Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tak na serio Sylwia jak masz ochotę kiedyś na taki wypad to spróbuj
Jest wiele dziewczyn które tak same latają
Ja bym się sama nie odważyła - bez męża się raczej nie ruszam za granicę
ale taki wypad na kilka dni to fajna sprawa bo są świetne okazje ciuchowe i na prawdę WARTO odłożyć kase w PL i tam sobie pokupować rzeczy
Chociaż powiem Ci, że rynek się teraz tak otworzył, że np sportowe rzeczy są poprzeceniane o nawet 70% czy 80% i można je zamawiać z Polski za faktyczną cenę z przecen. Podam linka jak ktoś ma ochotę na jakieś sportowe rzeczy http://pl.sportsdirect.com/
my tu z mężem często kupujemy drresy koszulki buty
A asortyment niesportowy to już trzeba na miejscu załatwiać faktycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:14
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Krysti a Twój luby zdał prawko czy nie bo nie wiem czy nie przeoczyłam ?
zdal nastepny ma 24 ,znow na hazardzie oblal
on tu w uk musi powtorzyc a polskie prawko ma w pl jezdzic moze tylko tu w uk jak chce jezdzic musi zdawac tu odnowa bo wypadek akcydent dawno temu mial tu w uk i zanotowane na Policji takie prawo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:17
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dziewczyny od wczoraj w biedronce jest promocja na płyn,mleczko proszek do prania Lovela za 15 zł
kupiłabym, ale nie mam pomysłu, gdzie to wszystko skladać ;P mam nadzieję, że jeszcze później będą takie przecenymantissa lubi tę wiadomość
-
Ja odnosnie butelek
wlasnie sobie poszperalam jeszcze w tym temacie.. i podobno butelki antykolkowe z MAM sa bardzo dobre, wlasnie ja mam smoczek z tej firmy
opinie sa bardzo dobrej tej firmy i ja zaczne chyba od tych butelek..
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że właśnie szykuję Gabi ubranie na to pasowanie: biała koszula, granatowa spódniczka i granatowe rajstopki z delikatnym połyskiem, a denerwuję się co najmniej jakby maturę miała zdawać, albo egzaminy na studia!!!
Zobaczycie was też to czekaAmy, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Włąśnie o to chodzi że nei zarabiam dużo i mimo wszystko opłaci mi się lecieć do Londynu po ciuchy ;P
ja się juz doczekac nie mogę na ten dzień kiedy tu u mnie będą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:26
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:buehehehe noooo to pojechałaś
Amy przyznaj się że masz 60 lat i łazisz po domu z lulokiem na wierzchu:Dz lulokoem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:30
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Londyn tez drogi jest tu w Uk jeden z najdrozszych miast mam znajomych z mojej miejscowosci mlodzi dorabiają się tak jak wszyscy tutejsi to po 6 cioro w domu mieszkają bo tak drogie mieszkania są i zycie .
Polak nigdy nie dostanie takiej stawki jak Anglik to fakt więc dla nas życie tam wcale nie wygląda kolorowo jeśli chodzi o mieszkanie, zresztą wiesz najlepiej.
Ja wspomniałam tylko o ciuchach, że w porównaniu do naszych zarobków i naszych cen za odzież to NAWET opłaci się zarobić w PL i lecieć tam po ciuchy
Nie wspomnę już o tym jak ktoś tam zarabia - to ciuchowe sprawy są "Groszowe"mój teść mieszka 12 lat w Londynie więc widząć ile on zarabia jako POLAK stać go na życie tam, robić zakupy przywozić do Polski i jeszcze co miesiąc wysyłąc na prawdę niemałe pieniądze
więc Polacy wcale nei powinni narzekać na życie poza granicami Polski
narzekać na stronę materialną. Bo oczywiście za tęsknotę za polskim chlebem i rodziną nikt im nei zapłaci - bo się nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:34
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hejka patrze ze szalejesz na zakupach, fajnie ci ze juz wiezsz plec
jak sie dowiem za poltora tygodnia to poszlaeje tez, wiecej jak mąż w pracy będzie on to uważa że za wczesnie cchę to wszystko kupować, ale jak tu się powstrzymać
Ja na razie jestem na etapie organizowania miejsca w sypialni itd:)
Ja wole juz kupowac niz pozniej na hurra wszystkoi tak wiekszosc rzeczy bede kupowac w grudniu w Polsce jak bede
a lozeczko i wozek to juz po nowym roku w lutym moze
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Polak nigdy nie dostanie takiej stawki jak Anglik to fakt więc dla nas życie tam wcale nie wygląda kolorowo jeśli chodzi o mieszkanie, zresztą wiesz najlepiej.
Ja wspomniałam tylko o ciuchach, że w porównaniu do naszych zarobków i naszych cen na odzież to NAWET opłaci się zarobić w PL i lecieć tam po ciuchy
Nie wspomnę już o tym jak ktoś tam zarabia - to ciuchowe sprawy są "Groszowe"mój teść mieszka 12 lat w Londynie więc widząć ile on zarabia jako POLAK stać go na życie tam, robić zakupy przywozić do Polski i jeszcze co miesiąc wysyłąc na prawdę niemałe pieniądze
więc Polacy wcale nei powinni narzekać na życie poza granicami Polski
narzekać na stronę materialną. Bo oczywiście za tęsknotę za polskim chlebem i rodziną nikt im nei zapłaci - bo się nie dabo nic się z nimi nie dzieje .
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Pewnie ze tak zwlaszcza ze tu w Angli czy Szkocji naprawde ludzie dobrze zarabiają.Tu dziewczyna przyjechala siostra sasiada ani jezyka i juz po tyg prace znalazla na promie spezata kajuty zarabia tyg 300£ od 9 do 14 pracuje takze poeniadze dobre jak dla 20 Latki ,tu gdzie ja mieszkam pracy w brud tylko chciec pracowac .ciuchy w sklepach są tanie w Primark duzo polek się ubiera i są ciuchy taniutkie i dobre jakisciowo ,ja uwielbiam z tamtąd pizamy
bo nic się z nimi nie dzieje .
DObrze zrobił ten kto wyjechałTak uważam, chociaż ja bym nie chciała. Tzn jakbym musiała to pewnie, pakuje rzeczy i jadę do wszystkiego można przywyknąć. Jak byłam tydzień w Londynie to na drugi dzień chciałam wracać z płaczem
Chociaż zarobki faktycznie - KUSZĄJeszcze jak ktoś zna język i może pracować w zawodzie który zdobył w PL
MEGA SUPER SPRAWA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:44
-
nick nieaktualny