X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio Sylwia jak masz ochotę kiedyś na taki wypad to spróbuj :) Jest wiele dziewczyn które tak same latają :) Ja bym się sama nie odważyła - bez męża się raczej nie ruszam za granicę :) ale taki wypad na kilka dni to fajna sprawa bo są świetne okazje ciuchowe i na prawdę WARTO odłożyć kase w PL i tam sobie pokupować rzeczy :) :)

Chociaż powiem Ci, że rynek się teraz tak otworzył, że np sportowe rzeczy są poprzeceniane o nawet 70% czy 80% i można je zamawiać z Polski za faktyczną cenę z przecen. Podam linka jak ktoś ma ochotę na jakieś sportowe rzeczy http://pl.sportsdirect.com/
    my tu z mężem często kupujemy drresy koszulki buty :)
    A asortyment niesportowy to już trzeba na miejscu załatwiać faktycznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:14

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od wczoraj w biedronce jest promocja na płyn,mleczko proszek do prania Lovela za 15 zł

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Krysti a Twój luby zdał prawko czy nie bo nie wiem czy nie przeoczyłam ?
    Nie :( zdal nastepny ma 24 ,znow na hazardzie oblal :( on tu w uk musi powtorzyc a polskie prawko ma w pl jezdzic moze tylko tu w uk jak chce jezdzic musi zdawac tu odnowa bo wypadek akcydent dawno temu mial tu w uk i zanotowane na Policji takie prawo .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dziewczyny od wczoraj w biedronce jest promocja na płyn,mleczko proszek do prania Lovela za 15 zł

kupiłabym, ale nie mam pomysłu, gdzie to wszystko skladać ;P mam nadzieję, że jeszcze później będą takie przeceny :)

mantissa lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odnosnie butelek :) wlasnie sobie poszperalam jeszcze w tym temacie.. i podobno butelki antykolkowe z MAM sa bardzo dobre, wlasnie ja mam smoczek z tej firmy :P opinie sa bardzo dobrej tej firmy i ja zaczne chyba od tych butelek.. :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    mam dwa proszki z poprzedniej promocji i jeden płyn do prania:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam pralnie więc tam składuje wszystko - bo po chemie jeżdżę do niemiec mam rzut beretem.

Amy lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że właśnie szykuję Gabi ubranie na to pasowanie: biała koszula, granatowa spódniczka i granatowe rajstopki z delikatnym połyskiem, a denerwuję się co najmniej jakby maturę miała zdawać, albo egzaminy na studia!!!
    Zobaczycie was też to czeka :-)

Amy, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja na szczęście mam pralnie więc tam składuje wszystko - bo po chemie jeżdżę do niemiec mam rzut beretem.
    a jakie są normalne ceny tych produktów? duża oszczędność na tej promocji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Włąśnie o to chodzi że nei zarabiam dużo i mimo wszystko opłaci mi się lecieć do Londynu po ciuchy ;P
    Londyn tez drogi jest tu w Uk jeden z najdrozszych miast mam znajomych z mojej miejscowosci mlodzi dorabiają się tak jak wszyscy tutejsi to po 6 cioro w domu mieszkają bo tak drogie mieszkania są i zycie .Ale ciuchy są tanie bo są wyprzedarze 70% zwlaszcza w czasie swiątecznym :) ja się juz doczekac nie mogę na ten dzień kiedy tu u mnie będą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    buehehehe noooo to pojechałaś:D
    Amy przyznaj się że masz 60 lat i łazisz po domu z lulokiem na wierzchu:D
    Robicia rozwalilaś mnie no az wylalam herbate na posciel ktorà wlasnie zmienilam przedwczoraj :D z lulokoem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:30

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Londyn tez drogi jest tu w Uk jeden z najdrozszych miast mam znajomych z mojej miejscowosci mlodzi dorabiają się tak jak wszyscy tutejsi to po 6 cioro w domu mieszkają bo tak drogie mieszkania są i zycie .

Polak nigdy nie dostanie takiej stawki jak Anglik to fakt więc dla nas życie tam wcale nie wygląda kolorowo jeśli chodzi o mieszkanie, zresztą wiesz najlepiej.
    Ja wspomniałam tylko o ciuchach, że w porównaniu do naszych zarobków i naszych cen za odzież to NAWET opłaci się zarobić w PL i lecieć tam po ciuchy :)
    Nie wspomnę już o tym jak ktoś tam zarabia - to ciuchowe sprawy są "Groszowe" :) mój teść mieszka 12 lat w Londynie więc widząć ile on zarabia jako POLAK stać go na życie tam, robić zakupy przywozić do Polski i jeszcze co miesiąc wysyłąc na prawdę niemałe pieniądze :) więc Polacy wcale nei powinni narzekać na życie poza granicami Polski :)
    narzekać na stronę materialną. Bo oczywiście za tęsknotę za polskim chlebem i rodziną nikt im nei zapłaci - bo się nie da :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:34

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ostatnio w tesco widziałam po 22 zł więc trochę się oszczędza to tam to tu :)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:59

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy ostatnio w tesco widziałam po 22 zł więc trochę się oszczędza to tam to tu :)
    yhy :)
    poczekam na promocje po nowym roku :) bo teraz szkoda mi troszkę zagracać u teściów :) my jeszcze nie poszliśmy na swoje więc mam pewne ograniczenia :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hejka patrze ze szalejesz na zakupach, fajnie ci ze juz wiezsz plec
    jak sie dowiem za poltora tygodnia to poszlaeje tez, wiecej jak mąż w pracy będzie on to uważa że za wczesnie cchę to wszystko kupować, ale jak tu się powstrzymać:)
    Ja na razie jestem na etapie organizowania miejsca w sypialni itd:)

Ja wole juz kupowac niz pozniej na hurra wszystko :) i tak wiekszosc rzeczy bede kupowac w grudniu w Polsce jak bede :) a lozeczko i wozek to juz po nowym roku w lutym moze :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Polak nigdy nie dostanie takiej stawki jak Anglik to fakt więc dla nas życie tam wcale nie wygląda kolorowo jeśli chodzi o mieszkanie, zresztą wiesz najlepiej.
    Ja wspomniałam tylko o ciuchach, że w porównaniu do naszych zarobków i naszych cen na odzież to NAWET opłaci się zarobić w PL i lecieć tam po ciuchy :)
    Nie wspomnę już o tym jak ktoś tam zarabia - to ciuchowe sprawy są "Groszowe" :) mój teść mieszka 12 lat w Londynie więc widząć ile on zarabia jako POLAK stać go na życie tam, robić zakupy przywozić do Polski i jeszcze co miesiąc wysyłąc na prawdę niemałe pieniądze :) więc Polacy wcale nei powinni narzekać na życie poza granicami Polski :)
    narzekać na stronę materialną. Bo oczywiście za tęsknotę za polskim chlebem i rodziną nikt im nei zapłaci - bo się nie da :)
    Pewnie ze tak zwlaszcza ze tu w Angli czy Szkocji naprawde ludzie dobrze zarabiają.Tu dziewczyna przyjechala siostra sasiada ani jezyka i juz po tyg prace znalazla na promie spezata kajuty zarabia tyg 300£ od 9 do 14 pracuje takze poeniadze dobre jak dla 20 Latki ,tu gdzie ja mieszkam pracy w brud tylko chciec pracowac .ciuchy w sklepach są tanie w Primark duzo polek się ubiera i są ciuchy taniutkie i dobre jakisciowo ,ja uwielbiam z tamtąd pizamy :D bo nic się z nimi nie dzieje .

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co moj z pracy zadzwonil i mowi ze chlopaki tez spoceni do pracy po przyjezdzali tacy nie do zycia czyz by jakis wirus w powietrzu .:/ tu chmury szybko zapierdzielają taki wiatr .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pewnie ze tak zwlaszcza ze tu w Angli czy Szkocji naprawde ludzie dobrze zarabiają.Tu dziewczyna przyjechala siostra sasiada ani jezyka i juz po tyg prace znalazla na promie spezata kajuty zarabia tyg 300£ od 9 do 14 pracuje takze poeniadze dobre jak dla 20 Latki ,tu gdzie ja mieszkam pracy w brud tylko chciec pracowac .ciuchy w sklepach są tanie w Primark duzo polek się ubiera i są ciuchy taniutkie i dobre jakisciowo ,ja uwielbiam z tamtąd pizamy :D bo nic się z nimi nie dzieje .

DObrze zrobił ten kto wyjechał :) Tak uważam, chociaż ja bym nie chciała. Tzn jakbym musiała to pewnie, pakuje rzeczy i jadę do wszystkiego można przywyknąć. Jak byłam tydzień w Londynie to na drugi dzień chciałam wracać z płaczem :)
    Chociaż zarobki faktycznie - KUSZĄ :) Jeszcze jak ktoś zna język i może pracować w zawodzie który zdobył w PL :) MEGA SUPER SPRAWA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzidzia ma się ok bo puka sobie ,wczoraj mniej czulam Josha dzis więcej .

Amy lubi tę wiadomość

‹‹ 864 865 866 867 868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ