ... dziwne to .. Takiego bólu jak dziś to chyba nie miałam, żeby był jakby miejscowy. Może to od tej macicy co to u mnie w poprzek jest .. tzn to chyba macica
-
MartaAlvi wrote:U mnie rolady ze schabowego+kluski+ nie wiem jeszcze co
Modra kapusta by się przydała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Marta i Rudzia - a śpicie na lewym boku głównie ? Bo może to od tego, że całą noc lub jej większość przynajmniej ja śpię na lewym boku i ta prawa strona się naciaga? Sama nie wiem ..
i też czuję zawsze ból brzucha po siusianiu ... dziwne to .. Takiego bólu jak dziś to chyba nie miałam, żeby był jakby miejscowy. Może to od tej macicy co to u mnie w poprzek jest .. tzn to chyba macica -
nick nieaktualnyMartusia pięknie że Natalce nić nei urosło jak mojej Aduśce
Mnie też martwi moja szyjkatzn zawsze wszystko było okej, ale pod prysznicem kiedyś chciałam sobie sprawdzic i jej nei znalazłam
szukałam na necie odpowiedzi - ale kuźwa oprócz szumu "po hóy tam grzebiesz" (nie do mnie) nie uzyskałam żadnej odpowiedziAle mam nadzieję, że po prostu się tak wysoko uniosła
za tydzień lekarz mi powie co i jak
FasiaTo przez to, że moje "Sarkastyczne ja" bo się często ujawnia
CIeszę się że mogłaś się pośmiać
Kasia Kwiatkowa mi kiedyś chyba też pisała, że ma polewkę z tego co czasem piszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:35
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Mnie niestety wzięła choroba...ból gardła i taki nos jakby zapieczony pewnie szykuje sie katar...ehhh oby nie byla to angina..ide po syrop prenalen jakies tabletki na gardlo,herbata z lipy ,owoce i do wyra ;/
-
iwonka1077 wrote:powiem ci ze ja z rana tez mam taki napiety brzuch nie wiem od czego ale jak siusiu zrobie ze dwa razy to troche lepiej za duzo w pecherzu widocznie, ja staram sie spac na boku ale budze sie w nocu i widze ze na pleckach leze i znow sie przekrecam na bok albo lewy albo prawy.
Ja to samo z tym spaniem.. Mi tak nie wygodnie ze w nocy spie moze ze 4 godziny .. ;( co chwile sie budze..i to z bolami.. Plecow czy boku .. Ehh