KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
oj ... ależ dziewczyny lecicie z tematami
... a mi się po pracy przysnęło i teraz trza nadrobić
Bemommy - popieram w zupełności i też to stosowałyśmy...
Tylko problem w tym że w tego malca jakiś szatan wstąpił, nawet nie odwraca się za mamą, nie rozgląda, łazi swoimi ścieżkami i nic go nie obchodzi...
A przecież nie puścisz dziecka w świat, które jeszcze nie mówi i nie da się mu nic wytłumaczyć. a co do zakupów to sam się obsługuje.... wchodzi do sklepu i bierze to co mu się podoba
Niezła jazda była - poważnie się przeraziłambemommy lubi tę wiadomość
-
Dorjana rośnie wzorowy konsument
my jeszcze stosowaliśmy patetnt, że bał się takiego jednego znajomego i było że przyjdzie wujek Marek i cię zabierzę, co zaczynał rozrabiać to jak w domu pukanie w drzwii oooo wujek MArek idzie na mieście a kto tak idzie wujek Marek??? sztywny się robił wiem, że niepedagogiczne, ale z szatana trusia się robił a jak miał 2,5 roczku Boże NArodzenie to mikołajowi (i to po dziś dzień stosujemy, zawsze się ktoś spoza domowników przebiera) obiecuję, że będzie spał u siebie w łóżku, że będzie się uczył, że nie będzie cyganił, zależy z czym w danym roku jest prblemDorjana lubi tę wiadomość
-
Sasza, proszę:
1. kasieńka82 - 16 kwietnia synuś Michaś
2. elle - 28 kwietnia córcia
3. iwonka - 28 kwietnia synuś (?)
4. bemommy - 30 kwietnia synuś
5. niunia - 30 kwietnia córcia (chyba)
6. magdalena - 4 maja ???
7. asia87 - 5 maja???
8. mamafasolki - 7 maja córcia (chciałaby)
9. aga8787 - 7 maja ???
10.mychowe - 8 maja ???
11.sasza20 - 8 maja ???
12.dorjana - 9 maja ???
13.filipinka - 10 maja ???
14.natalinka - 12 maja synuś
15.slonkozusa - 12 maja ???
16.fizjo - 13 maja synuś
17.pysia13 - 18 maja ???
18.katelin - 20 maja ???
19.agata86 - 22 maja ???
20.mirka14 - 23 maja ???
21.martuska507 - 24 maja ???
-
Tak bym chciała żeby dzieci szybko wszystko rozumiały
niestety jest pewien okres w którym nic do nich nie dociera - boję się wychowania... boję się że popełnię jakiś błąd który będzie rzutował na dalszy rozwój dziecka
Dlaczego nikt nie stworzyła konkretnej instrukcji obsługi
Wtedy może byłoby łatwiej - a teraz jest tyle teorii i wskazówek wychowawczych - wzajemnie się wykluczających...
To będzie prawdziwa szkoła życia i przetrwania
bemommy, niunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Może któraś z was też miała a mianowicie od 3 dni gdy rano wstaję robię sobie śniadanie i nagle bierze mnie na wymioty i tylko pluję do Wc. wymioty miały się skończyć w II trymestrze a u mnie się dopiero zaczęły.
wyczytałam ze trzeba coś w łóżku zjesć i nie wstawać odrazu?
Możecie coś doradzić. A może to związane z przeziębieniem które przechodzę? -
Dziewczynki bo taka pogoda jest depresyjna, szaro buro i ponuro, zobaczycie jak spadnie śnieg i zrobi się troszkę jaśniej to od razu będzie nam lepiej Ja dziś jak nie mogłam spać i zaczęłam znów myśleć o tym oscypku (wiem to głupie) to sobie pomyślałam że powinni mnie zamknąć w takiej dużej skrzyni z ogromną czerwoną kokardą i karteczką ,,otworzyć na Wielkanoc''. Uśmiałam się sama z siebie i wmówiłam że jak tak będę się denerwować to tak będzie no i jakoś strach przed skrzynią był silniejszy i poszłam spać
mamafasolki lubi tę wiadomość
-
Eh a myślałam że tylko ja oczekuje wizyty:-) u mnie za 4 dni eh ale u mnie małe komplikacje krwiak na szczęście ucieka już od nas powoli.. Może jak ruchy poczuje będę spokojnie spała:-) pozdrawiam WasCzekamy na Ciebie Skarbie już 4 miesiące ;*
-
Aga, a może jakiś produkt śniadaniowy jego zapach ci nie podchodzi? ja na np uwielbiam cebulę pod każdą postacią, smażoną, w zupie gotowaną, pieczoną, surową w sałatkach, i teraz surowej w ogóle nie mogę dwa dni mi się potem odbija i ją ciągle czuję w przełyku