X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja też byłam już dwa razy przeziębiona w ciąży ale jakoś wyleczyłam bez leków - wspomagałam się syropami dla kobiet w ciąży i pastylkami na gardło

ja apapu też nei brałam tym razem gorączka wysoka nie była i się wygrzałam :) kataru nie zdążyłam dostać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No włąśnie co do rozstępów - potwierdzam swoją teorię że kremy nie zdziałąją cudów- jak skóra ma popękać to popęka żadne cudowne kremy się nei sprawdzą dlatego smaruję zwykłą oliwką bo tak samo natłuszcza a jest połowę tańsza :)

weronika86, Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    I tak podziwiam że dajesz radę do 23 :D w sumie jak mam wolne też długo nie śpię :) ale jak na tygodniu wstaję o 5.30 to już o 21 padam :D
    A i psiaczek :)) ja mężowi robiłam kiedyś kanapki ale jakbym miała wstawać o po 4 żeby mu kanapki do roboty zrobić to bym się przekręciła :P
    Ja wstaje rano 5,30 robie sobie jedzonko mleko gotuje cacao robie witaminki biore zawsze o tej samej porze odkąd zaszlam w ciąze uwielbiam rano wstawać muzyke jeszcze wlacze radio polskie :) poranny spacerek kolo domu do tlenie się:) fajnie a juz jak moj pojedzie o 6,30 to ja relax do 12 :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja wstaje rano 5,30 robie sobie jedzonko mleko gotuje cacao robie witaminki biore zawsze o tej samej porze odkąd zaszlam w ciąze uwielbiam rano wstawać muzyke jeszcze wlacze radio polskie :) poranny spacerek kolo domu do tlenie się:) fajnie a juz jak moj pojedzie o 6,30 to ja relax do 12 :D

Ale fajnie masz :) Zazdroszczę :) Ale już tylko miesiąc i święta :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:

Ja też lubię rano wstawać. Jak mam dzień wolny to faktycznie nie śpię do 12 tylko o 7 jestem na nogach - mam taki czas dla siebie :)
    Jakbym miała psiaka też bym miała powód do wychodzenia i spacerów, więc zazdraszczam :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dzięki Amy za wskazówki :-)

No właśnie chyba kombinezonu ciepłego tez nie będę kupowała. Kupie jakieś grubsze, polarkowe.
    Pewnie ja kupie cienszy kombinezonik wcsrodku by byl lekko ocieplany a na zewnątrz dresowy cos ten typ i tak przykryje kocykiem :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pewnie ja kupie cienszy kombinezonik wcsrodku by byl lekko ocieplany a na zewnątrz dresowy cos ten typ i tak przykryje kocykiem :)

Ja już kupiłam dwa takie włochate kombinezonki takie grubsze jeden 68 a drugi większy - myślę że ciepłe będą

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja już kupiłam dwa takie włochate kombinezonki takie grubsze jeden 68 a drugi większy - myślę że ciepłe będą
    No napewno bo kwiecien juz w miare ladny w pl jedt ale na chlodne dni ci się przyda .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No napewno bo kwiecien juz w miare ladny w pl jedt ale na chlodne dni ci się przyda .

Też tak myślę, jak dziewczyny rodzą w lutym np to już nie mają wyjścia, trzeba mieć kombinezon zimowy a my chyba jakoś się obędziemy :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maly spokojny dziś:) spi :) wczoraj dawal wieczorem kopał ostro a teraz mamci da po spać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Też tak myślę, jak dziewczyny rodzą w lutym np to już nie mają wyjścia, trzeba mieć kombinezon zimowy a my chyba jakoś się obędziemy :)
    Pewnie ze tak w kwietniu i tak są chlodne dni takze luz ,tu umnie tez rewelacji nie ma w kwietniu chlodno jest pamietam jak w marcu przyjechalam do szkocji to zimno bylo i w kwietniu również.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:04

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Ja już od rana byłam na pobraniu krwi,wyniki morfologii wieczorem,dziś usg połówkowe o 18:00, poprosimy o Wasze kciuki.
    Zabieram siè za śniadanko,chałka z serkiem waniliowym-mniam.
    Udanego dnia kobietki
    Ps.Synuś już kopie,pewnie głodny.

Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Robotka1, Eweliśka, Hela85, MartaAlvi, Fasia, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja też lubię rano wstawać. Jak mam dzień wolny to faktycznie nie śpię do 12 tylko o 7 jestem na nogach - mam taki czas dla siebie :)
    Jakbym miała psiaka też bym miała powód do wychodzenia i spacerów, więc zazdraszczam :D
    Amy bedziesz musiala psiaka sibie kupic wiesz jak dzueci przy psach fajnie się chowają:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka trzymam kciuki kochana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:02

malinka1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak spokojny juz kopniaki są :) haha

CzaryMary, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy bedziesz musiala psiaka sibie kupic wiesz jak dzueci przy psach fajnie się chowają:)
    hehe ja nie chcę żadnych zwierząt w domu :P chyba że amstaffa błękitnego :P ale taki zakup to już musiałabym troszkę kasy odłożyć ;) Póki co, dziecko ;)
    Męża mam policjanta więc już jeden pies w domu jest :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:04

Krysti, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, adk_1989, Angela89, Eweliśka, Hela85, MartaAlvi, Anka1501, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:

My mamy owczarka niemieckiego tylko chwilowo mieszka u moich rodziców w domku ze względu że na 30 m nie czuła się zbyt dobrze, to jest jednak psiak podwórkowy i w bloku jak była kilka razy to się męczyła, ale jak tylko si przeprowadzimy to ją bierzemy do siebie :)

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Robią u nas Krysti tylko nie wiem kiedy:((
    A wiecie dziewczyny czy coś sie stanie jak sie taki test zrobi pózniej? Ja widze doktora dopiero w grudniu a położna w styczniu:(
    W anglii mamy w 28 tygodniu, u mnie to wychodzi poczatkiem stycznia...18 grudnia mam wizyte z polozna wiec mowila ze juz wtedy da skierowanie...strasznie ciezko was nadrobic kochane...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka mała świnka mi się marzy :D
    26563eeb58f093dfmed.jpg

Krysti, weronika86, adk_1989, Hela85, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    strasznie ciezko was nadrobic kochane...

To prawda :) jak się takie paple, gaduły rozpiszą to końca nie widać :D

Ola89 lubi tę wiadomość

‹‹ 959 960 961 962 963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ