KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cierpię na samotność ;)mąż cały czas pracuje a ja sama siedzę większość czasu i mam paskudnego,okropnego LENIA i chyba udzielił się on Hani bo ona tez ostatnio już dużo mniej się rusza,wasze maleństwa tez tak mają że mniej się ruszają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:53
-
Natalinka-i będącoraz mniej się ruszać bo w sumie już duże są te nasze maleństwa bo w sumie niemają gdzie
pytałam lekarza bo się martwiłam że z malą coś nie tak że tak się rusza i mówił że od 28 tyg jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie się tak wiercić ale poki co wariuje dalej
-
hello:*
kope lat:-)
wtrące się tylko...
Moje wyniki są glukozy są śmieszne
Otóż na czczo 89, po godzinie 92, a po dwóch 94 !!!!
hehe a piłam tez 75. Gin się śmiał że na mnie chyba nic nie działa
A wyniki krwi o ktory pytacie mam...13,3wymiatam,heheh.
Ale niestety moja szyjka ma juz 2,8....i mam pietra,eh. cZemu zawsze musi byc Ale??.
-
Niunia- Skarbku wybacz:* nic nie znajduję bowiem na swoje usprawiedliwienie.
Ale się potłumaczę,heheSynek daje troche w kość...a włączenie kompa przy nim wiąże się z katastrofą, hehe
Wieczorami jak mam kondycje to czytam
A czuję się-dziękuję- wspaniale....co nie przekłada się na mój wygląd,eh .
Dostałam taaaką...jakąś tłustą skórę...błyszczę się...jak...hehe
i waże juz 69 kilosów
no...a co u Ciebie??? jak wrazenia po ktg???niunia lubi tę wiadomość
-
Ktg mam teraz już od 3 tyg co tydzień i kolejne w poniedziałek znowu
ja już mam 13kg na plusie
wogóle to w tyłek i cycki mi poszło ale mam nadzieję,że to zgubie :p wiem wiem że czasu nie masz ale czasami daj znak życia
mi też jakoś tak się szybciej skóra przetłuszcza,a włosy to już całkiem.
nie moge doczekać się porodu jak każda z nas
wtedy swobodnie się będe mogła zginać bo teraz to już problem hehe zadyszki dostaje
fizjo lubi tę wiadomość
-
fizjo wrote:hello:*
kope lat:-)
Ale niestety moja szyjka ma juz 2,8....i mam pietra,eh. cZemu zawsze musi byc Ale??.
Moja glukoza na czczo 85 a po dwóch godzinach 104fizjo lubi tę wiadomość
-
hej
niunia- aaale fajnie Ci z tym ktga czego uzywasz teraz do cery???
zadyszki nie mam poki co...jestem powolna jak złów,hehe- nie zdaze sie rozpedzic a juz siedze
zozol, lekarz powiedział: bedziemy sie martwic jak bedzie miala 2cm;/ tez mi cos.....jak ja juz sie martwie. mam zalecenie odpoczywania i jak najwiecej lezenia.
ile twoja szyjka miala ze zalozyli ci to cudeno????
-
nick nieaktualny