Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Ladne te ubranka widać ze nie zniszczone:)
Lwica, Fasia lubią tę wiadomość
-
A tak nawiązując do nadrabiania was hihi
Dziewczyny między mną a moim są 3 lata różnicy ja mam 19 a on 22Hehe
Co do snów to najczęściej śnią mi się totalne pierdoły ale duuużo snów które miewam są na tle erotycznym z czego jestem w szoku,bo wcześniej nie było takich snów jakoś dużo a teraz haha;D natomiast zero snów o ciąży póki co ;P
Co do spraw ykhmto u nas licho ja jakoś boje się o maleństwo szczególnie teraz tak jakoś ten brzuszek to wszystko.Nie mogę się przemóc a mój tak bardzo by chciał hihi ale nie nalega jest kochany
Kurczę jeszcze nie pstryknęłam sobie fotki z 21 tyg xd hehe może jutro to wam pokaże
Oooo i co najważniejsze i gardło wyleczone i wczoraj zrezygnowałam z dawki normalnych kropli,myśle se i tak mało będę spała więc kicham na to a co ;p rano wstaje i calusi dzień mimo,że katar jest mogłam oddychać aaaa jaka ulga więc już wiem,że katar też przechodziulga jak nie wiem
Udało się domowymi sposobami hihi w co nie mogę uwierzyć,bo ja kurcze tylko mnie brało zaraz febrisan i krople ,neo angin masa leków i to zawsze także super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:07
Lwica, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a teraz są ubranka w lidlu dla maluszków tej firmy lupilu. Kupiłam kiedyś na allegro komplet dla Gabi i były bardzo dobre jakościowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:08
-
IDA rzeczywiście pisałaś, sklerozę mam, tyle tu tematów się przewija
Śliczne te Twoje ciuszki! Ciekawe jak moje na żywo, ale wybrzydzać nie będę za taką cenę. Poza tym dziecko tak jak piszecie bardzo szybko wyrasta więc tym bardziej nie będe narzekać
Dam znać jak dojdą
Mantissa wrzuciła link z mojej aukcji więc nie będe dublowaćIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A no widzisz ja nie wiedziałam. Mocz mi robi przy każdej wizycie. Ale i tak sie spytam w grudniu jak będę widziała GP.
Miałam już 2 USG i już nie będę miała więcej:(( a ty???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 00:48
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A no widzisz ja nie wiedziałam. Mocz mi robi przy każdej wizycie. Ale i tak sie spytam w grudniu jak będę widziała GP.
Miałam już 2 USG i już nie będę miała więcej:(( a ty??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo wy z tymi brzuchami tak?
W ciązy jesteśmy w końcu czy nie?
Chcecie miec non stop miekkie i płąskie brzuchy?
To normalne że będą twardnieć, że będą się wypukłać po jednej stronie.. Dziecko tam jest łazi po tej macicy jakby miało owsiki. Ukłąda się tak, by było mu wygodnie.. a jak macica twardnieje to trzeba się położyć, odpocząc i wszystko wróci do normy. Nic nie wiem o skurczach Braxtona czy jakiś tam, więc się nei wypowiem :]
Szkoda że mam allegro poblokowane w pracy, bo bym sobie zobaczyła wasze wygrane
Krysti, co ty spania nie masz?a zapomniałąm, że ty możesz sypiać do 12 SZCZĘŚCIARA!!!!
)
No i witam się w nowym dniuMelduję, że dziecko dało mi spać w nocy. Ruszało się ale nie podskakiwało jak na trampolinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:22
CzaryMary, Krysti, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
Liwi- gratuluje córeczki.
Dziewczyny super ciuszki wylicytowalyscie:-) mnie ogarnianie całej tej wyprawki trochę przeraża. Moze w sobotę kupimy wózek. Podjedziemy tez do ikei po wanienke, i posciele do kołyski. Ubrania będę na bieżąco kompletowala w sh. O butelkach itp. jeszcze nie myslalam - kompletnie się na tym nie znam.
U mnie słabo. Dopadlao mnie jakieś cholerstwo. Temperatura i okropny bol gardła. Pogoda pod psem a trzeba wyjsc do lekarza. Buuu.
Mam nadzieje ze u Was ok
A propos roztepow na piersiach to zanim mi sie pojawiły to czulam takie palenie, były gorące i nietykalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:32
-
nick nieaktualnyAmy wrote:KRYSTI!!!! a jednak nie spisz do 12! spałaś coś? ewentualnie czyś się wyspała
ja do 1 bym nie daała rady siedzieć
tylko ja rano wstaje robic kanapki mojemu i z psem na pole siusiu
amy nie zapominaj miedzy mną a tobą godz riznicy w pl jak 24 to umnie 23
ja ze spaniem nadrabiam od 8 do 12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Mary
( wybacz, skrócę sobie twój nick
)
Współczuję przeziębienia, ja miałam dwu dniowe ale tydzień leżałam na zwolnieniu żeby wilka z lasu nie wywoływać.
Na gorączkę kazałą mi brać 3x2 apapu
na karar i kaszel robić "parówki" z rumianku i soli morskiej - ale takie bez ręcznika na głowę - zagotować zalać i wdychać
A i kazała się wygrzewać standardowoherbata z miodem cytryną i malinami
i częste wietrzenie pokoju
O na nieznośny katar kazała sobie kupić Otrivin :]CzaryMary lubi tę wiadomość
-
hej
Co do ciuszków to ja kupiłam też trochę używanych ale zapłaciłam o wile więcej niż Wy, no ale trudno, raz się trafi na okazję, a raz się przepłaci, o tyle dobrze że są niezniszczone, ładne i pachnące
Resztę dokupuję powoli jak trafi się jakaś okazja ale myślę że większość już mam, zostały mi tylko czapeczki coś ciepłego na dwór chociaż kombinezonu zimowego nie będę kupowała bo może się okazać że będzie ciepło i ani razu go nie użyję
-
Amy wrote:Hej Mary
( wybacz, skrócę sobie twój nick
)
Współczuję przeziębienia, ja miałam dwu dniowe ale tydzień leżałam na zwolnieniu żeby wilka z lasu nie wywoływać.
Na gorączkę kazałą mi brać 3x2 apapu
na karar i kaszel robić "parówki" z rumianku i soli morskiej - ale takie bez ręcznika na głowę - zagotować zalać i wdychać
A i kazała się wygrzewać standardowoherbata z miodem cytryną i malinami
i częste wietrzenie pokoju
O na nieznośny katar kazała sobie kupić Otrivin :]
Ja też byłam już dwa razy przeziębiona w ciąży ale jakoś wyleczyłam bez leków - wspomagałam się syropami dla kobiet w ciąży i pastylkami na gardło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Spie kochana
tylko ja rano wstaje robic kanapki mojemu i z psem na pole siusiu
amy nie zapominaj miedzy mną a tobą godz riznicy w pl jak 24 to umnie 23
ja ze spaniem nadrabiam od 8 do 12
I tak podziwiam że dajesz radę do 23w sumie jak mam wolne też długo nie śpię
ale jak na tygodniu wstaję o 5.30 to już o 21 padam
A i psiaczek) ja mężowi robiłam kiedyś kanapki ale jakbym miała wstawać o po 4 żeby mu kanapki do roboty zrobić to bym się przekręciła
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny