Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:jak je jakiś pajać tresuje do walk - to niestety kwalifikują się do najbardziej agresywnych ras, ale to kwestia wychowania
Wychowane przez mądrego człowieka są idealne dla dzieciaki przez ten wysoki próg bólu, nie reagują na tarmoszenie, stąpniecie na łapę, ogólne czasem drastyczne zachowania małych dzieci
te psy mają rozum małego dziecka
Ale to kwestia wychowania właśnie
Zgadzam się w 100%. Mój brat ma amstaffa i to chyba najlagodniejszy pies na świecieAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:AMy tez bym chciała wiedzieć ale wklejałam Wam wczoraj mój brzusio przed porodem więc myślę że gdzieś tam się chowa, z synkiem mi szybciej rósł chyba
Guzik prawdawyglądasz jakbyś była w pierwszych tygodniach ciąży a nie w 20 !!
Misia też tak wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:52
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry dziewczyny!
Ja dziś nieprzytomna totalnie. W nocy najpierw nie mogłam zasnąć, kręciłam się, wierciłam a jak w końcu się udało to chyba z 10 mnie kot budził. Tragedia. I pobudka o 7, żeby jechać na usg, które się jeszcze pół godziny przesunęło.
Wszystko jest w porządku, maluch rośnie jak na drożdżach. WAży teraz 430 g. Kurczę, przez 2 tyg przytył ponad 200 g. Nie za szybko?Termin się nie zmienił, nadal jestem kwietnióweczką.
Maluch zakrywał sobie pysiaczka jedną ręką.
Serduszko czteroczęściowe, pępowina trójnaczyniowe, ilość płynów prawidłowa. A i łożysko mam na przedniej ścianie. Myślicie, że to dlatego tak późno zaczęłam czuć ruchy i tak rzadko? Mój TŻ był pierwszy raz ze mną.
Szkoda tylko, że już się malucha w całości nie da złapać.
Widzę, że temat o zwierzakach. Wcześniej miałam owczarka szkockiego Collie, niestety umarł ze starości. Powiem wam, że każde zwierzę, kiedy choruje to tragedia, ale duże psy, to dopiero dramat. Biedaczka, nawet z parteru miała problem, żeby zejść na dwór. Po tym powiedziałam sobie, że już nigdy nie chcę psa. Teraz mamy kotałka, moją Yuki kochaną. Zawsze zajmuje moje miejsce, jak tylko się ruszę.
Robotuś, ja cię proszę, kochana. Zdejmij ty kotałkowi dzwoneczek. Dla kota dzwoneczek jest niezwykle drażniący, bo w ich naturze leży bezszelestne poruszanie się.
Swoją drogą, śliczny rudzielec.
Wszystkim brzuszki ładnie wywalają powoli.
Hela, jaki szczuplak.Chyba dzidzia ci bardzo głęboko siedzi.
MartaAlvi, Hela85, Amy, haneczka, Fasia, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:My z TZ zastanawiamy się nad imieniem dla drugiego synka ale jakos żadne mi się nie podoba
to cholernie trudne zadanie
Cieszę się że Olka sobie wymyśliłam kiedyś tam, bo dzisiaj byłby problem. Zresztą...i tak był
-
nick nieaktualnyAmy wrote:No i obalasz właśnie tą teorię, że w drugiej ciązy brzuch widać szybciej
Guzik prawdawyglądasz jakbyś była w pierwszych tygodniach ciąży a nie w 20 !!
Misia też tak wygląda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:po synku wzięłam się za siebie tzn. zaczęłam ćwiczyć, nawet nie chodziło o kg bo przytyłam 8 kg w ciązy ale o sflaczałe ciało które chciałam ujędrnić i tak mi zostało z tymi ćwiczeniami aż zaszłam w kolejną ciąże i przestałam, może to mieć wpływ na ten brzuch że nie rośnie tak szybko bo go mięśnie trzymają
ja też dużo trenowałam i faktycznie rósł powoli ale teraz już się coś ruszył. U ciebie jeszcze zupełnie nic nie widać i to za pewne właśnie te mięśnie o których piszesz
mi tak dziewczyny tu też pisały że to może być powód powoli rosnącego brzucha
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Mam dzisiaj jakoś nadzwyczaj dobry humor
czuje jak mi powoli odbija
jeszcze mnei kolega "rozkada na łopatki"
aż dostaję zawrotów głowy z tego śmiania
za dużo tlenuu
A to ja z kolei mam kryzys jakiś, najchętniej poszłabym do domu spać -
mantissa wrote:
Robotuś, ja cię proszę, kochana. Zdejmij ty kotałkowi dzwoneczek. Dla kota dzwoneczek jest niezwykle drażniący, bo w ich naturze leży bezszelestne poruszanie się.
Swoją drogą, śliczny rudzielec.
Wszystkim brzuszki ładnie wywalają powoli.
Hela, jaki szczuplak.Chyba dzidzia ci bardzo głęboko siedzi.
dobrze zrobię tak jak mówisz, nie jest to niezbędne więc ściągnę maluchowi ja wrócę do domku:)
swoją drogą mądrego masz kocurka:D zajmuje Ci miejsce hihi:)
MARTA fajne foto:D od razu mi się przypomniało z wczoraj:D gdzie ty masz te oczy kreta jak się nie wymalujesz:) wygladasz dobrze:) a na zdjęciu jak jest makijaż to chyba bardzo leciutki:)
AMY mi się Olek podobał do niedawna:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:01
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
MARTA fajne foto:D od razu mi się przypomniało z wczoraj:D gdzie ty masz te oczy kreta jak się nie wymalujesz:) wygladasz dobrze:) a na zdjęciu jak jest makijaż to chyba bardzo leciutki:)
AMY mi się Olek podobał do niedawna:DMartucha zmyśla
I czemu Ci się juz nie podoba?