KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia jeszcze się nie zdecydowaliśmy ja mam milion pomysłów mi się bardzo podoba Oliwier ale mój chce jakieś takie pospolite imię na czym stanie tego nikt nie wie Mo łobuz też strasznie szaleje szczególnie jak ja idę spać choć i w dzień daje często o sobie znać jak czekałam na USG to musiałam 2 razy do WC lecieć bo mały tak kopał
mychowe lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero 31. Kurde coraz czesciej zastanawiam sie nad detektorem tetna. Maly sie tak malo rusza ze az czasami mnie to przeraza i zaczynam panikowac:(
Dziewczyny, zakupy takie w fuzej ilosci planujecie od 56 czy raczej od 62? Bo nie wiem na jakim rozmiarze uzupelnic zapasy;) -
Bea_tina wrote:Ja dopiero 31. Kurde coraz czesciej zastanawiam sie nad detektorem tetna. Maly sie tak malo rusza ze az czasami mnie to przeraza i zaczynam panikowac:(
Dziewczyny, zakupy takie w fuzej ilosci planujecie od 56 czy raczej od 62? Bo nie wiem na jakim rozmiarze uzupelnic zapasy;)
Ja bardzo polecam detektor tętna, było wiele sytuacji, gdzie bym się bardzo martwila, a że mieszkam w Uk, to trudno wyblagac kolejne usg. Ostatnio jak się przewróciłam, albo dziś rano jak położyłam rękę na brzuchu to zazwyczaj czułam kopniaki, ale nie dziś, wiec jak usłyszałam serduszko, to pomyślałam, że z tej mojej dzidzi śpioch..
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
W sumie mój mnie wkurza !!! Mam dość!!! o synu nic nie gada a ja nie pytam temat zamknięty poki co eh ale moja mała wariuje !!
wogóle mój rozgadał całej rodzinie że mała nazywa się Lea i w sumie podoba się im ,sama nie wiem to wybór na całe życie -
Beatina- to ze Star Wers Luck i Lea i też się śmiałam że teraz lea a potem dorobimy lucka;-)
U mnie to najwięcej: juli,lena,hanna,sofie,marie,emma i ava a niechce żeby moja mała była jak inne
no i mamy długie nazwisko to by pasowało krótkie imięWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 22:24