KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kasienka napisze ci co się stało z moją siostrą zaszła w ciąże w wieku 18 lat , gdy była w ciąży ojciec dziecka zaczął ją bić wybił nawet jej zęba bo tak nie chciał tego dziecka a teraz dziewczynka ma 10 lat rozwija się bardzo dobrze ojciec utrzymuje z nią kontakt i jest bardzo szczęśliwa , a co do mojej siostry ułożyła sobie życie z innym facetem mają syna i też jest szczęśliwa więc i dla ciebie nie wszystko stracone i też kiedyś będziesz szczęśliwa tylko to zajmie trochę czasu a dodam że przed ciążą ojciec dziecka nigdy nie podniósł na nią ręki wiec widzisz różne drogi mamy do przejścia a najważniejsze jest to że co złe musi się kiedyś skończyć
-
Nie uzależniam swojego szczęścia od niego... ja wiem, że z nim byłam szczęśliwa...
Ale to ja zostałam sama z tym problemem...bez żadnej pomocy, wsparcia, opieki, zainteresowania, porzucona wtedy kiedy najbardziej tego potrzebujemy... i dlatego właśnie nie będę szczęśliwa...
Ok.. nieważne już...
-
kasienko teraz nie wiem jak i ile bedziemy ci pisać i przekonywać że bedziesz jeszcze szczęśliwa to ty i tak nam nie uwierzysz. Niestety sama musisz się ze swoja rozpaczą uporać, nikt tego bólu za ciebie nie przeżyje. My tylko możemy cię wspierać słowem
-
a no widzisz niunia idziemy razem będziemy zdawały relacje Ty trochę starsza masz ciąże,ale zobaczymy jak Maluchy do siebie pasują. Kogo bym chciała? Jest mi zupełnie obojętne już jestem przeszczęśliwa, nie ważne czy Synuś czy Córeczka, ważne,że jest a połówkowe to dopiero się umówie, ale chyba na 19 grudnia.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
U mnie też nie ma dużo śniegu, pada prawie całą czas, ale nie ma mrozu i topnieje.
Kurcze albo źle spalam (za wysoko) albo z przeziębienia plecy mnie bolą i czasami stawy pobolewaja jak przy grypie. Cały czas lecę na wspomagaczach przeziebieniowych.
Sasza to w styczniu usg połówkowe, pewnie się dowiesz kto mieszka w brzuszku
A lekarz cie bada, słuch serduszka? Jak wyglądają u ciebie wizyty bez usg? -
no hello hehe
jestem jestem...ale jak wiecie mam tesciową....(tu przemilcze wszystko)
Teraz mam chwilkę- bo tesciowa ma seans filmowy,hehe a ja luzzz blues przez dwie godzinki conajmniej,hehe.
eeee ale co tu taka pustka???
hop hop??
tesknie za Wami:*
no przecież nie bede pisać sama ze sobą,hehe
Zjadłam dzis pomidorki ze śmietaną....mniaaam!!!
Głowa mi pęka...tesciowa pali papierosy......nie przywykłam;/
buziaki:*niunia lubi tę wiadomość
-
Wiecie, po ostatnim badaniu USG nieco się uspokoiłam, ale analizując parametry USG okazało się, że kość udowa jest chyba zbyt krótka. W 15t1dc miała 1,61 cm. Trochę się martwię, nie wiem czy to norma, czy już jakieś odchylenie... Lekarz nic nie mówił... Zawsze coś...