X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do śniegu to dzisiaj zapowiadali na święta halny więc raczej będą to ciepłe i wietrzne święta bez śniegu :(

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo... to widzę, że nie tylko ja nie mam prezentów:-P

Przed Świętami to pewnie i w nocy jacyś ludzie będą, ale tłumów to bym się nie spodziewała na zakupach;-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na śnieg na Święta to już tydzień temu przestałam liczyć:-( A mogłoby być tak pięknie:-(

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Panie;-)

co do mycia okien to nie komentuje ;-) takie mam brudne :p a co do śniegu u mnie w wigilie ma być 10stopni i słonko ;-)

A co do prezentów to my w tym roku odpószczamy i tak sami we dwoje jesteśmy ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie okna mąż ma za chwilę zacząć myć-i już się boję efektu bo on niestety się do tego nie przykłada, a ja mam zakaz od lekarza ze względu na niskie łożysko. Choinka już stoi i pięknie pachnie ale jeszcze nie postrojona. O dziwo kot jeszcze na nią się nie wspinał zobaczymy co zrobi jak się w bombce zobaczy. Teraz kończę mycie szafek w kuchni. Prezenty na szczęście już są i nawet już są zapakowane :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• fizjo Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w tą piękną wiosenną porę,hehe :-)

Widzę że u Was porzadkowo-prezentowo :-)

A ja sie opitalam na całego,hehe :-)

Zrobiłam mega długa listę zakupów męzowi...i prędko nie wrócą...bo syn znając życie wymysli jakąś atrakcje po drodze,hehe :-)

Delektuje się ciszą :-)

Choinka ubrana, gwiazdy betlejemskie podlane, dekoracje wyjęte...jemioła wisi...tylko się całować,hehe :-)

iii jakoś i tak nie czuje magii świąt....to chyba przez to że nie chodze osttanio do KOscioła...no bo kurcze blade...nie da się zastąpic błyskotkami sensu tego wszystkiego :-(

Zastanawiam się Słoneczka moje...cyz na nast wizycie poprosic h=gina o nagnaie filmiku 4d mojej niuni???co o tym mysliscie??fajna pamiątka chyba?? (kosztuje 200zł)

Gdyby mnie już tu nie było do świąt...to:
    składam teraz naaaajserdeczniejsze życzenia:*
    czyli zdrowych dzieci :-)
    wyrozumiałych mężów,
    szybkich porodów
    iiii przeżycia prawdziwego Bożego Narodzenia!!

buziaki:**

Limerikowo, aga8787, mychowe lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja okna pomylam bo w domku sa nisko.chata w sumie oprzatnieta.gro robi maz.gotowac pomaga tesciowa.zostaje mi potem posmazyc tylko rybke swiateczna oraz zrobic salatke warzywn no i zarzadzic innym czlonkami rodziny co do reszty przygotowan a Mikolaja to upolowalam 2tyg temu w przyplywie sil i dnia wolnego razem z zakupami a reszte tez pan maz targa zgodnie z lista.dochodze do wniosku ze trzeba w ciazy b sie szanowac i wlasciwie zarzadzic czasem ;-) dzis ost dzien pracy i wolne do 27.planuje dzis relaks na basenie
    Zycze wszystkim Mamom by w wirze swiat i przygotowan znalazly chwile na spokojny odpoczynku
    f2w39n73qolnajph.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:52

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak do wieczora nie będzie mi lepiej to jade do szpitala dłużej nie moge tak mnie rozłożyla ta choroba,miłej niedzieli :*

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim dziewczyną wszystkiego co najleprze zdrowych dzieci łatwych porodów i spełnienia najkrytrzych mażeń szczęśliwego nowego roku życzenia składam wam dziś bo w ten swiąteczny czas nie wiem czy będe na necie

niunia, Limerikowo lubią tę wiadomość

czekamy na ciebie mikołajku
    dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia - właśnie dlatego czasami lepiej antybiotyk... Oby wszystko było ok.

niunia lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam kropelki do nosa i troche mi lepie wziełam się za robienie kocyka na drutach dla małej ;-) no i powoli przygotowuje farsze na pierogi i uszka ;-) jutro kleje a we wtorek nic nie robie ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia walcz z chorobą i nie poddawaj się tak łatwo!
    Ja dziś byłam na kolejnych zakupach, jutro czeka mnie ostatnia wyprawa i fajrant sklepowy!:)
    Jutro ogólnie szykuje się pracowity dzień! Po śniadaniu planuje piec dwa ciasta balowe(zamówienie rodzinne), no i sprzątanie całego mieszkania! Ale już mam plan co i jak, więc nie będzie problemu przepracowania:) Zresztą meżulek się zaoferował do pomocy i jak wróci z pracy to dzielnie będzie robił cięższą robotę(duże okna i podłogi na mokro:P)
    Choinka już czeka spokojnie na podwórku, jednak ubieranie będzie dopiero we wtorek:) ach, żeby tylko ta atmosfera świąteczna zaskoczyła, ale nie ukrywajmy, przy temperaturach na + nie ma na to szans, eh... ;-(

Limerikowo, niunia lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie dziewczyny uporały się z chorobą no wiec teraz czas na mnie :( całą noc nie mogłam oddychać przez nos tylko buzią no im przez to nie spałam.teraz dużo herbatki z cytryna i imbirem i leżymy.

ta pogoda na plus jest okropna i te wszystkie wirusy się rozmnażają niech przyjdzie trochę mrozu i to wszystko wymrozi.

• kasienka82 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj po glukozie, bleh co za paskudztwo:) dobrze, że to już za nami i na Święta możemy sobie pozwolić na wszystko :)
    ja na szczęście nic nie muszę przygotowywać:D tylko praca i dokończenie sprzątania mnie czeka:) choinka ubrana, zakupy w sumie zrobione:) prezenty kupione:) a atmosfery Świąt nie czuć ;/

bemommy lubi tę wiadomość

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej właśnie skończyłam pierogi,jestem padnięta :-(

ŻYCZE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT NO I W NASTĘPNE ŚWIĘTA MALUCHY BĘDĄ Z NAMI !!!!! buziaki :*

natalinka, Limerikowo, mychowe lubią tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Chciałam złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, przede wszystkim zdrowia, spokoju, rodzinnej atmosfery, niech te święta będą wesołe i zostaną każdej z nas w pamięci bo każde kolejne będą już inne :)

niunia, Limerikowo, natalinka, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:*

niunia, natalinka, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i RADOSNYCH Świąt Bożego Narodzenia:-)

niunia, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze,że tutaj dziś spokojnie :* pewnie pojadłyście i odpoczywacie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 02:54

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta! W ten radosny dzień Bożego Narodzenia życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, spokoju, cierpliwości i cudownej, bezstresowej drugiej połowy ciąży, a przede wszystkim zdrowych i grzecznych dzieciaczków :)
    My musieliśmy pojechać do lekarza 23.12, wszystko jest ok, mały w ciągu 9 dni przybrał na wadze 73 g, ja 200. Brzuch boli i jeśli w ciągu 2 dni nie przejdzie - czeka nas szpital, a tego nie chcę, bo znowu wrócę z bakterią.

niunia, mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ