X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Ladne te ubranka widać ze nie zniszczone:)
    Tak, są naprawdę w dobrym stanie. Niektóre chyba nawet nieużywane. No i są takie ciepłe kurteczki czy co tam (nie znam się) na zimę. nie wiem czy mi się przydadzą, ale są ;)

Lwica, Fasia lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak nawiązując do nadrabiania was hihi
    Dziewczyny między mną a moim są 3 lata różnicy ja mam 19 a on 22 :) Hehe

Co do snów to najczęściej śnią mi się totalne pierdoły ale duuużo snów które miewam są na tle erotycznym z czego jestem w szoku,bo wcześniej nie było takich snów jakoś dużo a teraz haha;D natomiast zero snów o ciąży póki co ;P

Co do spraw ykhm :) to u nas licho ja jakoś boje się o maleństwo szczególnie teraz tak jakoś ten brzuszek to wszystko.Nie mogę się przemóc a mój tak bardzo by chciał hihi ale nie nalega jest kochany :)

Kurczę jeszcze nie pstryknęłam sobie fotki z 21 tyg xd hehe może jutro to wam pokaże :)

Oooo i co najważniejsze i gardło wyleczone i wczoraj zrezygnowałam z dawki normalnych kropli,myśle se i tak mało będę spała więc kicham na to a co ;p rano wstaje i calusi dzień mimo,że katar jest mogłam oddychać aaaa jaka ulga więc już wiem,że katar też przechodzi :) ulga jak nie wiem :) Udało się domowymi sposobami hihi w co nie mogę uwierzyć,bo ja kurcze tylko mnie brało zaraz febrisan i krople ,neo angin masa leków i to zawsze także super

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:07

Lwica, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a teraz są ubranka w lidlu dla maluszków tej firmy lupilu. Kupiłam kiedyś na allegro komplet dla Gabi i były bardzo dobre jakościowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:08

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA rzeczywiście pisałaś, sklerozę mam, tyle tu tematów się przewija :P Śliczne te Twoje ciuszki! Ciekawe jak moje na żywo, ale wybrzydzać nie będę za taką cenę. Poza tym dziecko tak jak piszecie bardzo szybko wyrasta więc tym bardziej nie będe narzekać :) Dam znać jak dojdą :)

Mantissa wrzuciła link z mojej aukcji więc nie będe dublować :)

Ida lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A no widzisz ja nie wiedziałam. Mocz mi robi przy każdej wizycie. Ale i tak sie spytam w grudniu jak będę widziała GP.
    Miałam już 2 USG i już nie będę miała więcej:(( a ty???
    Jak mocz sprawdza to ok ,w 28 tyg krew badają i tyle . Tu nie robią tego dziewczyna pisala na ciąza w szkocji .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 00:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A no widzisz ja nie wiedziałam. Mocz mi robi przy każdej wizycie. Ale i tak sie spytam w grudniu jak będę widziała GP.
    Miałam już 2 USG i już nie będę miała więcej:(( a ty???
    Napewno usg ci zrobią w 28 tyg ja mam teraz i w 28 tyg scan nastepny .

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :::::) Kochane Promyczki :)

Amy, Ola89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zauwarzylam roztępy na piersi okolice gorna czesc niedaleko pachy Fuck :/ cycki moje są duze i cięzkie ze juz nawet mi się nie podobają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy z tymi brzuchami tak? :P
    W ciązy jesteśmy w końcu czy nie?
    Chcecie miec non stop miekkie i płąskie brzuchy? :P
    To normalne że będą twardnieć, że będą się wypukłać po jednej stronie.. Dziecko tam jest łazi po tej macicy jakby miało owsiki. Ukłąda się tak, by było mu wygodnie.. a jak macica twardnieje to trzeba się położyć, odpocząc i wszystko wróci do normy. Nic nie wiem o skurczach Braxtona czy jakiś tam, więc się nei wypowiem :]

Szkoda że mam allegro poblokowane w pracy, bo bym sobie zobaczyła wasze wygrane :D
    Krysti, co ty spania nie masz? :D a zapomniałąm, że ty możesz sypiać do 12 SZCZĘŚCIARA!!!! :))

No i witam się w nowym dniu :) Melduję, że dziecko dało mi spać w nocy. Ruszało się ale nie podskakiwało jak na trampolinie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:22

CzaryMary, Krysti, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI!!!! a jednak nie spisz do 12! spałaś coś? ewentualnie czyś się wyspała :D ja do 1 bym nie daała rady siedzieć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A ja wlasnie zauwarzylam roztępy na piersi okolice gorna czesc niedaleko pachy Fuck :/ cycki moje są duze i cięzkie ze juz nawet mi się nie podobają.

właśnie ja się boję rozstępów :( Smarowałaś piersi do tej pory czyms?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.

Liwi- gratuluje córeczki.

Dziewczyny super ciuszki wylicytowalyscie:-) mnie ogarnianie całej tej wyprawki trochę przeraża. Moze w sobotę kupimy wózek. Podjedziemy tez do ikei po wanienke, i posciele do kołyski. Ubrania będę na bieżąco kompletowala w sh. O butelkach itp. jeszcze nie myslalam - kompletnie się na tym nie znam.

U mnie słabo. Dopadlao mnie jakieś cholerstwo. Temperatura i okropny bol gardła. Pogoda pod psem a trzeba wyjsc do lekarza. Buuu.

Mam nadzieje ze u Was ok :-)

A propos roztepow na piersiach to zanim mi sie pojawiły to czulam takie palenie, były gorące i nietykalne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    KRYSTI!!!! a jednak nie spisz do 12! spałaś coś? ewentualnie czyś się wyspała :D ja do 1 bym nie daała rady siedzieć :D
    Spie kochana :) tylko ja rano wstaje robic kanapki mojemu i z psem na pole siusiu :) amy nie zapominaj miedzy mną a tobą godz riznicy w pl jak 24 to umnie 23 :) ja ze spaniem nadrabiam od 8 do 12

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    właśnie ja się boję rozstępów :( Smarowałaś piersi do tej pory czyms?
    Tak smaruje palmersem smarowalam i od paru dni bio oil smaruje .

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mary :) ( wybacz, skrócę sobie twój nick :))
    Współczuję przeziębienia, ja miałam dwu dniowe ale tydzień leżałam na zwolnieniu żeby wilka z lasu nie wywoływać.

Na gorączkę kazałą mi brać 3x2 apapu
    na karar i kaszel robić "parówki" z rumianku i soli morskiej - ale takie bez ręcznika na głowę - zagotować zalać i wdychać :)
    A i kazała się wygrzewać standardowo :) herbata z miodem cytryną i malinami
    i częste wietrzenie pokoju :)
    O na nieznośny katar kazała sobie kupić Otrivin :]

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Co do ciuszków to ja kupiłam też trochę używanych ale zapłaciłam o wile więcej niż Wy, no ale trudno, raz się trafi na okazję, a raz się przepłaci, o tyle dobrze że są niezniszczone, ładne i pachnące :) Resztę dokupuję powoli jak trafi się jakaś okazja ale myślę że większość już mam, zostały mi tylko czapeczki coś ciepłego na dwór chociaż kombinezonu zimowego nie będę kupowała bo może się okazać że będzie ciepło i ani razu go nie użyję

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Hej Mary :) ( wybacz, skrócę sobie twój nick :))
    Współczuję przeziębienia, ja miałam dwu dniowe ale tydzień leżałam na zwolnieniu żeby wilka z lasu nie wywoływać.

Na gorączkę kazałą mi brać 3x2 apapu
    na karar i kaszel robić "parówki" z rumianku i soli morskiej - ale takie bez ręcznika na głowę - zagotować zalać i wdychać :)
    A i kazała się wygrzewać standardowo :) herbata z miodem cytryną i malinami
    i częste wietrzenie pokoju :)
    O na nieznośny katar kazała sobie kupić Otrivin :]

Ja też byłam już dwa razy przeziębiona w ciąży ale jakoś wyleczyłam bez leków - wspomagałam się syropami dla kobiet w ciąży i pastylkami na gardło

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja swoje male mam widze ze jak bym nie smarowala to by byly spore narazie nie wudac tak ale czuje pod palcem ,cyce risną i obciązenie jest:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Spie kochana :) tylko ja rano wstaje robic kanapki mojemu i z psem na pole siusiu :) amy nie zapominaj miedzy mną a tobą godz riznicy w pl jak 24 to umnie 23 :) ja ze spaniem nadrabiam od 8 do 12

I tak podziwiam że dajesz radę do 23 :D w sumie jak mam wolne też długo nie śpię :) ale jak na tygodniu wstaję o 5.30 to już o 21 padam :D
    A i psiaczek :)) ja mężowi robiłam kiedyś kanapki ale jakbym miała wstawać o po 4 żeby mu kanapki do roboty zrobić to bym się przekręciła :P

Krysti, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Amy za wskazówki :-)

No właśnie chyba kombinezonu ciepłego tez nie będę kupowała. Kupie jakieś grubsze, polarkowe.

‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ