KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny.
ja też się martwię jak mały nie kopie ale codziennie o 22 daje znak ze tam jest i chyba z 10 min kopie jak szalony, widocznie przez cały dzień zbiera siły
Ja wyprawkę powoli kupuje narazie takie rzeczy które wiem ze będą mi napewno potrzebne, ale jeszcze muszę bratową odwiedzić to jakieś ciuszki mi wpadną, zostały mi do kupna tzw duże rzeczy jak wanienka łóżeczko wózek.
a wizytę mam też dopiero 31 czyli 4 tygodnie od ostatniej i strasznie się to dłuży.
u nas wlkp pogoda straszna wszsytko pokryte lodem siedzę w domu i nie wychodzę.Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Tym, które mają wizytę dziś i jutro - powodzenia
Mój mąż ma chyba grypę żołądkową, wymiotuje od wczoraj okropnie, a ja się boję, bo mnie też boli żołądek i mnie mdli. Boże, jak się zarażę, to chyba tylko oddział i kroplówki. Tabletki mam przecież doustnie... Boję się o malucha
-
Witam:) Jak zwykle mam lenia... wkurza mnie to już... ile może się nic nie chcieć?!
Natalinka to uważaj na siebie, może już profilaktycznie wzięłabyś sobie jakiś probiotyk, ja brałam jak miałam 2 dniową grypę żołądkową i dłużej jeszcze i właśnie od męża się zaraziłam (ale to było na początku ciąży). Uważaj, uważaj i w miarę możliwości odizoluj się od niego...
I trzymam kciuki za wizyty. Ja dopiero 12.02 - tak długo jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 12:20
-
patulla wrote:Witam:) Jak zwykle mam lenia... wkurza mnie to już... ile może się nic nie chcieć?!
Patulla - mam to samo. Nie wiem, jak długo to jeszcze potrwa, ale mi się prawie codziennie "nic nie chce". Mam wrażenie, że to przez to, że siedzę na L4. Rozleniwiłam się przez to straaasznieLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Niunia Kochana mam suwak ale jestem niezaawansowNa by go wstawic piszac z komorki w pracy;-) jak dotre do chaty to obiecuje wstawie
Pracujac ten i nast ufff ost tydz zazdroszcze Wam slodkiego lenistwa i twierdze ze tak ma byc!
Juz jutro 23 tydz i end mego skakania po hotelu-9,5 roczku minie pracy
Milego prawie nic nie robienia dzis Wam zycze -
Witam Was wszystkie, ja wczoraj miałam udane zakupy, kupiliśmy wielką szafę do przedpokoju w końcu wszystkie ciuchy mi się bez problemu zmieszczą i będę miała duże lustro czego mi w nowym mieszkaniu najbardziej brakowało bo wychodziłam z domu nie wiedząc jak wyglądam , dzisiaj wieczorem może kino chyba że "wilk z wall street" przegra z meczem piłki ręcznej
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
natalinka kiepsko z tą grypą, może uda Ci się nie zachorować, choć nie ukrywajmy, będzie Ci ciężko nie ulegać
Ja dziś byłam w jednym sklepiku ale nic ciekawego nie znalazłam, ale dziś w końcu przyjdą pajacyki zamówione na allegro:)
Najważniejsze, bo byłam w bibliotece i wypożyczyłam 3 książki, więc będę miała co robvić nocami:)
A zima przyszła i człowiekowi już zimno, przyzwyczaił się do temperatur dodatkich i tak to jest! Ale troche zimy nie zaszkodzi:) Najgorsze teraz spacerki, bo cała wymarzne! Ale Łukaszek w domu za to sie rusza jak oszalały więc nic w przyrodzie nie ginie hihi:) -
A zapomniałam najlepszego! Poszłam do trumpha? Pytam, czy mają staniki dla karmiących, babka, tak oczywiście! To ja pytam, a rozmiar 90G, bo taki aktualnie jest ok, a babka" nie G nie mamy, ale mogę pani D pokazać!" Koń by się uśmiał, no bo przecież D to niemal G! Porażka!
magdalena, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Bea_tinka - spróbuj w jakimś innym sklepie - Dorjana kiedyś tu na forum pokazywała fajne staniki, może tam? Bo rzeczywiście w tym Triumphie nie popisali się, beznadzieja.
Dziewczyny, a ja cały dzień dziś przespałam:( Nie wiem, co się ze mną dzieje - nic, kompletnie nic mi się nie chce robić - tylko bym spała i spała. Tragedia istna -
natalinko ciężko uciec przed wirusem jeśli panuje w domu ale spokojnie dasz radę ja też miałam jelitówkę niestety i z małym nic się nie zadziało no wymęczona byłam nie powiem ale grunt to nie panikować a dużo pić priobiotyk z pewnością to dobre rozwiązanie.
Bea-tina no faktycznie D a G to mała różnica ja mogę polecić biustonosze z firmy Dalia nie wiem tylko czy mają do karmienia.
elle nie broń się przed wypoczynkiem najwyraźniej jest Ci potrzebny!
u mnie zakupy udane teraz czas chyba ma kosmetyczne rzeczy. -
Znalazłam na internecie parę, bo wiem, że trudno dostac taki rozmiar- szukałam na wesele, to też znalazłam tylko w Dalii, ale kupować stanik przez internet troche strach mimo wszystko... Się okaże:)
Elle to taka aura! Ja tez teraz oprócz, że sobie pośpie niezle w nocy to ok 16 mnie zmaga no i muszę się położyć! Właśnie się obudziłam z takiego lenistwa:) a czemu mamy sobie odmawiać!
magdalena gratuluje udanych zakupów! Przed nami też wszeystkie chemikalia:P ale w sumie nie jest tego tak dużo:) a ostatnio koleżanka poleciła mi, żeby nie kupować w aptece, tylko na www.doz.pl i nawet zwykłe rzeczy są nieco tańsze a odbierasz w aptece normalnie:)magdalena lubi tę wiadomość