KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny bardzo sie ciesze ze Wasze dzieci zdrowe:-) no i gratulacje syneczkow. dorjana to jest ptaszek ewidentnie mam takie samo zdjecie:-)
faktycznie chlopcy sa wieksi moj w 19tc mial 282g a w suwaczkach pisza ze 200 dziecka ma wiec juz jest roznica, no i Olus ma dlugie nozki ale to po mezu bo ma 186 cm ja 170 cm wiec nie dziwne ze Olo duzy bedzie:-)
jestem pewna ze mimo rozczarowania kochacie xwoje malenstwa nad zycie!!!
i dajcie juz spokoj roztrzasania jak dorjana i mamafasolki zareagowaly uszanujcie podzielily sie z nami swoimi emocjami a tu atak...... to zapewne przez zaskoczenie pamietajmy ze nigdy nie jestesmy pewni jak sie zachowamy, zareagujemy w roznych sytuacjach ja zzwsze powtarzam nie znam siebie na 100% czasem tylko nam sie wydaje jak zrobie co zrobie a zycie potem weryfikuje:-)
takze juz prawie wszystkie wiemy kto u nas mkeszka:-)
beatina tak mi przykro z powodu Twojego synka:( ale teraz bedzie dobrze nue ma innej opcji kochana:-)
ja dzis ruszam w droge do rodzicow:-) no i przedstawie im ich wnuczka Alexandra:-) jest taki sliczny i wydaje mi sie ze bedzie podobny do mojego ukochanego mezusia, moj maz mowi do mnie w liczbie mnogiej jakie to slodkie. wczoraj szedl ze smieciami i zapytal czy macie na cos ochote, to pojde kupie? rozpieszcza naspatulla, Dorjana, mamafasolki, Limerikowo, aga8787 lubią tę wiadomość
-
magdalena nikt nikogo nie atakuje... skoro one mogą "podzielić się swoimi emocjami" to dlaczego inni nie mogą wyrazić swojej opinii?
Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić. Pozdrawiam.bemommy lubi tę wiadomość
-
Spokojnie dziewczyny Najważniejsze, że w brzuszkach rozwijają się nam małe istotki, a reszta jest najmniej istotna. Doceniamy to dopiero wtedy, jak miałyśmy problemy z zajściem w ciążę, kłopoty zdrowotne czy istnieje jakiekolwiek ryzyko dla malucha. Obyśmy tylko szczęśliwie donosiły nasze ciąże! Tego nam wszystkim życzę
kasienka82, agata86, bemommy, Limerikowo, patulla lubią tę wiadomość
-
niunia nic się nie dzieje!
magdalena, dzięki za miłe słowa!
Kyrde dziś się obudziłam pierwszy raz leżąc centralnie na brzuchu, as się przestraszyłam, czy aby nic nie zrobiłam maluchowi, ale czuję mikroskopijne kołatania maluszka więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze:)
miłego dnia dziewczyny! -
Dorjana wcale to nieprawda, nasza mała w 20 tyg i 5 dni ma 420 g także to nic nie znaczy I nie martw się nie porozrywa cię mówiłaś że jesteś szeroka w biodrach także ma gdzie przejśc, co ja mam powiedzieć jak noszę xs? to będzie krwawa masakra
Dorjana wrote:Łączę się z Tobą w Bólach Mamofasolki
u mnie to samo podejrzenie - ale póki co nie bedziemy się nastawiać - ja peniska nie widziałam - bo nie chciałam najpierw poznać płci, po czym pod koniec wizyty zapytałam i SZOK !!!!
Ogólnie to miałam straszny dzień - ciśnienie 161/88 !!! MASAKRA !!!
ale nie ma się co dziwić - byłam cała roztrzęsiona...
w ogóle to spóźniliśmy się na wizytę i troszkę się wepchnęliśmy w kolejkę więc wizyta przebiegła bardzo ekspresowo
i co gorsza - sprawdzają się wszystkie przypuszczenia - chłopaki często bywają wielgaśne - dzidzia waży aż 367grWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 13:48
Dorjana lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mi sie wydaje, że problem z płcią to jest to, że każdy w rodzinie ma przeczucia, nam wszyscy wmawiali, że czujemy chłopaka przyjaciele rodzina wszyscy na chłopaka i my się w to wkręcaliśmy, ale jak lekarz nie widział, to rzucił monetą i wypadła reszka, że niby dziewczynka i tym po mału zaczeliśmy się oswajać, że mamy dziewczynkę i potem potwierdził, i wszyscy się ucieszyli, że kobitka, zreszta u nas po każdej wizycie jak rozdzwania się telefon to zawsze padało i pada pytanie czy zdrowe, jak mój bratanek jest szczęśliwy, że jednak siochę będzie miał, co boksy ostre zamierzał wprowadzać to mi się wydaje, że jest dobrze. Zresztą mnei lekarz jak pytał co chce to mówiłam, żeby było zdrowe, i dziękować Bogu tak jest także dla mnie to jest podstawa, tymabrdziej, że wsród znajomych napatrzyłam się nasłuchałam się o naprawdę dużych problemach i komplikacjach z ciążą z dziećmi i z matkami, już nie będę nawet mówić, bo to są tragedie, a tak kończąc optymistycznym akcentem to zawsze możecie zrobić jak mama Adasia w "Nic śmiesznego"
kasienka82, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kuzynka mojego m tak się wkręciła że będzie mieć córe bo miała 3 chłopców i bardzo pragnęła dziewczynki że po urodzeniu kolejnego chłopca wpadła w depresje i chciała mu odciąć przyrodzenie. Więc nie nastawiajcie się co do pułci bo to źle może się skończy ważne aby było zdrowe
bemommy lubi tę wiadomość
-
Mirka14-i duże te butki na niemowlaka czy takie większe???
slonkozusa-ale mnie rozbawiłaś śmiałam sie że jak małej wyrosną jajka to ,że jej obetne ale jest jak se wymarzyłam będzie niunia
bemommy-jak małe to i tak nie widać czy chłopiec czy dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 14:19
-
Niunia ale sa takie inteligentki, że noworodkom uszy przekuwają, to już wtedy widać
Co to butków, to czytałam, że na początku nie pwoinno się ubierać, bo mogą źle na stópkę wpływać, w sensie deformować ją, ja chciałam zrobić takie sandałki na szydełku ale nie nie mam akcesoriów i talentu, ale chce się szybko nauczyć bo jeszcze chce zrobić kocyk na drutachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 14:50
-
Niunia na roczek, ale nie od razu po urodzeniu ja sie dziwie, że niektóre tatuaży nie robią już Mnie rozwala to 3 dniowe dziecko w jeansach, bo mamy bawią się w Zienia i stylizacje robią hahaha, żałosne Niektórym dziecko myli się z lalką Ja nie będę przekuwała, poczekam będzie strasza i będzie chciała mieć, to wtedy pójdziemy i przekujemy, nie będzie chciała, to nie przekujemy ja uszy przekułam jak miałam 13 lat dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 16:05
Limerikowo, aga8787 lubią tę wiadomość