Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja też byłam już dwa razy przeziębiona w ciąży ale jakoś wyleczyłam bez leków - wspomagałam się syropami dla kobiet w ciąży i pastylkami na gardło
ja apapu też nei brałam tym razem gorączka wysoka nie była i się wygrzałamkataru nie zdążyłam dostać
-
nick nieaktualnyNo włąśnie co do rozstępów - potwierdzam swoją teorię że kremy nie zdziałąją cudów- jak skóra ma popękać to popęka żadne cudowne kremy się nei sprawdzą dlatego smaruję zwykłą oliwką bo tak samo natłuszcza a jest połowę tańsza
weronika86, Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:I tak podziwiam że dajesz radę do 23
w sumie jak mam wolne też długo nie śpię
ale jak na tygodniu wstaję o 5.30 to już o 21 padam
A i psiaczek) ja mężowi robiłam kiedyś kanapki ale jakbym miała wstawać o po 4 żeby mu kanapki do roboty zrobić to bym się przekręciła
poranny spacerek kolo domu do tlenie się
fajnie a juz jak moj pojedzie o 6,30 to ja relax do 12
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja wstaje rano 5,30 robie sobie jedzonko mleko gotuje cacao robie witaminki biore zawsze o tej samej porze odkąd zaszlam w ciąze uwielbiam rano wstawać muzyke jeszcze wlacze radio polskie
Ale fajnie maszZazdroszczę
Ale już tylko miesiąc i święta
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja wstaje rano 5,30 robie sobie jedzonko mleko gotuje cacao robie witaminki biore zawsze o tej samej porze odkąd zaszlam w ciąze uwielbiam rano wstawać muzyke jeszcze wlacze radio polskie
Ja też lubię rano wstawać. Jak mam dzień wolny to faktycznie nie śpię do 12 tylko o 7 jestem na nogach - mam taki czas dla siebie
Jakbym miała psiaka też bym miała powód do wychodzenia i spacerów, więc zazdraszczamKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dzięki Amy za wskazówki
No właśnie chyba kombinezonu ciepłego tez nie będę kupowała. Kupie jakieś grubsze, polarkowe. -
Krysti wrote:Pewnie ja kupie cienszy kombinezonik wcsrodku by byl lekko ocieplany a na zewnątrz dresowy cos ten typ i tak przykryje kocykiem
Ja już kupiłam dwa takie włochate kombinezonki takie grubsze jeden 68 a drugi większy - myślę że ciepłe będą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Też tak myślę, jak dziewczyny rodzą w lutym np to już nie mają wyjścia, trzeba mieć kombinezon zimowy a my chyba jakoś się obędziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:04
-
Witajcie.
Ja już od rana byłam na pobraniu krwi,wyniki morfologii wieczorem,dziś usg połówkowe o 18:00, poprosimy o Wasze kciuki.
Zabieram siè za śniadanko,chałka z serkiem waniliowym-mniam.
Udanego dnia kobietki
Ps.Synuś już kopie,pewnie głodny.Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Robotka1, Eweliśka, Hela85, MartaAlvi, Fasia, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyAmy wrote:Ja też lubię rano wstawać. Jak mam dzień wolny to faktycznie nie śpię do 12 tylko o 7 jestem na nogach - mam taki czas dla siebie
Jakbym miała psiaka też bym miała powód do wychodzenia i spacerów, więc zazdraszczam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Amy bedziesz musiala psiaka sibie kupic wiesz jak dzueci przy psach fajnie się chowają
chyba że amstaffa błękitnego
ale taki zakup to już musiałabym troszkę kasy odłożyć
Póki co, dziecko
Męża mam policjanta więc już jeden pies w domu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:04
Krysti, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, adk_1989, Angela89, Eweliśka, Hela85, MartaAlvi, Anka1501, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Amy bedziesz musiala psiaka sibie kupic wiesz jak dzueci przy psach fajnie się chowają
My mamy owczarka niemieckiego tylko chwilowo mieszka u moich rodziców w domku ze względu że na 30 m nie czuła się zbyt dobrze, to jest jednak psiak podwórkowy i w bloku jak była kilka razy to się męczyła, ale jak tylko si przeprowadzimy to ją bierzemy do siebieAmy, Krysti lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Robią u nas Krysti tylko nie wiem kiedy:((
A wiecie dziewczyny czy coś sie stanie jak sie taki test zrobi pózniej? Ja widze doktora dopiero w grudniu a położna w styczniu:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny