Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Witajcie brzuchatki :*
miałam dziś wizytę i doktorka powiedziała że na chłopca nic nie widzi
ale nie nakręcam się bo czytałam przypadek Amy
podobnie jej lekarz powiedział tak:) )
o tak to o mnie
Ja tam się cieszę, że nakręciłam się na córkę
przez chwilę miałam w brzuchu Aduśkę
i jakoś pięknie było 
Chłopak też super
marzenia spełniają nawet mi
-
nick nieaktualnynie wiem ilehaneczka wrote:Dziewczyny, czas wyjść z ciążą do ludzi.
Idziemy się dzisiaj z mężem rozerwać do jakiejś knajpki, na koktajl owocowy i jakąś kolację.
Może Was też to nastroi do miłego spędzenia wieczoru? Ile można w domu siedzieć i gotować? 
ja tam często jem z mężem w restauracjach, nic się nei zmieniło od kąd jestem w ciąży
))
Życzę udanego wieczoru Haneczka
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhahahahBambi85 wrote:No juz nie wiadomo co lepsze blady dzidzius czy czekoladowy :p a mezowi liwi prawde powiesz... ze to od czekolady - proste, oczywiste przeciez, bo niby co innego moglby pomyslec

moje się białe urodzi
i wiecie co powiem? Bałwan robił to i syn biały się urodził
Bambi85, Fasia, haneczka, Anka1501, Angela89, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:hahahah
moje się białe urodzi
i wiecie co powiem? Bałwan robił to i syn biały się urodził 
LOL
kobieto zlituj się, bo się posikam
Bambi85, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:hehe akurat wrocial moj maz ja siedzialam sama z laptopem i zanosilam sie od smiechu. Albo potrafie sie poplakac na zawolanie z blahego powodu albo sie dziko smieje "sama do siebie"- nie jest dobrze
też tak mam
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:A ja mam po raz pierwszy prawdziwą zachciankę - pierogi z truskawkami siedzę i mężowi płacze bo ja chce..
Zachcianki to fajna sprawa
w poprzedniej ciąży miałam tylko jeden raz zachcianke. Płakałam mojemu, że nie zasne bo ja MUSZE zjeść pieczarki marynowane. Biedak musiał jechać do Tesco o 2 w nocy 
Zjadlam dwie pieczarki i wymiotowalam jak kot
Amy, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurcze, to trzymaj sie tam Kristi i daj znac jak tam. Bo ty kiedys bralas leki na nadcisnienie i sama odstawilas jak zaszlas w ciaze? czy lekarz Ci odstawił? Moze teraz jednak Ci wlacza leki, sa preparaty dopuszczone w ciazy, lepiej brac leki niz miec w ciazy nadcisnienie tetnicze, bo to czasami powazne konsekwencje powoduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:21
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś pracowity wieczór, bo dostałam w końcu skany z pracy do obrobienia i cały dzień nie miałam czasu zasiąść na spokojnie, więc trzeba chociaż trochę wieczorkiem nadrobić.

A i umówiłam się na połówkowe, w przyszłą środę na 8:30.
Mam tylko nadzieję, ze nie będzie wskazań na EKG płodu, bo TŻ miał jako dziecko dziurkę w sercu. Nie uśmiecha mi się płacić prywatnie ponad 300. ;/
Trzymaj się Krysti!