KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie, moja maluda ma się ok ma 7,67 cm rusza nóżkami i rączkami,jaki to był piękny widok wszystkie inne parametry oki dostałam zdjęcie mojej kruszynki ale ostatnie bo powiedział ze na kolejnym się cały nie zmieści. Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizyta 9 grudnia.
-
Mój lekarza przyjmuje w domu i do niego się nie rejstruje tylko idzie w pon. Albo czwartek. Więc o braku wizyty dowiaduje się z kartki na drzwiach. Mam nadzieję że w czwartek bedzie.
Dziewczyny przypomniało mi się jak pisalyscie o mandarynkach, że lekarza kazał mi aby cytrusy ktoś mi obieral, albo po obieraniu przed jedzeniem umyć ręce bo na skórce to sama chemia.
Odebrałam dzisiaj wyniki i mam w moczu podwyższone krwinki białe, norma 1-4 a ja mam 10-12 oraz pojedyncze bakterie. Wiecie coś na ten tematbemommy lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty i nawet miałam robione USG co prawda czekałam na nie 2 godziny ale wiem że wszystko jest ok Płeć nadal nieznana chociaż lekarka powiedziała że na 70% dziewczynka, oby
Nastepna wizyta 2 grudnia
A jak reszta dziewczyn ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 18:56
niunia, mychowe, Dorjana lubią tę wiadomość
-
A jaka zurawine jesz? Taką jak rodzynki czy świeżą? Ostatnio znalazłam w sklepie sok zorawinowo-jabłkowy taki naturalny to chyba zacznę go pić. A taka żórawina w czekoladzie to chyba nie działa, bo dzisiaj zjadłam całe opakowanie
Super że miałaś usg i że z dzidzia wszystko wporzadku. To drugą dziewczynka w naszym gronie się szykuje Mi się kiedyś śniło że lekarza mi powiedział, że na 70% bedzie dziewczyka, zobaczymy czy proroczyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 19:14