KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - to dziewczynki gonią peleton chłopców na tym forum Super - gratuluję
Ja nie dostałam żadnego skierowana na glukozę z obciążeniem. Wraz z morfologią miałam tylko zrobić glukozę bez obciążenia. Chyba więc jestem trochę do tyłu...
Na spadek hemoglobiny dostałam żelazo, toskoplazmozy nie muszę powtarzać, choć przed wizytą położna stwierdziła, że raczej trzeba to powtórzyć.
-
Dorjana nie stresuj sie tą glukozą. Ja sie stresowałam ze mi n=bedzie nie dobrze albo ze sie bede czuła słabo. Wez sobie cytryne to wcisna ci sok z tej cytryny do glukozy i bedzie ok. To smakuje jak ciepła woda z duza ilością cukru i cytryna , spokojnie mozna to wypic bez problemu
Dorjana, magdalena lubią tę wiadomość
-
oj dziękuję
mam nadzieję że dam radę... tyle już się naczytałam na ten temat
stąd tez moje stresy, gdyż dziewczyny przeważnie opisywały straszne sceny z tego badania
Moja siostra też się wystraszyla i zdecydowała że nie pójdzie na GLUKOZĘ, na szczęście w ostateczności zmieniła zdanie i przeżyła
Mam nadzieję że też dam radę - może w sobotę się wybiorę ???
he he.. bo przecież twarda jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 16:35
-
Niunia ja też byłam przestraszona ta glukoza bo sie w internecie różnych głupot naczytałam. Z męzem nawet poszłam zeby w razie czego ktos ze mna był jak sie okazało glukoza nie była niczym strasznym do wypicia ot słodka woda z cytrynka a po wypiciu i czekaniu na drugie pobranie krwi tez sie świetnie czułam, nic mi nie było także nie stresuj sie na zapas, na pewno bedzie ok
niunia lubi tę wiadomość
-
Natalinka mi lekarz nie kazał liczyć ruchów
Beatina oczywiście że powinny być liczone premie, trzynastki czy też nagrody, w końcu od tego też jest odliczany podatek+składki
Aga gratuluję dziewczynki
Ja w ciągu tygodnia przytyłam 900 gr -masakra jakaś, aktualnie mam 5,4 kg do przodu a w pasie mam 88 cm w okolicach pępka. -
hej mamuśki! Ja tez po badaniu:) Kropek zdrowy! Co tak mnie cieszy:) Wszystkie parametry zgodne z wiekiem, termin nadal na 18 maja:)
No i jednak będzie Łukaszek!szczessciara, slonkozusa, mychowe, natalinka, agata86, niunia, aga8787, magdalena lubią tę wiadomość
-
Dorjana - odnośnie Twoich wątpliwości dotyczących pracy, a opisanych w pamiętniku:
Pamiętaj: Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu (czytaj teraz - także na zdrowiu Maleństwa) za głupotę innych PowodzeniaBea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Super dziewczyny, że wszystko dobrze na wizytach. Jednak nie było się czym tak stresować
A co do wagi dziecka teraz a później po urodzeniu, to chyba ma niewiele ze sobą wspólnego. Mój synek na połówkowym chyba o 2 tygodnie wyprzedzał wagę, a jak się urodził to miał 3080g (w 37 tc, ale dużo na pewno by już nie przybrał).natalinka lubi tę wiadomość