Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    nie prawda, też mnie boli, kłuje, mam różne dolegliwości typu raz na czas plamieniaale ja jestem twardziel ;)
    w pierwszej ciąży mi nic nie było.
    nooo schizujecie:D ale jest wam to wybaczone;) jeszcze 4 miesiące wytrzymam :P

schizują schizują :P myślałam, że tylko ja olewam te swoje kłucia :P czułam się przez chwile jak wyrodna matka która się nei martwi o swojego pierworodnego ;p

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mąż od poniedziałku po nocach skręca po jednym segmencie. Stoi juz wszystko poza jednym na 50cm. Meblościanka juz prawie cała schowana, też został jeden element, w pokoju wszystko poprzestawiane aż mi dziwnie, bo przez lata układ mebli był ten sam :D

Ja nie mogę nic robić, mąż mi zabrania nawet rzeczy układać na półkach zebym się nie przemęczała. Dla Niego powinnam leżeć do kwietnia i totalnie nic nie robić .. martwi się o Julka żeby nic Mu się nie stało .. No ale ja nie chcę żeby wszystko było tylko na Jego głowie, chociaz i tak już robi wszystko, a ja tylko leżę :/

Dobrze, dobrze :) Masz leżeć i pachnieć! :) ciesz się tymi chwilami bo jak nasze dzieci się urodzą to już na pewno nie będziemy się opieprzać :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    schizują schizują :P myślałam, że tylko ja olewam te swoje kłucia :P czułam się przez chwile jak wyrodna matka która się nie martwi o swojego pierworodnego ;p
    hehe nawet tak nie myśl:D po prostu jesteśmy taki typ:) będziemy mieć łatwiej nie martw się;)
    tutaj jedną coś zakłuje i dziesięć się odzywa które też podobnie zakuło:) morał jaki? ŻE TO NORMALNE :D

Fasia no baaa wybaczamy wszystko:D no bo co mamy zrobić:D
    uwierz że na dłuższą metę takie przewrażliwienie może Cię w depresję wpędzić a tego ciotki forumowe nie chcą:D

weronika86 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dobrze, dobrze :) Masz leżeć i pachnieć! :) ciesz się tymi chwilami bo jak nasze dzieci się urodzą to już na pewno nie będziemy się opieprzać :)

Leżę ale z tym pachnieniem różnie bywa :P Zależy jak bardzo chce mi się iść umyć :D lol :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co planujecie na obiad na weekend?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potem zaczniemy schizować na temat kupy, laktacji, nawału pokarmu, spania dzidziulków w nocy, krostek, wysypek, ciemieniuchy i ... miliona innych :D

ja to czasem do południa i dalej w piżamie (jeśli do pracy nie idę) :D i wtedy trudno mówić o pachnieniu hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:55

nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    bedzie fajnie zobaczysz:) dużo zależy od nastawienia właśnie w trakcie ciąży:)

a Ty Fasia masz leżeć i pachnieć!! i czasem się przespać:D
    KasiaKwiatek wrote:
    potem zaczniemy schizować na temat kupy, laktacji, nawału pokarmu, spania dzidziulków w nocy, krostek, wysypek, ciemieniuchy i ... miliona innych :D
    i baby bluesa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:55

Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Leżę ale z tym pachnieniem różnie bywa :P Zależy jak bardzo chce mi się iść umyć :D lol :D

to przynajmniej się popsikaj PERFUMO :P

Fasia, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe nawet tak nie myśl:D po prostu jesteśmy taki typ:) będziemy mieć łatwiej nie martw się;)
    tutaj jedną coś zakłuje i dziesięć się odzywa które też podobnie zakuło:) morał jaki? ŻE TO NORMALNE :D

Fasia no baaa wybaczamy wszystko:D no bo co mamy zrobić:D
    uwierz że na dłuższą metę takie przewrażliwienie może Cię w depresję wpędzić a tego ciotki forumowe nie chcą:D

Nie, nie. Do deprechy to daleko. Myślę, że jakbym nie miała takich problemów z ciążą to wszystko by inaczej przebiegało. Zawsze chciałam pracować będąc w ciąży, tak chociaż do 6 miesiąca. Normalnie funkcjonować i cieszyc się tym stanem. Teraz też się cieszę ale inaczej. Mam w sobie wiele obaw czy z dzieckiem wszystko dobrze, czy ma wystarczajaco dużo miejsca i kiedy zacznie mu go brakować, kiedy zacznie się pchać na świat, co z moją szyjką, kiedy mnie do szpitala wezmą .. Bla bla bla :)

Oj AMY AMY :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:56

nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    bedzie fajnie zobaczysz:) dużo zależy od nastawienia właśnie w trakcie ciąży:)

a Ty Fasia masz leżeć i pachnieć!! i czasem się przespać:D
    Nie wątpie że będzie fajnie :D Mnie się już marzy wstawanie w nocy ten ryk i krzyk :D jestem dziwna :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Co planujecie na obiad na weekend?

Na obiad mam menu teściowej :D ciekawe co ugotuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro spaghetti napoli - na szybko i łatwe, w niedzielę może żeberka albo karkówka...się zobaczy się :D

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    310b2dd85b73ee5emed.jpg

ja sie zakochalam w tym wozku:)

nick nieaktualny, haneczka, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój kolega właśnie zaparzył zupkę vifonu :P wiecie jak pachnie???
    normalnie aż ślinotoku dostałam :(

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a mój kolega właśnie zaparzył zupkę vifonu :P wiecie jak pachnie???
    normalnie aż ślinotoku dostałam :(

uu jak vifony idą w ruch to znak że daleko do wypłaty:p

nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 wrote:
    310b2dd85b73ee5emed.jpg

Fajniutki, jaki to model oprócz tego, że romantic?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 wrote:
    310b2dd85b73ee5emed.jpg

Mi się koła nie podobają :/ ale może na żywo lepiej to wygląda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    uu jak vifony idą w ruch to znak że daleko do wypłaty:p

u niego vifony to norma, co chwilę mnie męczy tymi zapachami :D kasy mu nie brakuje, ma własną działalność i jeszcze etat u nas ;D

Eweliśka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa, właśnie szukam czegoś w tej kolorystyce :) Ale te koła są takie trochę wielkie, archaiczne. Ciekawe, czy nadają się na dłuższą metę :)

No właśnie, jaki producent?

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odliczam minuty do wyjścia z pracy bo jestem nastawiona że już nie wrócę. Ciekawe co zrobię jak mi w poniedziałek lekarz nie wystawi L4:( :(

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ