KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mamafasolki, na balkonie przy uchylonych drzwiach...
Po tylu latach palenia-ona jest cała tym przesiąknięta.
natalinka, moim zdaniem jest ok!!! kość udowa to tylko mały fragment ciałeczka TWojego dziecka. O ile pamiętam...mój synek miał podobne wymiary na prenatalnym.(1 ciąża).
Buźki:* -
Hej ja mam jeszcze tydzień do wizyty, staram się jakoś o tym nie myśleć, na szczęście w sobotę imprezka wiec trochę czas szybciej leci, tylko ze dzisiaj mój siostrzeniec na mnie nakrzyczał że na imprezę chce iść z dzieckiem! Padłam
-
Moja córcia mi nie pozwoliła ćwiczyć bo zgniote dzidziusia i mam nie wychodzić na dwór bo dzidzia zmarznięte.
Natalinko a przyziernosc karkowa była na pewno w normie. Nie znam się na tym, mi lekarz nie mierzył nic na ostatniej wizycie też byłam w 15 .magdalena lubi tę wiadomość
-
Faktycznie coś spokojnie u nas ale lepszy spokój niż jakies niepokoje itp które my uwielbiamy
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko dobrze z maluszkiem, waży już ponad 200 gram ale jak do pomiarów to się kręcił a jak do płci to koniec, jak sie ułożył zasłaniając wszystko to nie było szans na polowkowe umówiłam sie na17 grudnia wiec wtedy zobaczymy chyba ze pójdę za 2 tyg a jak to jest lepiej je wykonać pózniej czy wcześniej ? Za 3 tygodnie będzie skończony 21 tc.
Buziaki dla Was :*
A jak powiedziałam lekarzowi o tym oscypku i ze to badanie na listeriozę zrobiłam to jego mina powiedziała mi wszystko
A jeszcze mam pytanie, co z tym spaniem na brzuchu? Ja na brzuchu plackiem to nawet nie lubię ale w tak zwanej pozycji bezpiecznej (przy wypadkach kładzie sie w niej poszkodowanego) wiecie na boczku jedna noga zgięta to lubię ale to czasem robi sie trochę na brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 11:33
mamafasolki, szczessciara lubią tę wiadomość
-
Iwonka wrote:Faktycznie coś spokojnie u nas ale lepszy spokój niż jakies niepokoje itp które my uwielbiamy
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko dobrze z maluszkiem, waży już ponad 200 gram ale jak do pomiarów to się kręcił a jak do płci to koniec, jak sie ułożył zasłaniając wszystko to nie było szans na polowkowe umówiłam sie na17 grudnia wiec wtedy zobaczymy chyba ze pójdę za 2 tyg a jak to jest lepiej je wykonać pózniej czy wcześniej ? Za 3 tygodnie będzie skończony 21 tc.
Buziaki dla Was :*
/QUOTE]
Iwonko - bardzo się cieszę, że wszystko dobrze! Super! A powiedz, który tydzień ciąży u Ciebie?
Dziewczyny - nie uwierzycie - u mnie się pojawiła już siara w piersiach:) Całą bluzkę mam mokrą Nie są to jakieś duże ilości, ale to na stówę to no i powoduje dyskomfort Ale i tak się cieszę -
Elle u mnie jak u Niuni 18 tydzień a ja siarę też mam czasami tylko mnie nie cieszy bo jak jeden dr rozwalił mnie leczeniem bromergonem na prolaktynę która miałam w normie i pózniej inny kazał przestać brać ten bronergon to pojawł sie wyciek i znów musiałam brać zeby nie było
Uparłam dywanik z łazienki wczoraj i wywiesiłam na balkon to dziś kosteczkę lodu przyniosłam -
Mamafasolki - tak, przezierność wynosiła 2. Teraz lekarz też mi nic nie mówił, ale wczoraj oglądałam z mężem film o rozwoju dziecka i lekarz tam wspominał, że długość kości udowej jest bardzo ważna. A ja głupia powiedziałam mężowi, że nasz synek ma nieco krótszą. Wpadł w taką panikę i tak mnie nakręcił, że teraz o niczym innym nie myślę. Sądzę, że gdyby było coś niepokojącego, to lekarz by mi to powiedział. Zresztą długość kości udowej jest uzależniona także od wzrostu rodziców. Ja mam 162 cm, mąż ok. 172, więc nie mamy co liczyć na giganta. Może po prostu będzie nieco mniejszy od rówieśników.
-
aga8787 wrote:Hej dziewczyny
co tu taka cisza ?
Mam do Was pytanie bo wszędzie piszą żeby nie spac na plecach i na prawym boku a ja na lewym spać nie umiem jak to jest u Was?
Aguś, no ja właśnie też od zawsze spałam na plecach, ale gdzieś wyczytałam, że najlepiej spać na lewym boku i tak się właśnie staram spać... Czy się w nocy mimowolnie nie przekręcam na plecy - nie wiem. Ale wiem, że nie jestem w stanie spać non stop na lewym boku. Jak już nie mogę na tym lewym, to się przekręcam na prawy
aga8787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny