KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! Dzis w nocy obudzil mnie bol mostka. Poziej nie moglam zasnac, krecilam sie z boku na bok ale bylo coraz gorzej. Gdy rano wstalam caly czas czulam bol pod piersiami i plecow, wiecej miedzy lopatkami przy oddychaniu a najbardziej przy wydechu. Po paru godzinach troszke przeszlo. Teraz gdy siedze boli mniej ale jak wstane i chodze to bardzo i gdy chce sie polozyc to tez. Czytalam ze to moze byc ucisk macicy na zoladek a z kolei zoladka na mostek. Czy ktoras z Was miala badz ma podobnie? Do lekarza ide dopiero 6 stycznia. Nie wiem czy to powod do zmartwien ale jak mi nie przejdzie pojde prywatnie. Nie wiem jak przetrwam dzisiejsza noc..https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png
-
Ho ho ho... Merry Christmas, Christmas Merry - Były sobie renifery
Miały takie śmieszne minki - gdyż urwały się z choinki
Z okazji Najpiękniejszych Świąt w Roku chciałabym Wszystkim tym bardziej i mniej znanym życzyć:
dużo Radości, Zdrowia, Optymizmu,
Siły, która pokonuje wszystkie trudnosci,
Wiary w to, że tak jak po nocy nadchodzi dzień,
to i po burzy wyjrzy słońce,
Wzajemnej życzliwości, PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI !!!
Oraz ciepła ogrzewającego zarówno Wasze ciała jak i serca.
Cieszcie się wszystkim co Was otacza i sprawia, że na twarzy na dłużej pojawia sie uśmiech
i oczywiście - Magicznej atmosfery na całe Święta Bożego Narodzenia.
Nie można przecież nie wspomnieć o zdrówku dla całej rodzinki,
a przede wszystkim dla tej malusiej kruszynki, która rośnie w każdym brzuszku...
... cudownych 9 miesięcy dla każdej przyszłej mamusi
... i owocnych starań dla tych, które nadal dzielnie walczą
... a na FINISH-u cudownego rozwiązania - aby ten dzień był miłym wspomnieniem i zachęcał do dalszego powiększania rodziny
...
PS. a jak po Wigili ???
Było pysznie... Ładowałam do oporu...
Człowiek nie potrafi nad sobą zapanować przy tak wykwintnym stole
Troszke teraz cierpimy z MISIEM a wczorajszy dzień cały przespaliśmy...
Mam nadzieję że dziś staniemy twardo na ziemi
i ruszymy do rodzinki w odwiedzinki
efekt: PĘKŁAM ...jak co roku....
Postanowienie: w przyszłym roku tyle nie zjem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 04:41
niunia lubi tę wiadomość
-
Eh! Co za święta! Pojedzone, to przedewszystkim! Aż się już normalnie nie chce jeść, a 90%, to same słodkości oczywiście:P Dziś to z tego "zmęczenia" cały dzień prawie śpimy! Niezła masakra:) Z jednej strony dobrze, że już po świętach, ale z drugiej, przynajmniej mój D sobie mógł odpocząć, bo tak to non stop w pracy:( Od jutra znowu zaczyna, dziś dostał wolne, a jutro już niestety:( Dobrze, że zaraz Nowy Rok, to też jeden dzień ekstra wolne:)
Dziewczyny mierzyłam obwód w brzucholka! Ale jeszcze przed świętami(chociaż wczoraj wyszło mi tak samo) no i mam już niemało, bo 111 w najszerszym miejscu, a wydaje mi się, że brzuch mi idzie teraz coraz "wyżej" Kropek szaleje, a w święta dostał tyle słodkości, że juz chyba na nic nie będzie reagować hihiLimerikowo, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witaj Bemommy - ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego. Hmmm... co u mnie? Infekcja chyba się nie wyleczyła, ale biorę jeszcze przez 12 dni zapisane globulki dop. Zobaczymy co dalej. Nasiliło się, bo znowu zaczęło mnie brać przeziębienie, a pewnie zły humor i awantury męża też się przyczyniły.
-
LoLkA wrote:Dziewczyny! Dzis w nocy obudzil mnie bol mostka. Poziej nie moglam zasnac, krecilam sie z boku na bok ale bylo coraz gorzej. Gdy rano wstalam caly czas czulam bol pod piersiami i plecow, wiecej miedzy lopatkami przy oddychaniu a najbardziej przy wydechu. Po paru godzinach troszke przeszlo. Teraz gdy siedze boli mniej ale jak wstane i chodze to bardzo i gdy chce sie polozyc to tez. Czytalam ze to moze byc ucisk macicy na zoladek a z kolei zoladka na mostek. Czy ktoras z Was miala badz ma podobnie? Do lekarza ide dopiero 6 stycznia. Nie wiem czy to powod do zmartwien ale jak mi nie przejdzie pojde prywatnie. Nie wiem jak przetrwam dzisiejsza noc..
-
witajcie dziewczyny u nas też było szaleństwo jedzeniowe mały chyba zadowolony bo nie buszował tak po brzuszku he he he ale jakieś 2 kg do przodu na wadze mam nadzieję, że się cofnie a jak nie to trudno.
dziś za to prawie 3 godzinny spacer dobrze mi zrobił oglądałam wózki i łóżeczka jakie to wszystko śliczne już wszystko chciałabym mieć!
ogólnie święta bardzo fajne ale nie mogę się doczekać tych za rok z małym już z nami.Limerikowo, natalinka lubią tę wiadomość
-
Natalinka to kuruj się tam, mam nadzieję, że przez te 12 dni uda się tobie to diabelstwo wyleczyć, i zapomnieć o infekcjach już do końca ciąży, czego ci życzę na ten końcówkę tego i przyszły rok, staraj się nie denrwować, chociaż napewno jest trudno , trzymam kciuki
natalinka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, mam nadzieje, ze Wam swieta minely bardzo radośnie, leniwie i bezstresowo:)
U mnie z dnia na dzień coraz wyraźniejsze i mocniejsze kopniecia czuc, niesamowite uczucie:)magdalena, Dorjana, Limerikowo, niunia, natalinka lubią tę wiadomość
-
hello Słodziaki:*
bemmomy- dziękujęęęę za pamięęęććć:* czuje się całkiem całkiem...jak księżniczka hehe-nie pamiętam kiedy tak...mogłam się beztrosko wylegiwać Aż z obawy na odlezyny zaczęłam ćwiczyć izometrycznie,hehe
A co u Ciebie Słoneczko??? tylko nie mów że się najadłaś ze sie ruszyc nie mozesz
co u kasienki??
i niuni??
i mamyfasolki??
i dorjany???
sciskam wszystkie:*niunia, kasienka82 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny pochwalę się moim wczorajszym zakupem
Po kilku godzinach w sklepie wybrałam wózek
+ fotelik x-lander
Nie było łatwo z moim mężem wybrać cokolwiek tym bardziej że musieliśmy patrzeć na taki który do naszej 1metrowej windy się zmieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 08:33
Dorjana, Limerikowo, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość
-
super świetny !!!! a ile dałaś ??
też byłam na świątecznych oględzinach - niestety nie potrafiłam się zdecydować
Muszę poczekać do Nowego Roku na dostawę - bo ubzdurałam sobie wózek w kolorze fioletowym
... jak sądzicie ??? czy fiolet będzie pasował dla chłopczyka ??
W przyszłości chciałabym mieć też córcię - dlatego szukam kolorku odpowiedniego dla obu maluszków
niestety nie mogę znaleźć koloru fioletowego
- jednak ten nie występuje w kolorze fioletowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 09:48
aga8787, Limerikowo, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość