Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:My mamy owczarka niemieckiego tylko chwilowo mieszka u moich rodziców w domku ze względu że na 30 m nie czuła się zbyt dobrze, to jest jednak psiak podwórkowy i w bloku jak była kilka razy to się męczyła, ale jak tylko si przeprowadzimy to ją bierzemy do siebie
haha jak rósł to takie łapt muał pocieszny .Pst są kochane ja cale zycie psa w domu mialam u rodziców dwa psy w irlandi kupilam moją od farmera
i w polsce byla juz dwa razy zemną pies podróznik
ma paszport microczipa pod skórą i jezdzi do Pl na przyszly rok tez jedzue z nami .
-
Krysti wrote:Moja siostra ma labladora taki piękny dzieci się tak bawią z tym psem Aron się nazywa
haha jak rósł to takie łapt muał pocieszny .Pst są kochane ja cale zycie psa w domu mialam u rodziców dwa psy w irlandi kupilam moją od farmera
i w polsce byla juz dwa razy zemną pies podróznik
ma paszport microczipa pod skórą i jezdzi do Pl na przyszly rok tez jedzue z nami .
Moja też jest kochana, jest taka rozumna, wszystko rozumie nawet nauczyłam ją żeby pokazała brzuszek jak wołam Gdzie jest dzidziuśKrysti, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:W anglii mamy w 28 tygodniu, u mnie to wychodzi poczatkiem stycznia...18 grudnia mam wizyte z polozna wiec mowila ze juz wtedy da skierowanie...strasznie ciezko was nadrobic kochane...
ale zapytam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:13
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Moja też jest kochana, jest taka rozumna, wszystko rozumie nawet nauczyłam ją żeby pokazała brzuszek jak wołam Gdzie jest dzidziuś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:13
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
LIWI: Kolejna dziewczynka - super super!
Gratuluję wygrania licytacji z ubrankami. Coraz bardziej mnie kusicie
Dziś WIELKI POŁÓWKOWY DZIEŃAle jestem podjarana!! Mam nadzieję, że wszystko w porządku z dzidziolem i że w końcu dowiem się płci
Po USG w drodze do pracy na pewno odwiedzę jakiś sklep i będzie pierwszy ciuszkowy zakup
haha nie no bez szaleństw
W pracy już się dziewczyny pozakładały o to czy będzie chłopczyk, czy dziewczynkaO 10:35 mam badanie, koło południa dam WAM znać!
Buziooole! ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:17
Krysti, Amy, Ola89, weronika86, KasiaKwiatek, Eweliśka, Hela85, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:W którym tygodniu robicie glukozę ? Ja wg. ostatniej rozmowy z ginekolog mam zrobić w 23w6d to wypada 08.12.
-
Amy wrote:Mi też, codziennie!! chociaż dzisiaj sobie zorganizowałam czas
muszę wprowadzić wypadki do systemu gusu, więc mam zajęcie do 12
Ja przyniosłam sobie książkę od angielskiegopostanowiłam się trochę podszkolić ale też żeby tu się człowiekowi zawsze chciało hehe
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:W którym tygodniu robicie glukozę ? Ja wg. ostatniej rozmowy z ginekolog mam zrobić w 23w6d to wypada 08.12.
Ja nawet nie wiem na karcie mam napisane, by ją zrobić między 24-28więc pewnie na następnej wizycie (27.11) będzie mi kazał zrobić między którymś a którymś tygodniem
a drugą glukozę mam w 32 tci wtedy to jest 75g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:29
-
Amy wrote:hehe ja nie chcę żadnych zwierząt w domu
chyba że amstaffa błękitnego
ale taki zakup to już musiałabym troszkę kasy odłożyć
Póki co, dziecko
Męża mam policjanta więc już jeden pies w domu jestAmy, Krysti lubią tę wiadomość
-
jejejeje... naprawią mi ogrzewanie w pracy
Po milionach próśb wreszcie u mnie firmie zawołali serwisanta. teraz grzejniki nie grzeją ja się dogrzewam farelką ale jest strasznie zimno i cały czas mi wmawiali że to normalne że grzejniki nie grzeją jak uwaga w pomieszczeniu jest 15 st bo uwaga jest za ciepło
-
Ola89 wrote:jejejeje... naprawią mi ogrzewanie w pracy
Po milionach próśb wreszcie u mnie firmie zawołali serwisanta. teraz grzejniki nie grzeją ja się dogrzewam farelką ale jest strasznie zimno i cały czas mi wmawiali że to normalne że grzejniki nie grzeją jak uwaga w pomieszczeniu jest 15 st bo uwaga jest za ciepło
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość