X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czas wyjść z ciążą do ludzi. :) Idziemy się dzisiaj z mężem rozerwać do jakiejś knajpki, na koktajl owocowy i jakąś kolację. :) Może Was też to nastroi do miłego spędzenia wieczoru? Ile można w domu siedzieć i gotować? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam po raz pierwszy prawdziwą zachciankę - pierogi z truskawkami siedzę i mężowi płacze bo ja chce..

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    Witajcie brzuchatki :*

miałam dziś wizytę i doktorka powiedziała że na chłopca nic nie widzi :D ale nie nakręcam się bo czytałam przypadek Amy :D podobnie jej lekarz powiedział tak:) )

o tak to o mnie :P
    Ja tam się cieszę, że nakręciłam się na córkę :D przez chwilę miałam w brzuchu Aduśkę :D i jakoś pięknie było :P

Chłopak też super :P marzenia spełniają nawet mi :P

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz nie wiadomo co lepsze blady dzidzius czy czekoladowy :p a mezowi liwi prawde powiesz... ze to od czekolady - proste, oczywiste przeciez, bo niby co innego moglby pomyslec :P

liwi lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dziewczyny, czas wyjść z ciążą do ludzi. :) Idziemy się dzisiaj z mężem rozerwać do jakiejś knajpki, na koktajl owocowy i jakąś kolację. :) Może Was też to nastroi do miłego spędzenia wieczoru? Ile można w domu siedzieć i gotować? ;)
    nie wiem ile :P ja tam często jem z mężem w restauracjach, nic się nei zmieniło od kąd jestem w ciąży :)))
    Życzę udanego wieczoru Haneczka :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    No juz nie wiadomo co lepsze blady dzidzius czy czekoladowy :p a mezowi liwi prawde powiesz... ze to od czekolady - proste, oczywiste przeciez, bo niby co innego moglby pomyslec :P
    hahahah :D moje się białe urodzi :P i wiecie co powiem? Bałwan robił to i syn biały się urodził :P

Bambi85, Fasia, haneczka, Anka1501, Angela89, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    hahahah :D moje się białe urodzi :P i wiecie co powiem? Bałwan robił to i syn biały się urodził :P

LOL :D kobieto zlituj się, bo się posikam :D

Bambi85, haneczka lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    hihi Amy uwielbiam Twoje teksty , uwielbiam...

haneczka lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe cicho bo sama się śmieje jak to teraz przeczytałam :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że mąż Twój tu nie zagląda :D dziękuję. My ostatnio przez przeprowadzkę nie mieliśmy czasu dla siebie. Pora to zmienić. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    dobrze, że mąż Twój tu nie zagląda :D dziękuję. My ostatnio przez przeprowadzkę nie mieliśmy czasu dla siebie. Pora to zmienić. :)
    nie musi :P słucha mnie codziennie :D

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe akurat wrocial moj maz ja siedzialam sama z laptopem i zanosilam sie od smiechu. Albo potrafie sie poplakac na zawolanie z blahego powodu albo sie dziko smieje "sama do siebie"- nie jest dobrze

weronika86 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swojemu zawsze takie teksty sypie ;) więc dla niego to nic nowego :P on mi też pociśnie i jesteśmy kwita :D dzień bez docinanie dniem straconym :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    hehe akurat wrocial moj maz ja siedzialam sama z laptopem i zanosilam sie od smiechu. Albo potrafie sie poplakac na zawolanie z blahego powodu albo sie dziko smieje "sama do siebie"- nie jest dobrze

:D też tak mam

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja mam po raz pierwszy prawdziwą zachciankę - pierogi z truskawkami siedzę i mężowi płacze bo ja chce..

Zachcianki to fajna sprawa :) w poprzedniej ciąży miałam tylko jeden raz zachcianke. Płakałam mojemu, że nie zasne bo ja MUSZE zjeść pieczarki marynowane. Biedak musiał jechać do Tesco o 2 w nocy :)
    Zjadlam dwie pieczarki i wymiotowalam jak kot :D

Amy, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w szitalu jestem na obserwacji EKG zrobili cisnienie mam wysokie .Czekam na lekarza co powie .

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja w szitalu jestem na obserwacji EKG zrobili cisnienie mam wysokie .Czekam na lekarza co powie .

To nie dobrze. Odezwij się po rozmowie z lekarzem

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, to trzymaj sie tam Kristi i daj znac jak tam. Bo ty kiedys bralas leki na nadcisnienie i sama odstawilas jak zaszlas w ciaze? czy lekarz Ci odstawił? Moze teraz jednak Ci wlacza leki, sa preparaty dopuszczone w ciazy, lepiej brac leki niz miec w ciazy nadcisnienie tetnicze, bo to czasami powazne konsekwencje powoduje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:21

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym ciśnieniem w ciąży nie ma żartów :(
    Daj znać co i jak

• mantissa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś pracowity wieczór, bo dostałam w końcu skany z pracy do obrobienia i cały dzień nie miałam czasu zasiąść na spokojnie, więc trzeba chociaż trochę wieczorkiem nadrobić. :)
    A i umówiłam się na połówkowe, w przyszłą środę na 8:30. :) Mam tylko nadzieję, ze nie będzie wskazań na EKG płodu, bo TŻ miał jako dziecko dziurkę w sercu. Nie uśmiecha mi się płacić prywatnie ponad 300. ;/

Trzymaj się Krysti!

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 879 880 881 882 883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ