X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio Sylwia jak masz ochotę kiedyś na taki wypad to spróbuj :) Jest wiele dziewczyn które tak same latają :) Ja bym się sama nie odważyła - bez męża się raczej nie ruszam za granicę :) ale taki wypad na kilka dni to fajna sprawa bo są świetne okazje ciuchowe i na prawdę WARTO odłożyć kase w PL i tam sobie pokupować rzeczy :) :)

Chociaż powiem Ci, że rynek się teraz tak otworzył, że np sportowe rzeczy są poprzeceniane o nawet 70% czy 80% i można je zamawiać z Polski za faktyczną cenę z przecen. Podam linka jak ktoś ma ochotę na jakieś sportowe rzeczy http://pl.sportsdirect.com/
    my tu z mężem często kupujemy drresy koszulki buty :)
    A asortyment niesportowy to już trzeba na miejscu załatwiać faktycznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:14

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od wczoraj w biedronce jest promocja na płyn,mleczko proszek do prania Lovela za 15 zł

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Krysti a Twój luby zdał prawko czy nie bo nie wiem czy nie przeoczyłam ?
    Nie :( zdal nastepny ma 24 ,znow na hazardzie oblal :( on tu w uk musi powtorzyc a polskie prawko ma w pl jezdzic moze tylko tu w uk jak chce jezdzic musi zdawac tu odnowa bo wypadek akcydent dawno temu mial tu w uk i zanotowane na Policji takie prawo .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dziewczyny od wczoraj w biedronce jest promocja na płyn,mleczko proszek do prania Lovela za 15 zł

kupiłabym, ale nie mam pomysłu, gdzie to wszystko skladać ;P mam nadzieję, że jeszcze później będą takie przeceny :)

mantissa lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odnosnie butelek :) wlasnie sobie poszperalam jeszcze w tym temacie.. i podobno butelki antykolkowe z MAM sa bardzo dobre, wlasnie ja mam smoczek z tej firmy :P opinie sa bardzo dobrej tej firmy i ja zaczne chyba od tych butelek.. :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    mam dwa proszki z poprzedniej promocji i jeden płyn do prania:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam pralnie więc tam składuje wszystko - bo po chemie jeżdżę do niemiec mam rzut beretem.

Amy lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, że właśnie szykuję Gabi ubranie na to pasowanie: biała koszula, granatowa spódniczka i granatowe rajstopki z delikatnym połyskiem, a denerwuję się co najmniej jakby maturę miała zdawać, albo egzaminy na studia!!!
    Zobaczycie was też to czeka :-)

Amy, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja na szczęście mam pralnie więc tam składuje wszystko - bo po chemie jeżdżę do niemiec mam rzut beretem.
    a jakie są normalne ceny tych produktów? duża oszczędność na tej promocji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Włąśnie o to chodzi że nei zarabiam dużo i mimo wszystko opłaci mi się lecieć do Londynu po ciuchy ;P
    Londyn tez drogi jest tu w Uk jeden z najdrozszych miast mam znajomych z mojej miejscowosci mlodzi dorabiają się tak jak wszyscy tutejsi to po 6 cioro w domu mieszkają bo tak drogie mieszkania są i zycie .Ale ciuchy są tanie bo są wyprzedarze 70% zwlaszcza w czasie swiątecznym :) ja się juz doczekac nie mogę na ten dzień kiedy tu u mnie będą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    buehehehe noooo to pojechałaś:D
    Amy przyznaj się że masz 60 lat i łazisz po domu z lulokiem na wierzchu:D
    Robicia rozwalilaś mnie no az wylalam herbate na posciel ktorà wlasnie zmienilam przedwczoraj :D z lulokoem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:30

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Londyn tez drogi jest tu w Uk jeden z najdrozszych miast mam znajomych z mojej miejscowosci mlodzi dorabiają się tak jak wszyscy tutejsi to po 6 cioro w domu mieszkają bo tak drogie mieszkania są i zycie .

Polak nigdy nie dostanie takiej stawki jak Anglik to fakt więc dla nas życie tam wcale nie wygląda kolorowo jeśli chodzi o mieszkanie, zresztą wiesz najlepiej.
    Ja wspomniałam tylko o ciuchach, że w porównaniu do naszych zarobków i naszych cen za odzież to NAWET opłaci się zarobić w PL i lecieć tam po ciuchy :)
    Nie wspomnę już o tym jak ktoś tam zarabia - to ciuchowe sprawy są "Groszowe" :) mój teść mieszka 12 lat w Londynie więc widząć ile on zarabia jako POLAK stać go na życie tam, robić zakupy przywozić do Polski i jeszcze co miesiąc wysyłąc na prawdę niemałe pieniądze :) więc Polacy wcale nei powinni narzekać na życie poza granicami Polski :)
    narzekać na stronę materialną. Bo oczywiście za tęsknotę za polskim chlebem i rodziną nikt im nei zapłaci - bo się nie da :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:34

Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ostatnio w tesco widziałam po 22 zł więc trochę się oszczędza to tam to tu :)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:59

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy ostatnio w tesco widziałam po 22 zł więc trochę się oszczędza to tam to tu :)
    yhy :)
    poczekam na promocje po nowym roku :) bo teraz szkoda mi troszkę zagracać u teściów :) my jeszcze nie poszliśmy na swoje więc mam pewne ograniczenia :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    hejka patrze ze szalejesz na zakupach, fajnie ci ze juz wiezsz plec
    jak sie dowiem za poltora tygodnia to poszlaeje tez, wiecej jak mąż w pracy będzie on to uważa że za wczesnie cchę to wszystko kupować, ale jak tu się powstrzymać:)
    Ja na razie jestem na etapie organizowania miejsca w sypialni itd:)

Ja wole juz kupowac niz pozniej na hurra wszystko :) i tak wiekszosc rzeczy bede kupowac w grudniu w Polsce jak bede :) a lozeczko i wozek to juz po nowym roku w lutym moze :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Polak nigdy nie dostanie takiej stawki jak Anglik to fakt więc dla nas życie tam wcale nie wygląda kolorowo jeśli chodzi o mieszkanie, zresztą wiesz najlepiej.
    Ja wspomniałam tylko o ciuchach, że w porównaniu do naszych zarobków i naszych cen na odzież to NAWET opłaci się zarobić w PL i lecieć tam po ciuchy :)
    Nie wspomnę już o tym jak ktoś tam zarabia - to ciuchowe sprawy są "Groszowe" :) mój teść mieszka 12 lat w Londynie więc widząć ile on zarabia jako POLAK stać go na życie tam, robić zakupy przywozić do Polski i jeszcze co miesiąc wysyłąc na prawdę niemałe pieniądze :) więc Polacy wcale nei powinni narzekać na życie poza granicami Polski :)
    narzekać na stronę materialną. Bo oczywiście za tęsknotę za polskim chlebem i rodziną nikt im nei zapłaci - bo się nie da :)
    Pewnie ze tak zwlaszcza ze tu w Angli czy Szkocji naprawde ludzie dobrze zarabiają.Tu dziewczyna przyjechala siostra sasiada ani jezyka i juz po tyg prace znalazla na promie spezata kajuty zarabia tyg 300£ od 9 do 14 pracuje takze poeniadze dobre jak dla 20 Latki ,tu gdzie ja mieszkam pracy w brud tylko chciec pracowac .ciuchy w sklepach są tanie w Primark duzo polek się ubiera i są ciuchy taniutkie i dobre jakisciowo ,ja uwielbiam z tamtąd pizamy :D bo nic się z nimi nie dzieje .

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co moj z pracy zadzwonil i mowi ze chlopaki tez spoceni do pracy po przyjezdzali tacy nie do zycia czyz by jakis wirus w powietrzu .:/ tu chmury szybko zapierdzielają taki wiatr .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pewnie ze tak zwlaszcza ze tu w Angli czy Szkocji naprawde ludzie dobrze zarabiają.Tu dziewczyna przyjechala siostra sasiada ani jezyka i juz po tyg prace znalazla na promie spezata kajuty zarabia tyg 300£ od 9 do 14 pracuje takze poeniadze dobre jak dla 20 Latki ,tu gdzie ja mieszkam pracy w brud tylko chciec pracowac .ciuchy w sklepach są tanie w Primark duzo polek się ubiera i są ciuchy taniutkie i dobre jakisciowo ,ja uwielbiam z tamtąd pizamy :D bo nic się z nimi nie dzieje .

DObrze zrobił ten kto wyjechał :) Tak uważam, chociaż ja bym nie chciała. Tzn jakbym musiała to pewnie, pakuje rzeczy i jadę do wszystkiego można przywyknąć. Jak byłam tydzień w Londynie to na drugi dzień chciałam wracać z płaczem :)
    Chociaż zarobki faktycznie - KUSZĄ :) Jeszcze jak ktoś zna język i może pracować w zawodzie który zdobył w PL :) MEGA SUPER SPRAWA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 11:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzidzia ma się ok bo puka sobie ,wczoraj mniej czulam Josha dzis więcej .

Amy lubi tę wiadomość

‹‹ 864 865 866 867 868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ