KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej

u nas -15 .......i akumulator padł
....no i 300 zeta juz nie moje.
Tez nie znosze zabobonów...no ale musze zyc z tym jak inni gadają, hehe.
mi stukneło 64% ale moja ciąża tydz młodsza. pytałam gina do obligatoryjna data jest ta z usg wykonanego w 7 tc- czyli 15 maja
i póki co za każdym razem jest 15 maja.
buziaki:* -
niunia - ja mam łóżeczko 120 na 60 to chyba takie standardowe
W zabobony też nie wierze i mam całkiem sporo rzeczy kupionych
trochę mnie denerwuje moja teściowa bo też nakupiła ubranek i innych rzeczy i mówi że nie musimy kupować starczy to co mamy, a to przecież daje taka radość...
niunia lubi tę wiadomość
-
Ja tez lozeczko mam 60x120. O dwoch poziomach wysokosci, ale to chyba kazde lozeczko ma:)
Moja babcia tez odradza zakupy, ale wszyscy wiemy ze juz prawie wszystko mam pricz wozka i paru bibelotow, to nie bede czekac do maja:)
Ja dzis znowu wsciekla na meza! Co za czlowiek, taki lekkomyslny ze az jest to nieprawdopodobne! Jakbym nie byla dusi groszem to mimo wyplaty 10, to 15 bysmy chyba siano jedli!
Kupil kolka do wozka, pokazalam mu jakie to ja itp, i co? Wydal 100 na kolka ktore nie pasuja! I odpadaja przy jazdej probie poruszenia! I gadaj z czlowiekiem, a on i tak swoje! Eh...
Pogoda nie rozpieszcza, a widze ze z zadnej strony nie mige tego oczekiwac. Poszlabym na spacer, ale boje sie zamarznac hehe, chiciaz taki szybki, zobaczymy;)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
O niezla pogide macie, to w potiwnaniu z waszym -25 nasze -13 to lato;)
Slonkozusa bardzo fajne lozeczko! Cgyba odrazu z bujaczkiem?? A wizek tez praktyczny;) widze ze ktos mnie przescignal z przygotowaniami;)
A moja mama znowu, bo szukam kocyka akrylowego z samym tygryskiem(bo kubusia nie lubie) i ostatnio szukalam i mama po co szukasz, przeciez ci kupie, a wczesniejsza wyprawke tez mi sie dokladala, to mowie nie bo wczesniej juz kupowalas, a ona aaa wtedy bulo dla Dominika, dla Lukaszka teraz druga wyprawka;) zadnego gadania hehe:-)
Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
hehehe niezła kobieta - masz ale później oddajaga8787 wrote:slonkozusa - śliczne to łóżeczko

teściową to mam nie złą
a najlepsze jest to że chce żebym potem jej ubranka oddała dla następnego wnuka, dlatego wole sama kupić a jej najwyżej nie bede za bardzo używać żeby nie poplamić 

aga8787 lubi tę wiadomość
-
niunia za wózek dałam 1050 plus 35 przesyłka 3w 1 oto link
http://allegro.pl/twister-alu-3w1-polski-wozek-teraz-taniej-i3873277784.html
beatina tak łóżeczko jest z bujaczkiem i możliwością jego zablokowania ,i tak ciesz się z -13 stopni bo to jak lato
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 16:36
Limerikowo lubi tę wiadomość