KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Na dobra sprawe zakupy mozna zalatwic w jeden dzien, bo to nie robi problemu:-) ja sobie wolalam rozlozyc na pare razy, bo nie wiedzialam jak finanse sie uloza a powoli to nie jest tak odczowalne jak dla mnie! A nie ukrywam ze duzo rzeczy kupilam juz w pierwszej ciazy, teraz uzupelniam braki bo okazalo sie ze triche nam brakuje:-) takze nie ma sie czym przejmowac bo zakupy to zaden problem:-)
Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
hej hej
nooo szalejecie...z tymi wyprawkami ja zaliczam się do grona które jeszcze nic nie mają...Ale mam za to niecne plany zabrać się za to w marcu Muszę przejrzec ciuszki synka...i zobacze czy coś jest warte uwagi. Myślę że te białe...i neutralne kolorki ubranek założonych góra 10 razy będę spoko
U mnie tez były dziś mielońce, hehe
A przyszła dzis nam fototapeta do pokoju dzieci. Chwalę się, uwaga hehe:
http://allegro.pl/fototapeta-160x120cm-misie-021-wzory-udekoruj-i3849336989.html
(tło błękitne z białymi serduszkami)
buziaki:* -
Mąż poszedł spać, ja jak zwykle posprzątałam to co chciałam i w sumie nie mam co robić. Wczoraj książkę skończyłam i nie mam nic nowego, dopiero jutro pojade po jaką ciekawostkę A wertuję allegro, ale nie widze nic nowego hehe:P Jutro też przejdę się do kolejnego sklepiku dziecięcego, jednak nic nie pukię bo nie dostałam wypłaty:) Więc narazie trzeba przystopować!
-
Beatina to sie naspacerujesz;-) doradz prosze jaką wanienke kupić na 85cm czy 100cm??? bo zamierzam zakupić ja pospałam też tak mnie tyłek boli,że chodzić nie moge hehe i ciągnie do nogi mi
mirka14-super że masz od kogotco dostać ja musze wszystko kupić :-(niema po kim dostać
Limerikowo-zrób se suwaczek;-) to nieźle,ja ja mam pare ubranek i zakupiłam na ebay leżaczek co gra i wibruje i teraz myśle po co te wibracje:d
Natalinka-widać,że siostra doszła do siebie i kontynuacji ciąg dalszy,terrorystka
Magdalena-super do kina a na co??? ja w czwartek do gina
Elle-tempo robienia wyprawki mamy takie samo
-
niunia ja mam na 100, bo jak cos to może być na dłużej:) i jak coś to za radą znajomej kupiłam też "lezaczek" plastikowy a nie gąbkę, bo w gąbce zbierają się tylko batkerie, a plastikowy można poprostu wyparzyć.
Mąż dziś do łóżeczka poprzykręcał kółka:) oczywiście wg swojego patentu, bo nie był by sobą!
Kurde fajnie, też bym chciała pare rzeczy dostać ale wokół mnie same dziołszki więc nie mam co szalećmagdalena lubi tę wiadomość
-
Hej, hej dziewczyny. Nie było mnie cały dzień i tyle miałam czytania od razu:-P
Jeżeli chodzi o mój brzusio to mam 99 cm w obwodzie, także rośnie:-)
A jeżeli chodzi u mnie o wyprawkę to mam praktycznie komplet po starszym braciszku wszystko jest, poza drobiazgami. A i wtedy wyprawkę całą dostałam od siostry, także mnie zakupowe szaleństwo omija. Z jednej strony fajnie, bo trochę to wszystko jednak kosztuje, ale z drugiej... fajnie pochodzić, popatrzeć
A na święta dostaliśmy nawet wózek dla dzieci rok po roku, więc też jesteśmy do przodu z tym zakupem.
Synek śpi już od godziny (a ostatnio to ok. 22 dopiero chodzi spać) i normalnie, aż boję się czy się nie obudzi jeszcze, ale chyba już na dobre śpi:-)
-
Wózek mamy wybrany, ale zamawiać będziemy dopiero w kwietniu bo nie mamy aż tyle przestrzeni, żeby go trzymać. A nie chcę przed samym porodem, bo lepiej żeby też troche się przewietrzył. Choć z drugiej strony zawsze to lepiej poczekać do samego rozwiązania, jak na moim przykładzie, dla "pewności".
Kurcze Łukaszek mnie tak kopnął, że aż się musiałam wyprostować hihi:) -
eee maluch dzieki temu że teraz co chwila spacerki to uaktywnił się w dzien bardziej niż w nocy:) Ale ja to akurat uwielbiam, żałuje ze mały musi spac też i nie kopie mnie przez cały dzien:) Ale cóż, korzystam tyle ile moge:D
niunia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziewczynki:*
Jeśli chodzi o ruchy maluszka, to mi zawsze jest za mało. Mój M się śmieje, że ja to bym chciała, żeby dziecko - jak cyborg - nigdy nie odpoczywało. No niestety, ale coś w tym jest...
Ale co ja poradzę, że jak ona się rusza, to ja jestem o wiele spokojniejsza? Jak tylko ma jakiś spokojniejszy dzień, to ja od razu czarne wizje przed oczami, ech...
Kochane, nie mogę się doczekać usg, które będę miała 30ego. Wtedy sprawdzimy przepływy, łożysko, wymiary, wagę i oczywiście jak tam malutka się ma. Jeszcze tyle czasu. Jak się na coś czeka, to strasznie się ten czas dłuży...
Dzisiaj zimno, ale pomimo tego życzę Wam miłego dnia!Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Beatina-ja spać nie moge bo mała wariuje już po spacerku???;-)pewnie już byłaś hehe
Elle-ty sie martwisz jak nie kopie a ja że za dużo mam nadzieje,że po porodzie się uspokoi troche bo oszaleje jakby miała ciągle wariować ;-)moja wizyta już jutro
miłego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 08:11
-
hehe niunia zgadłas, ja juz po spacerku:)Ale z lenistwa wstaje dopiero o 9 , chyba że zostane obudzona:)
Ja też wizyta dopiero 31, ale u zwykłego lekarza, ale mimo wszystko dobrze sprawdzić co u malucha:)
U nas w końcu troche śniegu! Temperatura na minus! Chyba zbliża się zima! A Lilka zachwycona, skakała po namiastce śniegu jak szalona! To jej drugi śnieg w życiu hihi:)
Miłego dnia!!! -
dzień dobry Kobietki!
niunia jeśli chodzi o kino to chyba pójdę na wkręconych no zobaczymy co to za film? moje dziecie wariuje po 23 już to zauważyłam że to jego godzina i rano dopiero jak zjem, teraz sobie fika zadowolony bo sniadanko dostał...
dziś jadę po ubranka ciąg dalszy;) i w ogóle dziś dzień aktywny mam trochę latania po mieście, tylko zimno u nas jak cholera ale dobrze lepsza taka pogoda ja plucha i na plusie.
skonkluza trzymam kciuki za wizytę.
my dziś mamy 26tc yupi
Miłego dnia Kochane