KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no dam sobie jeszcze szansę może przestanie mi się robić, jak zrobi się czwarta to biegnę do lekarza, a tej nocy jak wstałam do wc to wrócić do łóżka nie mogłam tak mnie strasznie w boku coś zaczęło kłuć jakby ktoś mi nóż wbił w brzuch na szczęście przeszło po jakichś 10 minutach
-
nick nieaktualny
-
beatina ma jutro idziemy razem na połówkowe ja mam o 18 stej
natalinka trzymam kciuki i daj znać jak po badaniach
my dziś z mężem dziś byliśmy na pobraniu krwi do badania kariotypu bo po tych wszystkich poronieniach mieliśmy skierownie i stwierdziłam skoro już czekamy chyba 8 miesięcy aby badania były na nfz to pojedziemy bo koszt tych badań prywatnie 1000 i jak tu się leczyć na nfz a teraz na wyniki czekamy 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 14:20
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
mirka14, też tak miewałam w poprzedniej ciąży. Miałam tak przed wstaniem z łóżka i ruszyć się nie szło i normalnie posikałby się człowiek do łóżka:-P
Trzymam kciuki za połówkowe dziewczyny, na pewno będzie wszystko dobrze:-)
Oddychać będzie nam coraz trudniej, fakt. Będziemy dyszeć jak parowozy:-P
Mam dzisiaj trochę lepszy humor, bo odwiedziła mnie koleżanka i przy okazji dostałam od niej pytania na egzamin, który będzie za dwa tygodnie, może nie będę musiała się tyle uczyć
I tak bardziej wkurza mnie to, że pracy magisterskiej nie piszę a powinnam i teraz tyle wolnego było a ja nie ruszyłam z miejsca, masakra... I jak o tym pomyślę to od razu cholera mnie bierze. Muszę coś dzisiaj napisać, bo inaczej nigdy z miejsca nie ruszę. Ale mój synuś chętnie by ze mną pisał i jak to razem pogodzić (zawsze jakąś wymówkę muszę sobie znaleźć)
-
Pipi26 wrote:Patulla mam ten sam probelm
też powinnam pisać magisterkę a tak mi się nie chce że szok
zawsze sie znajdzie wymówka zeby nie pisac
Tylko, że moja pani promotor chyba wykopie mnie niedługo. I to mnie dodatkowo drażni i zniechęca... wrrrr....
-
Witajcie! My po badaniu. Mały waży 455 g i w zasadzie wszystko ok. W zasadzie, bo jest ułożony pośladkowo i ma owiniętą pępowinę wokół szyi. Wg lekarza nie niesie to póki co zagrożenia. Infekcje mam raczej nadal. Mały nie pokazał buzi, gdyż zasłonił się rączkami i nóżkami. Tak, tak - nóżki miał przy głowie - niezły akrobata. Jedyne co, to pokazał pięknie siusiaka.
slonkozusa, Limerikowo, Bea_tina, agata86, szczessciara, mychowe, bemommy, magdalena lubią tę wiadomość
-
hej Skarby:*
natalinka, super Mały na pewno się bawił pępowiną...W pierwszej ciąży...mój tez mi takie cyrki wyprawiał...a urodził się ok.
A ja mam połowkowe 16 stycznia
u mojego nowego-veryyyy symatycznego gina
ogolnie czuje się....jak mała słonica...a brzuch przeciez mały.
buziaki:*
natalinka, bemommy lubią tę wiadomość
-
Z wagi wyszło, że to 21t5dc, więc jest trochę do tyłu, ale tłumaczę to ostatnimi mega stresami. Fajnie się bawił nóżkami - to się najbardziej podobało mężowi. Buziaka jednak nie pokazał. Niemniej jednak coś nie pozwala cieszyć mi się tym badaniem. Mama siedzi na mnie zła - nie odzywa się i oczekuje przeprosin - problem w tym, że nie wiem za co. Powiedziałam tylko, że jest ok i że jest okręcony pępowiną - to puściła uśmieszek - pewnie myśli, że to dla mnie kara
-
Natalinka, Martuska gratulacje zdrowych maluszków!! Grono chłopaków potwierdzono- powiększone!
Ja nadal się zastanawiam czy chce wiedziec, czy nie kto we mnie siedzi, ale im bliżej badania tym bardziej jednak chcę wiedzieć, jednak to przygotowanie na kogoś to jednak może lekkie ułatwienie:) No chyba, że po raz kolejny pięknie wszystko zasłoni to ok!
Ja dziś w związku z brakiem smaku musiałam sobie zrobić ciasto a co! Zjadłam kawałek(może półtorej) i mi smak przeszedł, za to mąż skorzysta;Pnatalinka, Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Natalinka-super!!! że wszystko ok kochana i że z małym ok to poki co moja mała najchudsza ale nadrobi
martuska507-gratuluje synka i niema co spora waga
beatina-też tak mam na cośochotem potem zrobie i już mi przechodzi oczekuje wieści kto mieszka z tobąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:22
natalinka lubi tę wiadomość