Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RUDZIA no to trzymam kciuki, aby w czwartek się okazało, że antybiotyk zadziałał i nie potrzebujesz żadnego zabiegu. Uważam, że skoro pracodawca nie jest w stanie zmienić Ci stanowiska na lżejsze to musi Cię wysłać na L4 no bo jak inaczej? U nas w PL chyba tak właśnie jest z tego co się orientuję. No nic, teraz trzeba czekać. Trzymam mooocno kciuki!
MłodaDama - nic innego nie robię tylko go głaskam i mówię do niegojest taki cudowny, że nie mogę się nacieszyć, że w środku mam dziecko!
))
Twoja Mama ma najpierw jakieś badania czy od razu zabieg?mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Jasne ze można naturalnie jedna mamuśka na belly Kaarola urodziła swojego Marcelego wcześnie i naturalnie.
Wszystkie mamuśki jej i jej synkowi dopingują
Ps. Nie życzę ci żebyś urodziła tak wcześnie jak ona!
Lwica u mnie wcześniejszy poród jest bardzo prawdopodobny. Póki co wszystko jest dobrze, chociaż na ostatniej wizycie po badaniu lekarka mówiła, że i tak prędzej czy później czeka mnie szpital. Ja tam wolę późniejNajważniejsze dla mnie aby Julek urodził się zdrowy czy to w 7 czy w 9 miesiącu ..
Lwica lubi tę wiadomość
-
Fasiu Byliśmy w poprzednią środę właśnie na konsultacji w tej klinice zrobili pare badań 5 godzin tam siedzieliśmy i od razu skierowanie w trybie pilnym-do 7 dni ma się na oddział połozyć i zapisali ją własnie na jutro.Ma zaćme,jaskrę i do tego swoją jakąś wadę wrodzoną gadali,że będzie miała kilka zabiegów i to takich skomplikowanych ale kurdę muszą jej pomóc, ona wchodzi do mojego pokoju i nas szuka ;( gdy do niej podchodzimy nie poznaje kto przed nią stoi;( widzi pewnie bardzo zamazany obraz ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:42
-
MłodaDama na pewno po zabiegu będzie dobrze! Trzeba w to wierzyć, kibicować Mamie i trzymać mocno za Nią kciuki. Ja miałam bardzo wiele klientek (pracuję w salonie optycznym i przychodni okulistycznej) więc mam bardzo wiele osób po zabiegach, które są zadowolone i lepiej im się żyje. Także głowa do góry!
-
Jedynym pocieszeniem dzis bylo to co powiedziala mi polozna na temat plci.. powiedziala ze jesli mi w spzitalu powiedzieli ze bedzie dziewczynka to tak bedzie, Oni sie nie myla
wiec juz jestem spokojniejsza o to chociaz
no i juz jesli chodzi o wyprawke ubrankowa to mam raczej wszystko co potrzebne na poczatek, teraz zaczne kupowac reszte rzeczy typu nozyczki, wsnienke itd.
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIMKA w końcu naturalnym jest, że dzieci rodzą się w 9 miesiącu kiedy są już gotowe na przyjście na świat. 7 miesiąc nie jest tym czasem .. No ale cóż ja mogę na to poradzić, że się taka "wadliwa" urodziłam
Mam tylko nadzieję, że dziecko nie ucierpi przez ten brak miejsca
tego się boję najbardziej ..
RUDZIA czyli Sofia zostaje Sofiasuper!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
jesteśmy już po wizycie, malenstwo zdrowe, wszystko w normie
serduszko pięknie bilo...
No.... A moj facet będzie miał czwartego syna
Jestem trochę w szoku ale zaraz nam przejdzie
Jesteśmy szczęśliwi, że jest zdrowiutkiAmy, Rudzia, mimka84, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Eweliśka, MartaAlvi, Justinka, Ola89, Ewelcia, Robotka1, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Hej dziewczyny
jesteśmy już po wizycie, malenstwo zdrowe, wszystko w normie
serduszko pięknie bilo...
No.... A moj facet będzie miał czwartego syna
Jestem trochę w szoku ale zaraz nam przejdzie
Jesteśmy szczęśliwi, że jest zdrowiutki
hehehsuper wieści Anka
czterech synów to już niezłą drużyna
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje Anka
super ,że wszystko dobzie z dzidzią
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:jedzenie słodyczy nie wpływa na to czy dziecko będzie miało cukrzycę czy nie
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasia - brzuszek śliczny!!! wlaśnie taki kształt brzucha uwielbiam
czekam aż mój taki będzie
)
Dziękujętaka piłeczka, dosłownie tak wygląda
jakbym ją sobie pod bluzkę wsadziła hehe
Czekam aż Ciebie wysadzi
ANKA gratulacjekolejny chop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:52
Amy lubi tę wiadomość