Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Marta i Rudzia - a śpicie na lewym boku głównie ? Bo może to od tego, że całą noc lub jej większość przynajmniej ja śpię na lewym boku i ta prawa strona się naciaga? Sama nie wiem ..
i też czuję zawsze ból brzucha po siusianiu ... dziwne to .. Takiego bólu jak dziś to chyba nie miałam, żeby był jakby miejscowy. Może to od tej macicy co to u mnie w poprzek jest .. tzn to chyba macica
Taak śpie głównie na lewym i na plecach trochę teżMoże faktycznie ta prawa się wtedy naciąga bardziej i dlatego boli.
Amy mnie lekarka po zabiegu nastraszyła, że może się pojawić w związku z tym problem ze skracaniem szyjki więc też się na to uczuliłam. Powiem Ci że lekarz meeeega głęboko wepchał te paluchy także chyba ta szyjka faktycznie gdzieś wysoko jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:37
-
Fasia ja sie staram na lewym spac ale mi nie wychodzi. Bo mi strasznie nie wygodnie i nie moge zasnac wteedy a jak mi sie uda to po jakims czasie budze sie na plecach czy na prwym i cala obolala.
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja mam problemtylko z siusianiem czasem - cały pęcherz a jak siadam na siusianie to kapie jakby mi ktoś wszystko pozatykał
No tez tak mam czasemwjurzajace to jest hihi zwlaszcza jak zdazy mi sie to w nocy i zaspana musze wstac z lozka bo tak nardzo mi sie chce a jak siadam to poleci kilka kropel i koniec
-
IWONKA to może być kwestia pełnego pęcherza, bo ja też wstaję z mega napiętym brzuchem a jak zrobię siusiu to mi troszkę przechodzi.
RUDZIA a kupiłaś w końcu tą poduchę do spania ? Ona naprawdę mega pomaga! Ja bez niej męczyłam się co noc, kręciłam z prawej na lewą, bolały mnie plecy, nie mogłam sobie po prostu znaleźć miejsca, a teraz ? Często jak sie położę na lewym boczku to tak się budzę o 5 na siusiuno i ból pleców zniknął!
AMY ja bardzo często grzeję z tego co piszesznawet mężowi sprzedaję niektóre tematy to też ma ubaw
Fajna z Ciebie babka, mąż musi mieć z Tobą wesoło
-
aha jak tak dziewczynki pijecie koktaile warzywne?????????
ja wtedy co mowilam zrobilam ten z rzodkiewki ale troche taki ostry smak wyszedl i moj nis wytrzymał tylko dwa łyczki niestety ale ujdzie jak ktoś ostrzejsze lubi:) -
iwonka1077 wrote:aha jak tak dziewczynki pijecie koktaile warzywne?????????
ja wtedy co mowilam zrobilam ten z rzodkiewki ale troche taki ostry smak wyszedl i moj nis wytrzymał tylko dwa łyczki niestety ale ujdzie jak ktoś ostrzejsze lubi:)
Miałam ale oczywiście nie wychodziiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz sikaniem to i ja tak mam, znowu wróciło częstsze w ciągu dani, bo w nocy raz albo i wcale, budzę się z pełnym pęcherzem, lecę do łazienki a ciurka jakby było zapchane
Amy i tak mi zostało, jak czasem coś napiszesz to się chichram do ekranuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:41
Amy lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:FASIA nie kupilam bo tu u mnie dosc drogie sa ;( ale jak bede w Polsce na swieta to chyba sobie kupie, bo ja nie dam rady, juz teraz nie wysypiam sie a co dopiero za miesiac czy dwa ;(
Kup, kup. Byłam sceptycznie do niej nastawiona, a teraz serio bez niej bym nie zasnęłaMi się udało kupić za 70zł nową z motherhood
)
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Fasia, nie przejmuj się, to więzadła się naciągają. Czytałam o tym, że przy nagłej zmianie pozycji, możemy czuć ból i ciągnięcie i jest to zupełnie normalne. Teraz wszystko trzeba robić wolniej i bez gwałtownych ruchów.
Ciągle jestem głodna. Też tak macie? Jak tak dalej pójdzie to z moich 2 kg na plusie zrobi się 15
Dziękuję Wam za gratulacje, bardzo się cieszę, że przedłużę ród, ale następnego bobasa kazałam sobie zrobić w wersji żeńskiej.
Wczoraj po wizycie zdążyłam pójść do sklepu w galerii i kupić pajacyka niebieskiego w słoniki (na cześć fiutka) i błękitne skarpetki. Włożyłam to do torebki razem ze zdjęciem z USG (między nogami) i wręczyłam pakunek mężowi, jak po mnie przyjechał. Długo się zastanawiał o co w tym chodzi.W końcu mój niedomyślny mąż zapytał "a co to?" "będziemy mieć synka?". Mężczyźni kompletnie nie znają się na kolorach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:56
KasiaKwiatek, iwonka1077, Fasia, Krysti, Eweliśka, Robotka1, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:
AMY ja bardzo często grzeję z tego co piszesznawet mężowi sprzedaję niektóre tematy to też ma ubaw
Fajna z Ciebie babka, mąż musi mieć z Tobą wesoło
wstyd sobie przynoszę
(żart)
A mój mąż nie wiem co on sobie o mnie myśli i lepiej żebym nie wiedziała
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja też w nocy jakby mniej sikam, a mam wrażenie, że mi brzuch te siki rozsadzą
ale później jak wstaję jakieś 2-3godz później to sikam że końca nie widać
staram się wysikać wszystko zanim pójdę spaćczasem mi sięw nocy chce, ale biorę zegarek patrze 4 - okej jak jeszcze pośpie do 8 to chyba mi nic nie pęknie?
i wytrzymuję całą noc.
Zresztą ja mam problem z sikaniem - tzn nei czuje parcia wielkiego. Ostatnio lekarz na usg mi mówi że mam z litr moczu. CO? JA? GDzie? Nie czułamale pokazał mi tą bańkę z moczem na ekranie i uwierzyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dziewczyny, zaczął mnie boleć dziwnie brzuch lewa strona ale na wysokości pępka, nie boli jak leże ale gdy się podnoszę i jak leże i podnoszę nogę lewą zaczyna boleć- co to może być ?
pytasz poważnie czy zlewasz z naszych bóli ??
-
nick nieaktualny
-
AMY ja mam dokładnie tako samo postanowienie co noc jak się budzę np o 5 i myślę, że do 7 dam radę jak mąż do pracy będzie wstawać ale mnie od razu brzuch boli z nadmiaru sików więc idę
Amy lubi tę wiadomość