Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Dziewczyny to bardzo nieładne żeby tak się nabijać z innych. Już więcej nie napiszę, że mnie coś boli, bo widze że nie potraficie tego uszanować ..
przypomnij sobie niedawną sytuację z Krysti:)
byłaś jej największą obrończynią jeśli chodzi o nabijanie.
nikt się z nikogo nie nabija:)
a Ty się nie dąsaj, każdy zna Twoją sytuację i nikt z tego powodu nie ma zamiaru Cię urazić na prawdę :*
a o bólach ciągnięciach w brzuchu to raczej do ogółu się pisało a nie tylko do Ciebie:) po prostu podjęłaś temat to się pociągnął dalej.
Ida wrote:No mnie kłuje codziennie, raz mocniej, raz słabiej. Ale wiem że to normalne, więc nawet o tym nie wspominam
no dokładnie o to chodziło jedynie
no już już, głowa do góry, przepraszam, obiecuję już więcej nie wypowiadać swojego zdania w temacie wszelakich kłuć, bóli itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:44
Fasia lubi tę wiadomość
-
Oj laski laski
jaja sobię robię przeca
aż taka wrażliwa to ja nie jestem
sorki ale czekałam na jakieś reakcje
buuuuuźki ode mnie :*
)))) przepraszam taki żarcik piątkowy
Tak wiem małpa ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:46
KasiaKwiatek, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Oj laski laski
jaja sobię robię przeca
aż taka wrażliwa to ja nie jestem
sorki ale czekałam na jakieś reakcje
buuuuuźki ode mnie :*
)))) przepraszam taki żarcik piątkowy
o nieeee.....foch! to ja takie epopeje przepraszające tu wypisuję a Ty sobie żarciki robisz? moje hormon się właśnie zbuntowały <foch>
AURO dobra rada, zanim weźmiesz sie za czytanie, napisz najpierw postaa potem czytaj:D fajnie było by wiedzieć co u was:)
no i miło nam tu wszystkim że znajdujesz tutaj to co potrzebujesz prędzej czy później:)Fasia, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieładnie sobie takie żarty robić!! to ja już zaczynałam pisać, żebyś się nie przejmowała i pisała, co Ci się podoba!
Trzeba było poczekać jeszcze chwilę, to byś więcej odpowiedzi dostała
Ale patrzcie, niby ją kłuje to tu, to tam, ale na żarty to ma siłę!!!Fasia lubi tę wiadomość
-
ZIOLKO no chciałam poczekać ale serca nie mam żebyście mnie przepraszały czy coś w ten deseń, a ja bym się pastwiła i śmiała tu z Was
No i musiałam skończyć tą głupotę
Bo kłuje brzuch a nie głowa heheziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
20w3d
My po wizycie biegniemy z dobrymi wieściami.Szyjka ok,wszystko cyt: "wzorcowo" co do wyników krwi jeszcze Pani dr. mi nie dała żelaza bo stwierdziła że zobaczymy jak wyjdzie obecna morfologia.Podsłuchaliśmy sobie Kacperka na ktg choć położna stwierdziła że może nie być słychać ale powiedziałam że używam detektora i słychać i wiem gdzie serducho-była w szoku bo wszystko się zgadza,serducho bije miarowo i mówi do mnie że jestem bardzo zorientowana.Następna wizyta 15.12 a teraz byle do środy i do usg.
Na wadze 60.2Krysti, Robotka1, ziolko, Fasia, KasiaKwiatek, Justinka, Ida, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Weszłam z ciekawości na listopadówki, a one tam wysyłają sobie pozdrowienia z porodówki:D szalone:D
Niedługo my tak będziemy robićbędziemy kibicować każdej i czekać na dobre wieści z porodówki
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny