Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Hej dziewczyny
jesteśmy już po wizycie, malenstwo zdrowe, wszystko w normie
serduszko pięknie bilo...
No.... A moj facet będzie miał czwartego syna
Jestem trochę w szoku ale zaraz nam przejdzie
Jesteśmy szczęśliwi, że jest zdrowiutki -
nick nieaktualnyKrysti wrote:Jedzenie słodyczy nie ma bezpośredniego wpływu na to, kto zachoruje na cukrzycę. Można mówić o konsekwencji pośredniej – jeżeli jedzenie dużych ilości słodyczy przełoży się na nadwagę bądź otyłość, to nadmierna masa ciała staje się czynnikiem podwyższonego ryzyka rozwoju cukrzycy typu 2. Natomiast myślenie, iż wysoki poziom cukru we krwi wynika z faktu jedzenia słodyczy jest myśleniem błędnym
-
Amy wrote:Rudzia - na prawdę wkurwiający jest ten fakt, że nie chcą Ci wystawić zwolnienia.. Oni w ogóle wypisują L4? w którym tygodniu? czy dopiero poród w pracy kwalifikuje się do l4?
tu kobiety pracuja do 8 miesiaca ciazy a potem odrazu na macierzynskie ida ;/ chociaz zwolnienia tez wystawiaja.. mi moj gin powiedzial ze jak bedzie trzeba to mi wypisze ale do niego kolejki miesiac czekac trzeba... zobacze w czwsrtek jak mi powie ten inny lekarz jak nie ds to bede sie pchac do mojego gina..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:tu kobiety pracuja do 8 miesiaca ciazy a potem odrazu na macierzynskie ida ;/ chociaz zwolnienia tez wystawiaja.. mi moj gin powiedzial ze jak bedzie trzeba to mi wypisze ale do niego kolejki miesiac czekac trzeba
... zobacze w czwsrtek jak mi powie ten inny lekarz jak nie ds to bede sie pchac do mojego gina..
mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA ja rozumiem, że jak kobieta jest zdrowa, przechodzi ciążę bez zbędnych zawirowań, nie ma z nią problemów, ani innych zdrowotnych to może pracować do 8 miesiąca, no ale przecież są kobiety (jak ja) które nie mogą sobie pozwolić na nic innego jak na leżenie w łóżku to co w takim wypadku też nie uwzględniają L4? Trzymam kciuki żeby udało się w czwartek wywalczyć wolne !
AMY czekam na fotkiAmy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny na usg połówkowym dowiedziałam się,że dzidziuś położony jest główkowo to dobrze? tak to chyba do porodu się dzidziuś ustawia a nie w 21 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:07
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Dziewczyny na usg połówkowym dowiedziałam się,że dzidziuś położony jest główkowo to dobrze? tak to chyba do porodu się dzidziuś ustawia a nie w 21 tyg
dziecko zmienia non stop pozycję więc to bez znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:08
mimka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mantissa no pokaźny brzuszek nie powiem hihih
-
nick nieaktualny