KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Was nadrobić się nie da :p
Musze się Wam pochwalić, że moje Maleństwo też już kopie jestem pewna,że to nie jelita tylko w końcu Maluszek daje znać o sobie Mój M też poczuł kopniaki jak kazałam mu trzymać ręke i być cierpliwym super A wizyta w czw i może już poznamy bliżej naszego SzkrabkaSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
hej :*
boli mnie głowa...trala la...;/
niunia juz wiem co czujesz...:*
Dziś zrobiłam fasolkę po bretońsku...zapraszam
aaa moze nie byc mnie kilka dni...tesciowa przyjeżdża, hehe.
Wiecie jak się cieszę??? chlip chlip
bemommy- rozgryzłaś nick...ale to bardziej od mojego zawodu. W kazdym razie uwielbiam fizykę
jak dzis samopoczucie???
kasienka, obchodzisz dzis imieninki???
wszystkiego najjjjlepciejszego:* zeby wszystko ulozyło się
mykam szorować pokłady hehe bo jutro ispekcja wpadnie...
buziolki:*niunia lubi tę wiadomość
-
Super ze dzieciaczki wkoncu zaczynają figlowac.
Fizjo współczuje wizyty teściowej, moja mieszka blisko mnie ale prawie wcale nas nie odwiedza. Fasolkę mogę zjeść mniam.
Ogórkowa miałam w weekend a dzisiaj pomidorowa rozgrzewająca z czosnkiem i imbirem i warzywa z piersią z parowara
A potem jak mi się bedzie chciało to będziemy robić pierniczki na święta.
Mnie w tej ciąży też często głowa boli. Może przez niskie ciśnienie -
Niunia też ma niskie ciśnienie to też może dlatego?
Ja z kolei mam wysokie...tzn ostatnio miałam na wizycie, kolejna za 8dni...
wg suwaczka maluch powinien teraz ważyć 200g...a mój 3tygodnie temu ważył ok. 190g:) suwaczki kłamiąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 15:58
mamafasolki lubi tę wiadomość
-
Witajcie Mamuśki
Kasieńko w 20 tygoniu to dzidziusie ważą już nawet 300 gr
hi hi hi ...
a jak wasze brzuszki ?? Urosły już ??
Bo moj tak !!!!
Chyba przytyłam kolejne 0,5kg
... robi się bardzo ciekawie - tempo zdecydowanie przyśpieszyło ))
wyczytałam że najwięcej powinno się przytyć właśnie w 2 trymestrze
(minimum 6kg) czyli bedziemy lecieć teraz na maxa
Zauważyłyście już jakieś zmiany ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 18:09
Sasza20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój brzuszek też już się pojawił.
A dzisiaj odebrałam wyniki krwi i mam za mało czerwonych krwinek,hemoglobiny od zawsze jak robiłam badania to były te wartości na granicy a teraz niestety za mało. wizyta za 2 tygodnie wiec pewnie przepisze mi żelazo. Mam nadzieje ze narazie to mojej kruszyńce nie zaszkodzi.
przeczytałam skład moich tabletek które lekarz mi zapisał czyli Femibion i o dziwo w składzie nie ma żelaza.Sasza20, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Ja też się powiększam...ale chyba cała... nie tylko brzucho;(
spodnie, które jeszcze niedawno były luźne dziś już były bardziej dopasowane... może w końcu lekarz nie będzie narzekał, że chudne...Sasza20, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki jakie pyszności miałyście na obiad ja dzisiaj dzień spędziłam u mamy
A co do powiększania się to ja już mam spory brzuszek i nie tylko:P
Jutro na 11.45 wizyta już nie umie się doczekać choć najważniejszą informacją będzie kiedy mam usg:P
Dziewczyny was też pobolewa brzuch?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 20:07
Dorjana lubi tę wiadomość