Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:amy nie pisz takich rzeczy bo mam dziwne skojarzenia hahha dzisiaj masakra jakas wszystkie ogonki, dziurki..wszystko mi sie brzydko kojarzy
hahhaha
HAHA mi teżostatnio mówię do mojej prawie 3 letniej siostrzenicy nie jedz tyle czekolady bo Ci tyłek urośnie a ona mi na to bede miała ogonek jak tata i michał (brat)
Amy lubi tę wiadomość
-
To my z wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:13
Robotka1, Amy, Eweliśka, Rudzia, weronika86, Gosha, Hela85, MartaAlvi, sylvia007, haneczka, Fasia, misia83, Klaudia90, Justinka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:To my z wczoraj
patrząc że Ty spodziewasz się syna to ja chyba córkę noszękompletne przeciwieństwo kształtów:D
piękna FRETKA!!!! i ten angor niesamowity:D uwielbiam takie koty:) są wymagające w utrzymaniu????
a ja wpieprzam kanapkę z powidłem śliwkowym mamowej roboty, mniam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
a mnie dziś obudził straszny ból brzucha- taki jak na okresNie powiem... troche się wystraszyłam mimo że nie jestem jakąś mega panikarą. Mam nadzieję że to nic groźnego. Wzięłam sobie 1 apap, poleżałam i teraz jest ok.
A tu moja Shila i jej ulubiona miejscówka od kiedy jestem w ciążyNie wiem czy coś czuje czy taka spokojna się zrobiła. Wcześniej dziad tylko się chciał bawić - zero przytulania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c52987c0f861.jpgAmy, Hela85, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny