KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja ogólnie źle sypiam kręcę się strasznie.
Dużo z Was pisała że czujecie już ruchy ja czuje od jakiegoś czasu takie łaskotanie, ale bardzo rzadko.
Wczoraj zaczął sie 18 tydzień ja do tej pory brzucha prawie nie mam i nic jeszcze nie kupiłam dla malucha
Teraz zaczyna się myśleć o świętach potem nowy rok i się nie obejrzymy a tu maluchy będą na świecie -
aga8787 - nie przejmuj sie ja tez jeszcze nic nie mam (poza wozkiem ktory kupilam przypadkiem bo byla wyprzedaz)i w cale sie tym nie przejmuje. Tez raczej zaczne juz kupowac po swietach no bo i tak dopiero za 2 tyg mam usg i dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka to juz bede wiedziala jakie rzeczy mam kupic. Ale tak w 7 miesiacu chce miec wszystko zeby pozniej z brzuchem po sklepach nie latac.
Ja to tez takie dziwne laskotki czuje od czasu do czasu ale raczej watpie ze to dzidzi- moim zdaniem za wczesnie gdyz zaczelam dopiero 17 tydzhttps://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png -
Bemmomy gratulacje
Niunia to czekamy razem co by się nasze corcie w końcu ujawniły
Kasienko jak samopoczucie?
Dzisiaj rozmawiałam z panią ginekolog (nie moja) ie mi powiedziała ze bardzo ważne w ciąży są DHA w iloscie 700-1100 czegoś tam i powiedziała ze swoim pacjentką polecam wit pregna plus ie pregna dha po 1 tabletce dziennie oraz rybę raz w tygodniu. To dha wzmacnia ie podtrzymuje ciążę
bemommy lubi tę wiadomość
-
mamafasolki no podbno chłopcy szybciej się ujawniają, ja wiem jedno, że nie ma czegoś takiego jak objawy na chłopca albo na dziewczynkę włosy na nogach rosną mi jak szalone (niby na chłopca to oznaka) spać to mogę i mogę cały czas (też niby na chłopaka), wyglądam normalnie (niby tez chłopak) słodkiego w ogóle mi się nie chce (dziewczynka) także tylko lekarz wie i usg
natalinka lubi tę wiadomość