Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJAAAAAAAAAAAAAAAKI KOTEK
moje jak były małe też były fajneszczególnie rudy
wyglądał jak mała małpka tak mu kudly stały ehhehe jak do nas przyszedł to się przewracał taki był malutki
ja mam zdj tylko kocicy jak była mała
zaraz znajdę
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:JAAAAAAAAAAAAAAAKI KOTEK
moje jak były małe też były fajneszczególnie rudy
wyglądał jak mała małpka tak mu kudly stały ehhehe jak do nas przyszedł to się przewracał taki był malutki
ja mam zdj tylko kocicy jak była mała
zaraz znajdę
ja mam czarno-biala Isztar...ma 9 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka ale cudo!!! Kotek ze Shreka
ja mam dwie kociczki i beagla, pokazywałam Wam już, cała trójka w przyjaźni żyje, razem śpi i żebrają o jedzenie też w grupieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:01
weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Robotka prawda jest taka że żadnemu zwierzakowi nie wolno ufać.
Moja Emi wygląda potulnie - i jak ktoś do niej rękę wyciąga mówię że nie wolno - jest ona bardzo strachliwa od początku tak jest jak rozmawiałam z ludzmi którzy mają taka samą rase mówią że to norma u nich. I jak ktoś chce ją pogłaskać mówię że nie wolno bo wiem że nie ugryzie ale pewności nie mam wole poinformować i nie mieć problemów. -
nick nieaktualnyhehe no takie małe kociaki mają fajne zęby
igiełki
o i ostatniemieściła mi się na dłoni
tu akurat jest porozciągana
Kiedyś mnei lubiłą, teraz przez mojego męża omija mnie szerokim łukiemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:01
Angela89, weronika86, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Małe kociaki są takie rozkoszne
ja tez mialam fajnego niemowlaka w domu 12 lat temu..teraz brudne skarpety, zaganianie lajdaka pod prysznic...dzizas ostatnio przylecial do taty pokazaj wlosy na nogach..no czarne...nie za wczesnie????
Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny