KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kobietki nie często bywam ostatnio nie wiem czy jeszcze pamiętacie ale podzielę się z Wami mój bąbelek się rusza i ja to czuję w tą środę stało się po raz pierwszy i trwało długo nie mogłam przez to zasnąć hi hi jakie to dziwne ale zarazem przyjemne uczucie smyranko takie! ale nie codzinnie czuję a szkoda:)
muszę Was nadrobić w czytaniu.niunia, mamafasolki lubią tę wiadomość
-
mamafasolki dziękuję:* jest niby troszkę lepiej, zobaczymy jak będzie dalej...
dni wolno płyną, do tego ta depresyjna pogoda, najgorzej będzie w tygodniu...no ale cóż może jakoś przetrwam...mamafasolki lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, ja mam polowkowe na 18 grudnia. Czasem się skupiam na dziwnych odczuciach w okolicach Ktosia i cauje cos, ale nie wiem czy to jelita czy Ktos.
Poza tym od jakiegoś czasu codziennie z mezem nasłuchujemy serduszka Ktosia i dziś bylam bardzo zaskoczona, bo zazwyczaj siedział sobie po lewej stronie, pare dni temu znaleźliśmy go po srodku, a dziś zupełnie z prawej strony... a wszędzie pisza, ze w 17 tygodniu macica jest wielkości melona. -
Niunia moze warto odwiedzic lekarza ?
Mamafasolki polecam herbate pol cytryny i duza ilosc miodu . Ja nie nawidze zimy szkoda ze czlowiek nie potrafi zaasc w sen zimowy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 21:57
mamafasolki lubi tę wiadomość
-
Ja zamiast herbaty parze korzeń imbiru, z miodem i cytryna. Nasmarowalam się bursztynem w spirytusie wypiłam syrop z cebuli i kwiatów bzu, wzięłam ja; jakaś tabletkę na przeziębienia dla ciężarnych i mam nadzieję ze nic się nie rozwinię
Też często mowie ze chciała bym być niedźwiedziem i obudzić się na wiosnęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 22:10