Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Ale mi zgaga dokucza.. jutro idę po to rennie bo widzę robi się z tej dolegliwości "codzienność"
Ja próbuje jeszcze walczyć mlekiem i mietuskami ale też zauważyłam że niestety codziennie mi się zgaga pojawia i trzyma nieraz cały dzień;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:o kurcze, to trzymaj sie tam Kristi i daj znac jak tam. Bo ty kiedys bralas leki na nadcisnienie i sama odstawilas jak zaszlas w ciaze? czy lekarz Ci odstawił? Moze teraz jednak Ci wlacza leki, sa preparaty dopuszczone w ciazy, lepiej brac leki niz miec w ciazy nadcisnienie tetnicze, bo to czasami powazne konsekwencje powoduje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Sama przestalam brac ,napewno dadzą muszą. Lekarz mowi ze z wiekiem ciązy cisnienie wzrasta .
Krysti lubi tę wiadomość
-
A ja Wam rano pisałam, że ja z tych o niskim ciśnieniu... Dzisiaj wbijam do położnej, ta mi mierzy ciśnienie a tam 138/76 :o W życiu takiego nie miałam.
Trzymaj się Krysti
Co to zgagi, to czytałam gdzieś, że jak dokucza too po jedzeniu najlepiej się na lewym boku położyć na chwilę. Nie wiem czy to działa bo ja zgagi dzieki Bogu póki co nie doświadczyłamKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Ps. Ile przytylyscie dziewczyny?? Ja już mam 4kg na plusie:((((((((((chyba trochę duzo:(((myślałam ze z 2 bedzie ale jak zobaczyłam dzisiaj swoją wagę to szok:((((
Ja mam 3kg na plusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 21:45
weronika86 lubi tę wiadomość
-
No właśnie jak w domu mierzę to też mam niskie, a u położnej zawsze jakieś takie wyższe. Nie wiem czy to ze "stresu" przed wizytą, biegu po schodach czy co...
Lwica u mnie 2,1kg ale czuje że teraz szybciej pójdzieNiestety mam zachcianki słodyczowe którym najczęściel ulegam bo nie daje rady