X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    My mamy owczarka niemieckiego tylko chwilowo mieszka u moich rodziców w domku ze względu że na 30 m nie czuła się zbyt dobrze, to jest jednak psiak podwórkowy i w bloku jak była kilka razy to się męczyła, ale jak tylko si przeprowadzimy to ją bierzemy do siebie :)
    Moja siostra ma labladora taki piękny dzieci się tak bawią z tym psem Aron się nazywa :D haha jak rósł to takie łapt muał pocieszny .Pst są kochane ja cale zycie psa w domu mialam u rodziców dwa psy w irlandi kupilam moją od farmera :) i w polsce byla juz dwa razy zemną pies podróznik :D ma paszport microczipa pod skórą i jezdzi do Pl na przyszly rok tez jedzue z nami .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się nudzi w pracy... masakra...

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moja siostra ma labladora taki piękny dzieci się tak bawią z tym psem Aron się nazywa :D haha jak rósł to takie łapt muał pocieszny .Pst są kochane ja cale zycie psa w domu mialam u rodziców dwa psy w irlandi kupilam moją od farmera :) i w polsce byla juz dwa razy zemną pies podróznik :D ma paszport microczipa pod skórą i jezdzi do Pl na przyszly rok tez jedzue z nami .

Moja też jest kochana, jest taka rozumna, wszystko rozumie nawet nauczyłam ją żeby pokazała brzuszek jak wołam Gdzie jest dzidziuś :D

Krysti, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    W anglii mamy w 28 tygodniu, u mnie to wychodzi poczatkiem stycznia...18 grudnia mam wizyte z polozna wiec mowila ze juz wtedy da skierowanie...strasznie ciezko was nadrobic kochane...
    A tu w szkocji ni ma ! Tylko krew w 28 tyg pobierają :/ ale zapytam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Moja też jest kochana, jest taka rozumna, wszystko rozumie nawet nauczyłam ją żeby pokazała brzuszek jak wołam Gdzie jest dzidziuś :D
    Moja znów kladzie się miedzy nogi moje i kolo brzuszka glowe daje i sucha czasem uszy jej tak stajà wie ze dziecko mam w brzuchu .Madra tez .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:13

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale mi się nudzi w pracy... masakra...
    Mi też, codziennie!! chociaż dzisiaj sobie zorganizowałam czas :P muszę wprowadzić wypadki do systemu gusu, więc mam zajęcie do 12 :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajjj zazdroszcze Wam zwierzątek w domu. Ja mam na wszystko alergie. Szczególnie na koty, które kooocham. Po ciąży obiecalam sobie ze się odczule.

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

LIWI: Kolejna dziewczynka - super super!

Gratuluję wygrania licytacji z ubrankami. Coraz bardziej mnie kusicie ;D

Dziś WIELKI POŁÓWKOWY DZIEŃ :D Ale jestem podjarana!! Mam nadzieję, że wszystko w porządku z dzidziolem i że w końcu dowiem się płci :) Po USG w drodze do pracy na pewno odwiedzę jakiś sklep i będzie pierwszy ciuszkowy zakup <3 haha nie no bez szaleństw :)

W pracy już się dziewczyny pozakładały o to czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka ;) O 10:35 mam badanie, koło południa dam WAM znać!

Buziooole! ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:17

Krysti, Amy, Ola89, weronika86, KasiaKwiatek, Eweliśka, Hela85, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tygodniu robicie glukozę ? Ja wg. ostatniej rozmowy z ginekolog mam zrobić w 23w6d to wypada 08.12.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia kciuki, my mamy wieczorem żeby mąż mógł być ze mną.

Klaudia90, Fasia lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia- trzymam kciuki :-) ja obstawiam ze będzie dziewczynka :-) hehehe tak żeby zrównoważyć nasz armie dżentelmenów :-)

Malinka- za Was także kciukam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:19

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudynka trzymam kciuki za wizytę :) bedzię dobrze buziole :**

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    W którym tygodniu robicie glukozę ? Ja wg. ostatniej rozmowy z ginekolog mam zrobić w 23w6d to wypada 08.12.
    Ja wczoraj dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą. Następną wizytę mam 16.12, a badanie mam wykonać kilka dni przed. U mnie to będzie początek 25 tc (25w2-3d)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    Klaudia kciuki, my mamy wieczorem żeby mąż mógł być ze mną.
    Ja za Was również kciukacze trzymam, mocno mocno! :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Mi też, codziennie!! chociaż dzisiaj sobie zorganizowałam czas :P muszę wprowadzić wypadki do systemu gusu, więc mam zajęcie do 12 :D

Ja przyniosłam sobie książkę od angielskiego :) postanowiłam się trochę podszkolić ale też żeby tu się człowiekowi zawsze chciało hehe

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:

Ja następną wizytę mam 15.12 i wtedy mi da skierowanie więc to będzie 25 tc

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:

Ja nawet nie wiem na karcie mam napisane, by ją zrobić między 24-28 :) więc pewnie na następnej wizycie (27.11) będzie mi kazał zrobić między którymś a którymś tygodniem :)

a drugą glukozę mam w 32 tc :) i wtedy to jest 75g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:29

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    hehe ja nie chcę żadnych zwierząt w domu :P chyba że amstaffa błękitnego :P ale taki zakup to już musiałabym troszkę kasy odłożyć ;) Póki co, dziecko ;)
    Męża mam policjanta więc już jeden pies w domu jest :D
    ja mam amstaffa chlopca i staffika angielskiego dziewczynke...niesamowite do dzieci! na blue amstaff tez chorowalam! dobry wybor!

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejejeje... naprawią mi ogrzewanie w pracy :) Po milionach próśb wreszcie u mnie firmie zawołali serwisanta. teraz grzejniki nie grzeją ja się dogrzewam farelką ale jest strasznie zimno i cały czas mi wmawiali że to normalne że grzejniki nie grzeją jak uwaga w pomieszczeniu jest 15 st bo uwaga jest za ciepło :D

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    jejejeje... naprawią mi ogrzewanie w pracy :) Po milionach próśb wreszcie u mnie firmie zawołali serwisanta. teraz grzejniki nie grzeją ja się dogrzewam farelką ale jest strasznie zimno i cały czas mi wmawiali że to normalne że grzejniki nie grzeją jak uwaga w pomieszczeniu jest 15 st bo uwaga jest za ciepło :D
    15 stopni to tragedia jak sie siedzi w miejscu...laski nie robia!

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 960 961 962 963 964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ