KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholesteza dotyka kobiety pod koniec ciąży ale mi lekarz też zlecił badania watrobowe bo sie strasznie drapalam aż do krwi miejscami i co sie okazało wyniki ok tylko za malo piłam i oorganizm sobie pobierał skąd sie dało
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mnie dzisiaj córa obudziła, jak się położyłam na plecach to tak kopała że aż było widać, niesamowite, niestety jak chciałam ją nagrać mężowi to już się ułożyła i przestała brykać
niestety w nocy znowu zrobiła mi się opryszczka, to już trzecia od czasu jak się przeziębiłam przed świętami, wyleczę jedną to pojawia się nowa już nie wiem co mam robić -
Mirkan- maść cynkowa jest dobra, ale ją już pewnie stosujesz
Dziewczyny - ja o 14.40 mam połówkowe, strasznie się boję, bo mały przez ostatnie dni słabo kopie i czuję, że jakoś dziwnie brzuch mi się obniżył. Za to pani rejestratorka mnie zdumiała - wszystkie wizyty miały być po 150 zł, dzwonię potwierdzić wizytę, a ona do mnie, że koszt USG połówkowego to 300 zł...
-
Natalinka-niema co cena zaje**** jak tak można!! Powinni na początku ciąży dawać rozpiske obowiazkowych badań z cenami i wtedy sie człowiek przygotuje,a tu taki wydatek i to zaraz po świętach !! i daj znać po półówkowym obowiazkowo ?
mirka14-maść cykowa też polecam,jak natalinka napisała mi pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 12:15
-
natalinka to faktycznie niezła różnica:/ ale mimo to, warto wiedzieć co się z okruszkiem dzieje:) trzymam kciuki!
mirka maść cynkowa, kiedyś coś słyszałam o czosnku, ale nie stosowałam więc nie wiem dokładnie co i jak... A skoro tak Ci wyskakują, może do lekarza dorzinnego idz? taki wirus ciągły to też coś nie za dobrze!
Ja jutro mam połówkowe i też już jak na szpilkach... oby tylko było wszystko dobrze! Kurde posprzatałam w domu, bo dwa dni nic nie robiłam i padam na twarz! Masakra jak ja się teraz męczę! W pierwszej ciąży to tydzień przed terminem jeszcze sprzatałam, okna myłam, a teraz nawet o tym nie mysle!