KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
widze ze niektorzy faceci fakt sa niereformowalni,ale tesciowki jeszcze gorsze.., kurcze czemu to jablko nie moze daaaaaaaleko od jabloni padac?!
sprzety Wasze super,podziwiam i juz sprawdzam na necie
a jakby miala taki cyrk z ubrankami od tesciowki to zrobilabym jej nr: w karton spakowala i albo zlosliwuie odeslala albo na strych by miala nówki niesmigane jeszcze z metkami dla kolejnego wnuka ;--))))))))
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem dziecko powinno mieć swoje ubranka a nie kupowane dla wnucząt na zapas i na podaj dalej,.Decyzje o oddaniu powinna podjąć matka z ojcem a nie babcia! zresztą babcia nie powinna robić prezentów typu wróć do mnie albo podaj dalej temu kogo ci wskażę ;/
Ale TEŚCIOWE TAK MAJĄ ze lubią uszczęśliwiać trochę na sile ;/ i myślą ze wszystko ma być po ich myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 19:21
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Nie niunia, ja same wszamalam;)
A zaraz po nich gulasz z kasza haha!
Taki lakomy dzien. Kurde staram sie ograniczac i slodkie i ich ilosc, ale chyba nie dam rady:( kurde a pozniej skoncze z 100 na wadze:(
Musze sie zapytac lekarza i wziac za jakies cwiczenia! Moze rowerek stacjonarny bo mam;) cos musze zrobic bo sie to ciezko skonczy dla mnie hehe;) -
u mnie rządzi kakao minimum litr na dzień :Pa co myślicie po poduszce do karmienia? korci mnie ale nie wiem czy mi się to przyda :)tak w ogóle muszę po przeglądać ciuszki i zobaczyć czego mi jeszcze brakuje ale to dopiero w środę lub czwartek bo we wtorek przyjdzie zdun odremontować piec więc będzie niezły syf..
-
Oj ja tez ok 10 jak nie wiecej, ale glowy nie dam:-)
Niunia zastanawiam sie wlasnie nad takimi rzeczami: laktator, podgrzewacz, sterylizator, detektor oddechu, niania elektryczna. Prawda taka ze moja siostra nic z tego nie ma, ma dwie corki i dala rade, male cale i zdriwe, wiec czy jest sens zakupu tych rzeczy? -
Beatina-podgrzewacz kupie bo boje sie ze dam za ciepłe i poparze małą
-) butelki se wyparze i wymyje
więc nie potrzebuje
dekatora niemam i nie kupuje bo mała kopie a po porodzie to licze na matczyny instynkt
a niani nie potrzebuje bo mała u nas w sypialni będzie
a po drugie jak coś to będzie płakać
kiedyś nic nie było i dobrze sie chowałyśmy
i tak mamy luksus bo mamy już pampersy :d
Sasza20 lubi tę wiadomość
-
Beatina ja detektora oddechu i niani na 100% nie kupie synuś będzie spał z nami w pokoju wiec nianie uważam za zbędny wydatek a detektor uważam za nie potrzebny sterylizatora raczej też nie kupuje można butelki wyparzyć w garnku
niunia lubi tę wiadomość

ostatnio leniwie jakoś cały czas zmęczona jestem. U mnie również zimno jak nie wiem co;/ Dziewczyny a kiedy zacząć kupować pampersy i chusteczki ?