KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No u mnie okna mąż ma za chwilę zacząć myć-i już się boję efektu bo on niestety się do tego nie przykłada, a ja mam zakaz od lekarza ze względu na niskie łożysko. Choinka już stoi i pięknie pachnie ale jeszcze nie postrojona. O dziwo kot jeszcze na nią się nie wspinał zobaczymy co zrobi jak się w bombce zobaczy. Teraz kończę mycie szafek w kuchni. Prezenty na szczęście już są i nawet już są zapakowane
-
Witam się w tą piękną wiosenną porę,hehe
Widzę że u Was porzadkowo-prezentowo
A ja sie opitalam na całego,hehe
Zrobiłam mega długa listę zakupów męzowi...i prędko nie wrócą...bo syn znając życie wymysli jakąś atrakcje po drodze,hehe
Delektuje się ciszą
Choinka ubrana, gwiazdy betlejemskie podlane, dekoracje wyjęte...jemioła wisi...tylko się całować,hehe
iii jakoś i tak nie czuje magii świąt....to chyba przez to że nie chodze osttanio do KOscioła...no bo kurcze blade...nie da się zastąpic błyskotkami sensu tego wszystkiego
Zastanawiam się Słoneczka moje...cyz na nast wizycie poprosic h=gina o nagnaie filmiku 4d mojej niuni???co o tym mysliscie??fajna pamiątka chyba?? (kosztuje 200zł)
Gdyby mnie już tu nie było do świąt...to:
składam teraz naaaajserdeczniejsze życzenia:*
czyli zdrowych dzieci
wyrozumiałych mężów,
szybkich porodów
iiii przeżycia prawdziwego Bożego Narodzenia!!
buziaki:**
Limerikowo, aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Ja okna pomylam bo w domku sa nisko.chata w sumie oprzatnieta.gro robi maz.gotowac pomaga tesciowa.zostaje mi potem posmazyc tylko rybke swiateczna oraz zrobic salatke warzywn no i zarzadzic innym czlonkami rodziny co do reszty przygotowan a Mikolaja to upolowalam 2tyg temu w przyplywie sil i dnia wolnego razem z zakupami a reszte tez pan maz targa zgodnie z lista.dochodze do wniosku ze trzeba w ciazy b sie szanowac i wlasciwie zarzadzic czasem dzis ost dzien pracy i wolne do 27.planuje dzis relaks na basenie
Zycze wszystkim Mamom by w wirze swiat i przygotowan znalazly chwile na spokojny odpoczynku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:52
-
Wszystkim dziewczyną wszystkiego co najleprze zdrowych dzieci łatwych porodów i spełnienia najkrytrzych mażeń szczęśliwego nowego roku życzenia składam wam dziś bo w ten swiąteczny czas nie wiem czy będe na necie
niunia, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
niunia walcz z chorobą i nie poddawaj się tak łatwo!
Ja dziś byłam na kolejnych zakupach, jutro czeka mnie ostatnia wyprawa i fajrant sklepowy!
Jutro ogólnie szykuje się pracowity dzień! Po śniadaniu planuje piec dwa ciasta balowe(zamówienie rodzinne), no i sprzątanie całego mieszkania! Ale już mam plan co i jak, więc nie będzie problemu przepracowania:) Zresztą meżulek się zaoferował do pomocy i jak wróci z pracy to dzielnie będzie robił cięższą robotę(duże okna i podłogi na mokro:P)
Choinka już czeka spokojnie na podwórku, jednak ubieranie będzie dopiero we wtorek:) ach, żeby tylko ta atmosfera świąteczna zaskoczyła, ale nie ukrywajmy, przy temperaturach na + nie ma na to szans, eh... ;-(Limerikowo, niunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba wszystkie dziewczyny uporały się z chorobą no wiec teraz czas na mnie całą noc nie mogłam oddychać przez nos tylko buzią no im przez to nie spałam.teraz dużo herbatki z cytryna i imbirem i leżymy.
ta pogoda na plus jest okropna i te wszystkie wirusy się rozmnażają niech przyjdzie trochę mrozu i to wszystko wymrozi. -
My dzisiaj po glukozie, bleh co za paskudztwo:) dobrze, że to już za nami i na Święta możemy sobie pozwolić na wszystko
ja na szczęście nic nie muszę przygotowywać tylko praca i dokończenie sprzątania mnie czeka:) choinka ubrana, zakupy w sumie zrobione:) prezenty kupione:) a atmosfery Świąt nie czuć ;/bemommy lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Chciałam złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, przede wszystkim zdrowia, spokoju, rodzinnej atmosfery, niech te święta będą wesołe i zostaną każdej z nas w pamięci bo każde kolejne będą już inne
niunia, Limerikowo, natalinka, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta! W ten radosny dzień Bożego Narodzenia życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, spokoju, cierpliwości i cudownej, bezstresowej drugiej połowy ciąży, a przede wszystkim zdrowych i grzecznych dzieciaczków
My musieliśmy pojechać do lekarza 23.12, wszystko jest ok, mały w ciągu 9 dni przybrał na wadze 73 g, ja 200. Brzuch boli i jeśli w ciągu 2 dni nie przejdzie - czeka nas szpital, a tego nie chcę, bo znowu wrócę z bakterią.niunia, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość