Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia i Mantissa użyjecie spokojnie wszystko, a za te pieniądze co mówicie to warto, normalnie 15/20zł za jedno body się płaci, a pajacyk czy komplet kaftanik śpiochy jeszcze więcej...
więc skoro tyle tego w tej pace to bierzcie, potem Wy wystawicie i sprzedacie jakby coWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:05
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Nie wiem tylko za ile licytować. Tam są nawet ciuszki rozm 50 .. No i nie wiem czy warto w ogóle
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Nie wiem tylko za ile licytować. Tam są nawet ciuszki rozm 50 .. No i nie wiem czy warto w ogóle
Fasia, myślę, że warto, zwłaszcza, że możliwe, że urodzisz wcześniej, to twój maluch pewnie dłużej w takich małych pochodzi.(nie życzę oczywiście, ale to prawdopodobne, prawda?)
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Mleduje się hehe dopiero teraz mam chwilę i już lecę was nadrabiać
Mama odwieziona było mi bardzo ciężko ją zostawiać .Co wam powiem kultura w tym szpitalu jest na poziomie zerowym.Totalnie.Hamstwo.Znieczulica. Żal było mamę zostawiać ale podobno już mama leży w pokoju swoim zjadła kolacje jak dzwoniła uśmiechnięta więc jest już dobrze da sobie radę.Co najważniejsze jutro zabieg.
Co do mnie dziewczyny dzisiaj poważnie zastanowiłam się czy aby te moje objawy były normalne.Nie chce panikować więc na spokojne ale nie podoba mi się ani to twardnienie ani to całe wypychanie mojego dzidzia. Może któraś z was pamięta jak pisałam o tym wybrzuszeniu po lewej.Z wszystkiego faktycznie wychodziło,że to dzidzia nic złego często czułam tam i w macicy niżej najczęściej kopniaki więc sądzę ,że tam ma nóżki z resztą chyba tak jest też według usg co patrzyłam. Często mam tak,że w jednym momencie złapie mnie taki ból i czuje jakby dzidzia bardzo mocno się wypychała ,że podbrzusze mi twardnie boli i stawia się a to wybrzuszenie bardzo wypycha i zastanowiłam się albo to są skurcze braxtona te normalne ale dzidzia po prostu albo to coś innego. I nie powiem zmartwiłam się ,bo dwa razy mnie dzisiaj złapało.I jest to troszkę bolesne musiałam się poruszać,żeby hmm puściło to uczucie za chwile ból ustaje i powoli wszystko wraca do normy i brzuszek jest ok. Od rana dzidzia aktywna była właśnie podczas tych napięć po nich też. Sama nie wiem ale o wszystko spytam na wizycie w nast. wtorek...;/
MlodaDamo na tym etapie takie stawianie sie brzuszka jest normalne. Mnie od paru dni też łapią co jakiś czas takie skurcze, szczególnie gdy mam bardzo aktywny dzien. Nie ma powodu do zmartwien. Oczywiście jeżeli nie masz silnych boli.
-
Super, Fasia! Gratulacje!
Rany, znowu mnie zgaga bierze a zapomniałam sobie Rennie kupić.
Wczoraj w nocy się obudziłam i tak mnie paliło, że myślałam, że umrę. ;_;
U mnie ta zgaga to niezależna zbytnio od tego co jem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:19
Fasia lubi tę wiadomość
-
MłodaDama cieszę sie, że mama już w klinice, że jest zadowolona i oby tak zostało
Co do Twojego brzuszka to powiem tak. Jakiś czas temu wklejałam tu nawet zdjęcie, bo jak wstałam rano to z prawej strony brzucha pojawiła się gula. Duża bo wielkości dłoni ułożona wzdłuż brzucha, od pępka aż do spojenia łonowego. Przeraziłam się okropnie. Lekarka na wizycie powiedziała, ze to widocznie macica, bo skoro nie boli tzn, że to nic złego. Od tamtej pory ta gula jest cały czas. Niekiedy jak czuję gdy dziecko się przekręca to inne twarde jak kamień wypukłości pojawiają się pod dłonią. Podejrzewam, że to dziecko, bo jak pojawi się ta twardość to od razy synek mnie kopie. W moi odczuciu nie jest to nic złego. Natomiast jeśli sprawia Ci to duzy ból to może warto pójść do lekarza? Może za bardzo się forsujesz i stąd też te bóle?
Wizytę mam jutro o 19 więc jeszcze dopytam o te twarde wypukłości, czy to dziecko czy coś złego -
No własnie myślałam,że jednak to twardnienie to nic złego ale kurczę te napinanie się nie jestem w stanie stwierdzić czy to dzidziuś,bo napina się podbrzusze i te wybrzuszenie po lewej więc mogłabym powiedzieć dzidziuś ,który jest tak ułożony czy to po prostu jakiś skurcz tylko czy dobry czy zły...
W sumie nie raz czułam jak delikatnie i prawa strona przy pępku była twarda więc może faktycznie to tylko mocno napinający się dzidziuś.Poruszyłam się i od razu puściło więc hmmm..Ale popytam ,lepiej wiedzieć kurczę ale boje się trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:21
-
nick nieaktualnyPowiem tak, jak dzidzia czasem ułoży sie bardziej po lewej stronie to tam sie robi wybrzuszenie, a jeszcze jak macica jest podczas skurczu to to już w ogóle dziwnie wygląda. Zobaczysz to jak brzuszek będzie jeszcze większy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 21:23
-
Dzięki dziewczyny
znalazłam tą aukcję dzisiaj, zupełnie przypadkiem. Inne co mają ponad 100 sztuk ciuszków są po ponad 200, 300zł. Dla mnie kosmos. Ale te 86z z przesyłką - czad !!
oby tylko były ładne
dowiem sie w przyszlym tyg i dam znać
Mąż w końcu wraca z pracy więc idę robić kolacjęKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Lwica tu nie robią , jak masz sprawdzany mocz to spoko ,jak masz cukrzyka w rodzinie to poproś . Ja sie zapytam i tak czy trzeba robic ,ale chyba cukrzycy w ciazy nie dostanę ?
A no widzisz ja nie wiedziałam. Mocz mi robi przy każdej wizycie. Ale i tak sie spytam w grudniu jak będę widziała GP.
Miałam już 2 USG i już nie będę miała więcej:(( a ty??? -
Fasia wrote:Dzięki dziewczyny
znalazłam tą aukcję dzisiaj, zupełnie przypadkiem. Inne co mają ponad 100 sztuk ciuszków są po ponad 200, 300zł. Dla mnie kosmos. Ale te 86z z przesyłką - czad !!
oby tylko były ładne
dowiem sie w przyszlym tyg i dam znać
Mąż w końcu wraca z pracy więc idę robić kolację) cała wyprawka:))
Ja szukam właśnie takich aukcji gdzie mogłabym kupić duzo ubranek i spokój na jakiś czas przynajmniej , a nie latać z jednym ciuszkiem...
Dobranoc mykam jutro wcześniej wstaje:(
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Kochana, no przecież ja kilka dni temu się tutaj chwaliłam, że wygrałam licytację ponad 100 sztuk pięknej ubrankowej wyprawki! Wczoraj ją dostałam i cały wieczór oglądałam. Ja dałam 170 zł. I tak się opłacało.
http://allegro.pl/mega-paka-hm-next-cudna-ponad-100-szt-i4775188635.html
TO MOJE!!!
jestem taka zajarana, bo pierwszy raz coś licytowałam na allegro i wygrałam
PS. Pokaż swoje!