KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga-widze w awatarku śliczny brzusio ;-)też musze se cyknąć focie hehe tak mnie wywaliło po świętach
Dorjana-ja mam 13glukoze a do gina to niewiem wtedy zrobią kolejny termin więc napewno na koniec stycznia dopiero eh to czekanie jak ja tego nie lubie a w tym miesiącu zaczynam 3trymest już. !!!!!jupi!!!!
mirka14-też miałam dopiero wyczekiwane 50% a przez te święta tak poleciało że już prawie 60%mam
Kasieńka82-gdzie sie podziewasz????jak michaś?? Martwie sie
Mamafasolski,bemommy,fizjo jesteście tam???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 12:51
Dorjana lubi tę wiadomość
-
dorjana brzusio śliczny , ja na połówkowe mam 8 stycznia dopiero kurcze to oczekiwanie jest najgorsze ja ostasanią wizytę miałam 2 grudnia więc ponad miesiąc nie widziałam mego synka mi wybiło 54 % coraz bliżej porodu
niunia, Dorjana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorjana nigdy w życiu gdybym nie wiedziała to bym nie powiedziała że jesteś w ciąży brzuszek śliczny pozazdrościć mój Czarek jak go zobaczył to zapytał się " wkrecasz mi czy co ? " ja że nie a on " w takim razie ty jesteś spaślak "
Dorjana, mychowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno po prostu prze miły na szczęście powiedział to w żarcie dzień przed sylwestrem też mi pocisną gdy próbowałam coś na siebie wcisnąć cytuje go " Ojej Żabciu to też za małe ogólnie wszystko za małe nawet to co było za duże to już za małe ..." ale nie byłam mu dłużna odpowiedziałam " Na szczęście Twoje ubrania są jeszcze na mnie za duże to nie muszę inwestować w nowe pośmigam trochę w Twoich "
niunia, mychowe, Dorjana, magdalena lubią tę wiadomość
-
Jak tam Mirka po badaniach? U nas wszystko w porządku-więc kolejny kamień z serca spadł, no i dowiedzieliśmy się że będzie chłopak Mały waży 452 g
Natalinka dziwnego miałaś tego lekarza jakieś dziwne teorie wysnuwał, dobrze że go zmieniłaś.
Aga8787 to rzeczywiście trochę dziwne że te badania połówkowe masz tak późno.Miriam, aga8787, magdalena, agata86 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie mamuśki i jednocześnie życze wszystkim szczęśliwego nowego roku dawno nie pisałam ale u mnie nic nowego nadal nie mam ustalonego terminu na usg bo nie maja ustalonego grafiku ma dzwonić w przyszłym tygodniu:-/
niunia lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam efekty mojej ciężkiej Sylwestrowej twórczości
Co sądzicie ??
Jak mi idzie ???
Chyba się wkręcę w to brzuszkowe schizo
Właśnie pracuję nad reniferkiem RUDOLFIKIEM
Jak tak dalej pójdzie to powstanie piękna pamiątkowa foto-książka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 21:20
AISAK, niunia, magdalena lubią tę wiadomość
-
U dzidzi wszystko w porządku ale nie wiem ile wazy,brzuszek i główka na poziomie 19 tygodnia kość udowa na poziomie 20 tyg więc zapowiada się dlugonoga dziewczynka, niestety łożysko się nie podniosło i raczej się juz nie podniesie jest jak to określił lekarz brzeżnie przodujące i będzie mnie czekać cesarka z czego się wcale nie cieszę
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mirka14 zgadzam się z Miriam, jednak znam ból niemocy, gdy mimo starań o poród sn wszystko idzie nie tak... Sama jestem po cc, teraz liczę na sn, ale niestety lekarz daje mi nikłe szanse, co niestety, ale spowoduje, że nasz synek w niebie będzie miał tylko jednego brata lub siostrę. Jednak z dwojga złego, lepiej mieć jedno zdrowe dzieciątko i cała miłość przelac na niego:)
Mój małżonek jutro ma urodzinki, więc dziś go zabrałam do kina:) jutro będzie mini party, więc musieliśmy juz dzisiaj jechac:)
Jeszcze 6 dni i II prenatalne, na prawdę już o niczym innym nie myślę, tylko chcę sprawdzić czy wszystko jest dobrze u naszego okruszka:)Miriam lubi tę wiadomość
-
dorjana - jest śliczny
zozol - gratuluje synusia
ja już nie moge się doczekac mojego USG ostatnie miałam na poczatku listopada mam nadzieje że wszystko ok gdyby nie ruchy i kopniaki to chyba bym zwariowała tyle czekając
Mam wrażenie ze moja skóra na brzuchu zaraz peknie jest tak nacignieta a przecież mój brzuch wcale nie ogromny, nie wiem czy bóle brzucha to normalne rozciąganie czy cos nie tak bo kuje mnie coś po prawej stronie tak że nie raz wstać nie moge i bolą mnie jeszcze plecy.
Macie też tak?
I jeszcze się zastanawiałam ostatnio czy korzystacie z naszych przywilejów w sklepach ? mi się jeszcze nie zdarzyło, ale nie raz miałam ochotę się wepchać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 08:37