KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto my w całej okazałości Chociaż nie do końca, bo zdjęcie było robione rano, a wieczorem brzuszek większy Byłam dziś na badaniach: toksoplazmoza i inne, masakra - kolejka na 40 osób do pobrania krwi, jeszcze więcej do kasy. Wycieczkę zakończyliśmy w sklepie dla dzieciaczków, oglądnęliśmy wózki, kupiliśmy skarpetki, rękawiczki niedrapki, śpioszki i czapkę - wszystko niebieskie... Wczoraj mały tak kopał, że czuć było jak się przyłożyło rękę. Mąż się przestraszył i aż zabrał dłoń A wieczorem z prawej piersi polała mi się siara. A co u Was Kochane?
Limerikowo, mychowe lubią tę wiadomość
-
Śliczności !!!! Swoetna focia Natalinko
Alez Ty szczuplutka jesteś i taki słodziaśny brzusio
Ja też mam jakiś dziwny brzusio - ala UFOLUDEK
tak mnie wydeło poniżej pępka i czekam aż zacznie Moja MISIA się podnosić
Ale fakt - brzusio zaczął szaleć po świętach - nie dość że misia go ostro zniekształca - raz na lewo, raz na prawo
...to jeszcze taki spory się zrobił że szok
Mam nadzieję że uda mi się go uwiecznić przed Sylwestrem
Musze zwiększyć częstotliwość pykania foteczek - bo w masakrycznym tempie Brzusio zaczął rosnąć
A co myślicie o L4 ???
Jak długo planujecie pracować ??
Aż do samego porodu ??
... i jeszcze jak Sylwester ??? jakieś szalone plany ???
Ja miałam - ale nie dalam rady szkoda - może przed porodem jeszcze zaliczę jakiś wyjazd
a co sądzicie o tych książkach ??
Czy możecie mi poradzić jakieś ciekawe książki ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 20:04
Limerikowo, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
no mój też od dwóch tygodni kopie tak że czuć pod ręką, a nawet widać jak brzuch faluje -to takie piękne uczucie! u mnie 4 kg do przodu. W czwartek badanie połówkowe i już się zaczynam bać czy wszystko będzie dobrze, no i może w końcu pokaże co ma między nóżkami
Natalinka śliczny brzusio!
Dorjana ja zamierzam najdłużej jak się da pracować, no ale zobaczymy co dalej z moim łożyskiem bo póki co jest nisko No i czy wszystko zależy czy się w samochodzie za kierownicą zmieszczę hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 17:47
natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny Dorjana - zawsze wszyscy podejrzewali mnie o anoreksję, co przyprawiało mnie o drgawki ze złości. Nigdy nie mogłam przytyć, a teraz musiałam już kupić spodnie ciążowe, bo się w nic nie mieszę Nie obrażę się jak po ciąży zostanie mi parę kg Ja mam L4 po szpitalu (od 10 tc), ale jestem w KRUS-ie, a dorabiam redagując teksty, tylko z rosnącym brzuszkiem i stolikiem pod laptopa już trochę ciężko A z kopniakami jest różnie, w jeden dzień mały nie kopie, a w nocy się uaktywnia i od 4 spać nie mogę. Inny dzień to ciągłe przypominanie o sobie. Dziś pochodziłam i dopiero teraz zaczyna się przekręcać i dawać o sobie znać Cieszę się, bo to mnie uspokaja przy bólu brzucha. Chociaż tyle...
-
hej Skarby:*
ja jestem prawie 3 kg na plusie
Dorjana- nieśmiało chwalę się, ze wyszłam z pod igły Zawitkowskiego to mój ukochany wykładowca książki polecam...a w sumie te zieloną- ma wszystko co najważniejsze i fajna płytka jest do niej...jak nie ma czasu czytać
natalinka- sliczny brzuuusio
wiecie co...moja sister jest w ciazy pomijajac fakt ze wypieła sie na mnie....to sie ciesze jak stad to chin jej ciąza jest tylko dwa tyg młodsza
buźki:*Limerikowo, natalinka, aga8787, mychowe, Dorjana lubią tę wiadomość
-
dzieki serdeczne za podanie tytulow dobrej praktycznej lektury ;--))zaraz zaczne je sprawdzac i byc moze zamowie
ja z innej beczki juz dla rozrywki, bo nie sama powazna ksiazka czl zyje polecam Latko "Dziecko dla odwaznych", kupa smiechu z tej ksiazki az na noc mnie maz goni, bo rozprasza sie przy samochodowych pisemkach przy mini salwach mego chichotu
natalinka lubi tę wiadomość
-
Ja tam sw spokoju na wsi Ci zazdroszcze, czy to wazne skad czl pochodzi, gorsze sa buraki niektore z miasta niz my tzw sloiki z malych miasteczek i wsi
Jak jestem w Poz i mam isc w tym huku tramwajow, busow, aut, odliczajac km na gps i czas czy zdaze sie przejechac z punktu A do B to tesknie do mej cichej irl wsi, gdzie tylko kosiarki sasiadow wkurzaja na wiosne i w lecie dookola i pily w zimie
Po rocznej pracy w Paryzu totalnie przywyklam do spokoju srednich/malych miast ;--)))natalinka, slonkozusa lubią tę wiadomość
-
Limerkowo czyli Ty jesteś ogólnoświatowa! Super
Ja absolutnie na moja wioske nie narzekam! Uwielbiam ją, niby wszędzie daleko i problemy z przemieszczaniem, ale cisza, spokój, najbliższy sąsiad 500 m od nas! Robimy co chcemy i kiedy chcemy, a za oknem nie wyglądają ciekawscy hehe:)Limerikowo, slonkozusa, patulla, mychowe lubią tę wiadomość