Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:z twgo cp zauwazylam, a chodze od roku na ta stronke to online wyprzedazy nie ma.. jedynie w sklepach ... ale moge sie mylic..
Mam nadzieję, że przeoczyłaś po prostu, przynajmniej do stycznia będę się tak pocieszać, a jeśli jednak okaże się to prawdą, to trudno, jakoś nasz domowy budżet to wytrzyma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiwi - niedobrze z tym sercem.
Ja będąc na początku ciązy miałam kołatania non stop, raz byłam w szpitalu i zbadali wszystko i nic nie wyszło. Bo przecież jak dojechałąm do szpitala serce się uspokoiło. I później już miałam spokój, ale jak były pierwsze tygodnie ciąży to dokuczało mi dość...
Dobrze, że udało się lekarzom uchwycić te twoje kołatania. -
Dziewczyny.. ostatnio na blogu pewnej mamy czytalam ze byla ba wyprzedazy w sklepie Nexta nakupowala duzo mega ubranek a on line.. zero wyprzedazy i te same ubranka po tej cenie co zawsze.. wiec cos w tym jest
moze cos bedzie ale nie nastawiajcie sie
lepiej pozniej sie milo zaskoczyc niz rozczarowac ze nie ma wyprzedazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Kochana nexta to ja znam od dobrych lat mnie chodziło o sklep pepco ten .
To się nie dogadałyśmybo pod zdjęciem ciuszków NEXT napisałś "Śliczne
jak bym w pl mieszkała to bym zajrzała do tego sklepu ." dlatego napisałam że tego w PL nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:37
-
Rudzia wrote:Dziewczyny.. ostatnio na blogu pewnej mamy czytalam ze bylam ba wyprzedazy z Nexta nakupowala duzo mega ubranek a on line.. zero wyprzedazy i te same ubranka po tej cenie co zawsze.. wiec cos w tym jest
moze cos bedzie ale nie nastawiajcie sie
lepiej pozniej sie milo zaskoczyc niz rozczarowac ze nie ma wyprzedazy
Rudzia, Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kochana nexta to ja znam od dobrych lat mnie chodziło o sklep pepco ten .
Krysti co Ty na to???Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:No chyba, że my dziewczyny z forum Krysti poprosimy, żeby nam na wyprzedażach pokupowała i wysłała do PL
Krysti co Ty na to???a ty myślisz kochana ze tu taniej jak w w Pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny