X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do śniegu to dzisiaj zapowiadali na święta halny więc raczej będą to ciepłe i wietrzne święta bez śniegu :(

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo... to widzę, że nie tylko ja nie mam prezentów:-P

Przed Świętami to pewnie i w nocy jacyś ludzie będą, ale tłumów to bym się nie spodziewała na zakupach;-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na śnieg na Święta to już tydzień temu przestałam liczyć:-( A mogłoby być tak pięknie:-(

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Panie;-)

co do mycia okien to nie komentuje ;-) takie mam brudne :p a co do śniegu u mnie w wigilie ma być 10stopni i słonko ;-)

A co do prezentów to my w tym roku odpószczamy i tak sami we dwoje jesteśmy ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie okna mąż ma za chwilę zacząć myć-i już się boję efektu bo on niestety się do tego nie przykłada, a ja mam zakaz od lekarza ze względu na niskie łożysko. Choinka już stoi i pięknie pachnie ale jeszcze nie postrojona. O dziwo kot jeszcze na nią się nie wspinał zobaczymy co zrobi jak się w bombce zobaczy. Teraz kończę mycie szafek w kuchni. Prezenty na szczęście już są i nawet już są zapakowane :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• fizjo Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w tą piękną wiosenną porę,hehe :-)

Widzę że u Was porzadkowo-prezentowo :-)

A ja sie opitalam na całego,hehe :-)

Zrobiłam mega długa listę zakupów męzowi...i prędko nie wrócą...bo syn znając życie wymysli jakąś atrakcje po drodze,hehe :-)

Delektuje się ciszą :-)

Choinka ubrana, gwiazdy betlejemskie podlane, dekoracje wyjęte...jemioła wisi...tylko się całować,hehe :-)

iii jakoś i tak nie czuje magii świąt....to chyba przez to że nie chodze osttanio do KOscioła...no bo kurcze blade...nie da się zastąpic błyskotkami sensu tego wszystkiego :-(

Zastanawiam się Słoneczka moje...cyz na nast wizycie poprosic h=gina o nagnaie filmiku 4d mojej niuni???co o tym mysliscie??fajna pamiątka chyba?? (kosztuje 200zł)

Gdyby mnie już tu nie było do świąt...to:
    składam teraz naaaajserdeczniejsze życzenia:*
    czyli zdrowych dzieci :-)
    wyrozumiałych mężów,
    szybkich porodów
    iiii przeżycia prawdziwego Bożego Narodzenia!!

buziaki:**

Limerikowo, aga8787, mychowe lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okna pomylam bo w domku sa nisko.chata w sumie oprzatnieta.gro robi maz.gotowac pomaga tesciowa.zostaje mi potem posmazyc tylko rybke swiateczna oraz zrobic salatke warzywn no i zarzadzic innym czlonkami rodziny co do reszty przygotowan a Mikolaja to upolowalam 2tyg temu w przyplywie sil i dnia wolnego razem z zakupami a reszte tez pan maz targa zgodnie z lista.dochodze do wniosku ze trzeba w ciazy b sie szanowac i wlasciwie zarzadzic czasem ;-) dzis ost dzien pracy i wolne do 27.planuje dzis relaks na basenie
    Zycze wszystkim Mamom by w wirze swiat i przygotowan znalazly chwile na spokojny odpoczynku
    f2w39n73qolnajph.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:52

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak do wieczora nie będzie mi lepiej to jade do szpitala dłużej nie moge tak mnie rozłożyla ta choroba,miłej niedzieli :*

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim dziewczyną wszystkiego co najleprze zdrowych dzieci łatwych porodów i spełnienia najkrytrzych mażeń szczęśliwego nowego roku życzenia składam wam dziś bo w ten swiąteczny czas nie wiem czy będe na necie

niunia, Limerikowo lubią tę wiadomość

czekamy na ciebie mikołajku
    dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia - właśnie dlatego czasami lepiej antybiotyk... Oby wszystko było ok.

niunia lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam kropelki do nosa i troche mi lepie wziełam się za robienie kocyka na drutach dla małej ;-) no i powoli przygotowuje farsze na pierogi i uszka ;-) jutro kleje a we wtorek nic nie robie ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia walcz z chorobą i nie poddawaj się tak łatwo!
    Ja dziś byłam na kolejnych zakupach, jutro czeka mnie ostatnia wyprawa i fajrant sklepowy!:)
    Jutro ogólnie szykuje się pracowity dzień! Po śniadaniu planuje piec dwa ciasta balowe(zamówienie rodzinne), no i sprzątanie całego mieszkania! Ale już mam plan co i jak, więc nie będzie problemu przepracowania:) Zresztą meżulek się zaoferował do pomocy i jak wróci z pracy to dzielnie będzie robił cięższą robotę(duże okna i podłogi na mokro:P)
    Choinka już czeka spokojnie na podwórku, jednak ubieranie będzie dopiero we wtorek:) ach, żeby tylko ta atmosfera świąteczna zaskoczyła, ale nie ukrywajmy, przy temperaturach na + nie ma na to szans, eh... ;-(

Limerikowo, niunia lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie dziewczyny uporały się z chorobą no wiec teraz czas na mnie :( całą noc nie mogłam oddychać przez nos tylko buzią no im przez to nie spałam.teraz dużo herbatki z cytryna i imbirem i leżymy.

ta pogoda na plus jest okropna i te wszystkie wirusy się rozmnażają niech przyjdzie trochę mrozu i to wszystko wymrozi.

• kasienka82 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj po glukozie, bleh co za paskudztwo:) dobrze, że to już za nami i na Święta możemy sobie pozwolić na wszystko :)
    ja na szczęście nic nie muszę przygotowywać:D tylko praca i dokończenie sprzątania mnie czeka:) choinka ubrana, zakupy w sumie zrobione:) prezenty kupione:) a atmosfery Świąt nie czuć ;/

bemommy lubi tę wiadomość

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej właśnie skończyłam pierogi,jestem padnięta :-(

ŻYCZE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT NO I W NASTĘPNE ŚWIĘTA MALUCHY BĘDĄ Z NAMI !!!!! buziaki :*

natalinka, Limerikowo, mychowe lubią tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Chciałam złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, przede wszystkim zdrowia, spokoju, rodzinnej atmosfery, niech te święta będą wesołe i zostaną każdej z nas w pamięci bo każde kolejne będą już inne :)

niunia, Limerikowo, natalinka, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:*

niunia, natalinka, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i RADOSNYCH Świąt Bożego Narodzenia:-)

niunia, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze,że tutaj dziś spokojnie :* pewnie pojadłyście i odpoczywacie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 02:54

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta! W ten radosny dzień Bożego Narodzenia życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, spokoju, cierpliwości i cudownej, bezstresowej drugiej połowy ciąży, a przede wszystkim zdrowych i grzecznych dzieciaczków :)
    My musieliśmy pojechać do lekarza 23.12, wszystko jest ok, mały w ciągu 9 dni przybrał na wadze 73 g, ja 200. Brzuch boli i jeśli w ciągu 2 dni nie przejdzie - czeka nas szpital, a tego nie chcę, bo znowu wrócę z bakterią.

niunia, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ