X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę zmienić teraz mi wywala komunikat że za duży -mimo że już go miałam. gr

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duuże Krysti :D ze starszą to ja już na etapie liceum i tych wyjść, na razie rzadko ale już ze 2 razy odbieraliśmy ją z klubu, bo ona odpowiedzialna i ufam jej, ale po nocy po mieście nie pozwolę się kręcić. Młodsza wchodzi w okres nastolatki :D ale buntu jeszcze nie widać, poza tym starsza siostra autorytet już by jej nawsadzała jakby coś zaczęła ;)

Amy, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam że wydawanie kasy na nowe ciuchy - to marnowanie kasy :) kilka rzeczy watro mieć np na wyjście do lekarza- ale ogólnie jak dziecko tylko leży w domu to nie ma sensu :)

weronika86, Krysti, Angela89, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Ja też co raz bardziej myślę o używanych rzeczach. W sumie trochę już dostaliśmy, kilka właściwie nowych kupiłam w lumpie noo i kilka nowych też mamy. Ale faktycznie dziecko szybko wyrośnie więc myślę że śmiało można używki kupować, tym bardziej że można znaleźć w świetnym stanie albo nówki :D
    Ja zaczne skladować takie uzywane jak się trafią ladne za 1£ nawet 50p kupic tu idzie i jak nóweczki wygladają a nie ktore nowe z metkami ja tak zrobie kupie z pare bodziakow takie do szpitala a dla dzidzi na co dzien czy do wózka z uzywanych po kupie ladnie po piore wyprasuje ,dziecko wyrasta szybko nie ma co szalec .Ja widze ze tu Polki kupują dzieciom w lumpach nie raz widzialam .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wercia a ty kupujesz uzywane ubranka , bo tak się wczoraj przeszlam po tych charity shopach i napeawde sporo tego jest i tak zastanawiam się czy uzywanych nie kupic wiadomo pare nowych rzeczy kupie tak ale dziecko wyrasta szybko i niewiem czy w sklepie kupiwac wszystki czy tez w charity czegos nie obcykać.
    Krysti ja mam kilka nowych na wyjscie czy wyjscie ze szpitala, ale do domu wzielam z charity...mamy przy councilu super sklepik, prowadzony przez babki w ciazy i mozna wybrac 5 ciuszkow ( jak nowe!) za 1f! przy pierwszej ciazy kupowalismy wszystko nowe, polowa nie byla wogole uzywana...szkoda kasy, dziecko rosnie niemilosiernie...mamy jeszcze duzo czasu a naprawde w charity shopach mozna znalzezc cuda...ja ostatnio wynalazlam sleeping bag za 2f, nowe z metka..a w najtanszych sklepach nawet 12f

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    duuże Krysti :D ze starszą to ja już na etapie liceum i tych wyjść, na razie rzadko ale już ze 2 razy odbieraliśmy ją z klubu, bo ona odpowiedzialna i ufam jej, ale po nocy po mieście nie pozwolę się kręcić. Młodsza wchodzi w okres nastolatki :D ale buntu jeszcze nie widać, poza tym starsza siostra autorytet już by jej nawsadzała jakby coś zaczęła ;)
    To ty masz fajnie w domu :) córy dwie super .No z tym buntem nastoatki trza uwazac mojej siostry syn juz 17 lat i juz tez pokazuje stroi się ,siostra mowi ze on gorzej jak baba ze godzine prysznic bierze ciuchy markowe chce inne nie zalozy bo wstyd . Taki cwaniak Na szczescie juz idzie do budowlanki od wrzesnia przyszlego roku i zacznie zarabiac juz pierwsze pieniazki na praktykach u dziadka w firmie ,znow kornelia jest spokojna bardzo ale ona ma 10 lat dopiero :) podobna do mnie jest:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:31

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Krysti ja mam kilka nowych na wyjscie czy wyjscie ze szpitala, ale do domu wzielam z charity...mamy przy councilu super sklepik, prowadzony przez babki w ciazy i mozna wybrac 5 ciuszkow ( jak nowe!) za 1f! przy pierwszej ciazy kupowalismy wszystko nowe, polowa nie byla wogole uzywana...szkoda kasy, dziecko rosnie niemilosiernie...mamy jeszcze duzo czasu a naprawde w charity shopach mozna znalzezc cuda...ja ostatnio wynalazlam sleeping bag za 2f, nowe z metka..a w najtanszych sklepach nawet 12f
    Racja wercia ja juz się nastawilam na uzywane ,pare nowych reszta z charity shopa tu jest tyle tych sklepów i te ubranka tak ladnie po rozwieszane po skladane dbają,no wez wydaj 8 czy 10£ na body to duzo kasy a potem co bedą lezec bo komu dam .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi ja to się śmieję, że moja starsza chorowała na " lustrzycę " :D na szczęście już wyrosła, cudowny kontakt z nią mam i kocham najbardziej na swiecie <3 młodsza zaraz wejdzie w etap lustrzany ale spoko już szlaki przetarte i ... kocham ją najbardziej na świecie <3 :D

ej przesłuchałam tą piosenkę, którą Marta rzuciła na fb i się popłakałam na końcu, posłuchajcie:
    http://www.youtube.com/watch?v=q7yCFmLhJV4

Krysti, MartaAlvi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Też uważam że wydawanie kasy na nowe ciuchy - to marnowanie kasy :) kilka rzeczy watro mieć np na wyjście do lekarza- ale ogólnie jak dziecko tylko leży w domu to nie ma sensu :)
    Pewnie ze tak .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękna ta piosenka jest :) ja to lubie takie ,sylwie grzeszczak tez sucham często ;)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zniknęłam na godzinkę, a wy cały czas drukujecie :-)
    Co do ubranek to jeśli będzie u mnie dziewuszka, to będę miała po Gabi trochę, ale chcę też kupić nowe, bo tamte jednak trochę używane, niektóre zwłaszcza kaftaniki kształt zmieniły, a jeśli okaże się boy, to będę kupować nowe rzeczy, używanych nie bo powiem wam szczerze, że ceny na wyprzedażach są całkiem przyzwoite no i nie trzeba tak polować jak w second'ach. Nawet wczoraj byłam w pepco i tak oglądałam rzeczy dla maluszków to bodziaki za 6-9 zł to nawet jakby miały na długo nie posłużyć, to można tak do domu spokojnie kupić.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu takie te lumpy są ze one jak sklepy wygladają :) nie ma syfu elegancko jest werka wie sama jak tu w uk wygladają lumpy :) tu ludzie oddają ciuchy nie ma nic z resortu .mi się czasem zdarzylo ze zanioslam charytatywnie moich pare ubran wypranych wyprasowanych w ktorych nie chodzę a miejsce zajmują.I tak mam kartony ubran do przesortowania i zapewne oddam albo wysle do polski zeby mama dala ludziom .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:45

weronika86 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię tego przeszukiwania wieszaków. Mam koleżanki które kupują tylko w lumpeksach, a mnie to drażni, że jak np. coś fajnego to nie mój rozmiar. Dlatego też omijam TK Maxx wielkim łukiem, bo kojarzy mi się właśnie z lumpeksem :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pogoda tragedia tu ,wiatr taki ze łeb urywa .ola nie martw się on rosnie tylko nie czujesz ja tez tak mam ale od wczoraj pobolewa mnie po bokach jak by się więzadla rozciągaly .

Masakra u nas leje tez w Tv mówią już o powodziach...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Masakra u nas leje tez w Tv mówią już o powodziach...
    Tu tez leje i wiatr jest masakra nie lubie zimy w uk bo jest straszna wietrzna mokra i szara wole juz zime w Pl ,juz bym chciala zeby byl luty .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma do edynburga się bedzie przeprowadzać mówi ze t e Ab-een to dziura zaczynam ją rozumieć:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:05

• liwi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A ja bylam pół nocy w szpitalu. Mm straszne kołatania serca i najpierw wszysyc twierdzili że to od ciąży ale teraz już twierdzą ze cos jest chyba nie tak. Miałam dwa razy EKG i kroplówkę i puścili mnie do domu na szczęście ale we wtorek na wizycie mam wziąć skierowanie na kardiologie i będe się musiała położyć do szpitala zbadać to serducho. :-(

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja właśnie przeglądam ubranka na next.pl, oczywiście dla dziewczynek, ta moja podświadomość chyba daje mi znać, że będzie dziewuszka :-) A te ubranka takie słodkie, wszystko bym kupowała!!!

Eweliśka, Krysti, Amy lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko Liwi niepokojące wieści, kurcze a miałaś wcześniej takie kołatania przed ciążą?

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Hej. A ja bylam pół nocy w szpitalu. Mm straszne kołatania serca i najpierw wszysyc twierdzili że to od ciąży ale teraz już twierdzą ze cos jest chyba nie tak. Miałam dwa razy EKG i kroplówkę i puścili mnie do domu na szczęście ale we wtorek na wizycie mam wziąć skierowanie na kardiologie i będe się musiała położyć do szpitala zbadać to serducho. :-(
    To niefajnie Liwi, że coś się dzieje :-( Ale chyba lepiej teraz się położyć i się przekonać co tam jest nie tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:11

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 858 859 860 861 862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ