Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka super brzusio!!!
A co do psów rzucających się na ludzi to powiem, że się nigdy nie spotkałam z agresywnym amstaffem wychowanym przez zwykłych ludzi ( czytaj normalnych), a znam chyba z 7 amstaffów, natomiast najczęściej gryzą i rzucają się na ludzi kundleAmy, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka no no
słuszny brzuszek
ale spoko mój też nareszcie ruszył, w bluzie w pracy jeszcze bardzo nie widać (ci, którzy wiedzą, że jestem w ciąży spoko zauważają zmianę, ale piedroły dzieciaki jeszcze nie
) ale jak założę ciut mniej szerokie rzeczy to już się ukryć nie da
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Robotka super brzusio!!!
A co do psów rzucających się na ludzi to powiem, że się nigdy nie spotkałam z agresywnym amstaffem wychowanym przez zwykłych ludzi ( czytaj normalnych), a znam chyba z 7 amstaffów, natomiast najczęściej gryzą i rzucają się na ludzi kundleweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jesu nie żartuj! własnie się tak zastanawiałam że chyba w tym tygodniu stanęłam w miejscu, jeszcze na tym pierwszym zdjęciu ciut wciągłam brzuch żeby było widać gdzie "ono" siedzi
ja mam w poniedziałek wizytę, i chyba to słynne połówkowe. normalnie nie mogę się doczekać
AMY jakbym znała płeć to bym choć te moje 10 pudeł ciuchów posegregowała i zostawiła na konkretną płeć, mam bardzo dużo ciuszków na chłopca z francjihehe a resztę wypieprzyłabym na strych:P
nooo pies policyjny:) jak komisarz Alex:D
Boś się na golasa nie pokazała poprzednio z profilumoże faktycznie nei urósł
)
-
sylvia007 wrote:Robotka super brzusio!!!
A co do psów rzucających się na ludzi to powiem, że się nigdy nie spotkałam z agresywnym amstaffem wychowanym przez zwykłych ludzi ( czytaj normalnych), a znam chyba z 7 amstaffów, natomiast najczęściej gryzą i rzucają się na ludzi kundle
a co do psów to już parę razy w telewizji słyszałam akcje z amstafami brrr
KASIAKwiatek musisz się tu pochwalić koniecznie Twoim brzuszkiem:)
a małolaty to pewnie nawet nie wiedzą co to ciąża:D jak zobaczą jak się kołysasz jak kaczka to będą podpytywać
moja młoda wszystkim się chwali że mama ma dzidziusia w brzuchu:) nie powiem słodkie to:)KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Boś się na golasa nie pokazała poprzednio z profilu
może faktycznie nei urósł
)
pozatym zaczynam mieć kompleks na punkcie cycków, ale ten jeden raz zaryzykowałam dziśniech się dzieje wola nieba
Amy, KasiaKwiatek, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:o nie tylko nie amstaff i dziecko....
jak pomyślę o tym że się rzucają człowiekowi na szyję jak im odwali to mi słabo.
trzeba na prawdę konkretnie wychować takiego psa, jeździć na szkolenia itp
koleżanka ma cane corso i to co oni czasu mu poświęcają to podziwiam i szacun, no ale pies jest i dziecko jedno w domu a drugie w drodze:)
mimo wszystko na słowo amstaff reaguję awersją z szacunkiem do posiadaczy:)
ja miałam Jorisa, spaniela, piękny, wychowywał się z córkąno bajeczka:) ale się powiesił....
pewnego dnia z bezradności po wychodził mi przez przęsła w ogrodzeniu postanowiłam założyć mu łańcuch jak wychodzę z domu, i to się źle skońćzyło.
teraz mamy pekinkę, goni po podwórku i w garażu śpi, młoda ją kocha:)
do tego wilczur w kojcu i mały kociak w domu
ostatnio zauważyłam dziwną rzecz, mój kociak wczepia mi się we włosy i "cycka" jakby mu się przypomniał wiek niemowlęcyhehehe
dziewczyny super ciuszki wylicytowałyście, mnie już tak skręca że nie mogę nic kupić że sobie nie wyobrażacie:) tak bym chciała już wiedzieć, pościel czy ubrania jakieś wiedziałabym jak kupować a tak to uda mi się raz na ruski rok wybyc do ciucholandu i co? muszę obejść się smakiemi wychodzę ze spodniami ciążowymi np:P
ktoś wklejał link do bluzek i tunik ciążowych:) będę na nie polowała:D bo już oglądałam kiedyś w internecie ale czekałam aż brzuszek urośnie:)
a to my w 21 tygodniu:)
wybaczcie jakość zdjęć, ale robione w dwóch różnych pomieszczeniach, od następnego razu robię zdjęcia w dzień
tez taki chce
a co do amstaffow...fakt panuje taki mit o NIEDOBRYCH amstaffach zucajacych sie do szyi..najczescie sa to psy bite, psy szczute...moje spia nawet z kotem...robotka nawet spanielke mozna zrobic psa ktory rzuci sie do szyi..kwestia wychowania..amstaffy to najczulsze psy jakie mialam...moj nawet wyje jak mam zly humor czy sobie poplacze
Angela89, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hahaha bo nie chcę żeby się pedofile zleciały
pozatym zaczynam mieć kompleks na punkcie cycków, ale ten jeden raz zaryzykowałam dziśniech się dzieje wola nieba
a jednak masz nadzieję
CYcki pięke)) nie wiem co od nich cchesz
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ależ nadrukowałyście
Amy - mój mąż tego samego zawodui mamy jeszcze jednego psa w sumie suke berneńskiego psa pasterskiego - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5ff8c35dc40.jpg
Jest to pępek świata i bardzo się obawiam jak zareaguje na dziecko, odzwyczajamy ją tego że jest najważniejsza. Zanim staraliśmy się o dziecko szukaliśmy hodowli cane corso i nawet znaleźliśmy ale szczeniaki były dopiero w planach no i chcieliśmy czekać. No ale później się pojawiła myśl o powiększeniu rodziny i stwierdziliśmy że pies poczeka.
Narazie moje zoo mi starczy - kot, pies, fretka.
Ale cudoAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Pasterskie to też piękne psy
ale potrzebują przestrzeni jak każde duże psiaki
Jakbym miała dom i ogród to bym się ani chwili nie zastanawiała nad psem a tak do bloku... trochę mi szkoda męczyć psinę
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:
i tak wygladaje moje babelki
są piękne ale nie powiem bo i potrafią odstraszyć
po prostu to są psy na pewno nie dla każdegonie dla mnie:)
no to jak tak wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę
oto moje kocisko
Eweliśka wrote:Dziewczyny a mi się wydawało że brzuch nie urósł za to cycki taaak!!
Ale włąsnie mnie Robotka zawstydziłaś
Pięknie wyglądasz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:50
KasiaKwiatek, Amy, Hela85, haneczka, liloe, Klaudia90, Justinka lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Uwierzcie dziewczyny że psy berneńskie są leniwe
i ogólnie nasza sunia jest z tych mniejszych.
Jak jej rzucamy patyka to przyniesie z 3 razy za 4 razem jak jej sie rzuci to tylko patrzy z politowaniem i jej mina mówi - sama sobie przynieś i kładzie się i woli te patyki jeść - My naszą nazywamy koza bo trawę i drzewo pożera.
Wcześniej miałam alaskana malamut - ten dopiero potrzebuje wybiegania.widzisz jak to jest z mitami..psy mysliwskie-potrezbujace biegac...amstaffy-agresywne...dopoki nie ma sie osobistego doswiadczenia nie powinno sie mowic zle na jakakolwik rase a tym bardziej powtarzac po kims pierdol. W Anglii w co drugim domu masz stafiki, amstafy...powanie w co drugim domu a nie slychac o pogryzieniach...wychowanie..anglicy nazywaja te psy: nanny dog...bo jest wspanialy do dziecka.