KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina - mój mąż powiedział tak samo, bo ciągle mówię już, a kiedy on przykłada dłoń, to cisza, ani jednego kopniaka, a gdy ja zaraz przyłożę rękę, szaleje ponownie. Niemniej bywa też tak, że mały się nie rusza, a gdy mąż coś do mnie mówi robi się aktywny.
Bea_tina, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:A teraz mi sie przypomnialo! Ostatnio bylo bombardowanie brzucha, wzięłam rękę małża i mówie patrz jak szaleje! Oczywiście w chwili przyłożenia ręki mały sie uspokoił
małż skwitował "boi się ręki ojca"
hihi mój mówi ,ze młody za młodu sie Tatusia boi u mnie może kilka razy ręką zdarzyl ,a teraz ostatnio nie hehehd i mówił kolegom w pracy ,ze jak ja mu mówię chodź młody bryka i jak podchodzi z ręką to mlody zwiewa w cisze hehehe ,a koledzy skwitowali ,ze mlody Go nie Lubi heheheheBea_tina, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
hello :*
Nie mogę się napatrzeć na kołyskę....stoi w pokoju gościnnymjestt sliczna!!!!i pachnie drewnem-uwielbiam!
Szukam teraz pościeli do NIej...
Kupowała któraś z Was z allegro tutaj:
http://allegro.pl/baby-raj5-el-posciel-do-kolyski-i4001481931.html
Podoba mi się ta z serduszkami i w szare grochy,heheh ciężki wybór
Tez mam 13 marca wizyte tyle ze na 16:30....nie mogę się doczekać....choć boję się...ta moja szyjka w kulki sobie leci jak nic
bemmomy co u Ciebie?????????
niunia.....jak się czujesz Sloneczko???
ściskam:*Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Fizjo ja mam taka posciel lecz w rozowe misie ;p bardzo fajna , miekka i co najwazniejsze posiadaja certyfikaty .
To już za tydzień wizytadaj znac jak tam twoje malenstwo ladnie przybiera na wadze
widze ,że jestes w tym samym tyg co ja ;p
jak tam samopoczucie ? -
nick nieaktualnyBea_tina wrote:uuu nokie mam teraz i nigdy więcej:P piersza i ostatnia!
Zastanawiam się między samsungiem a lg
Bea_tina Ty radzisz sierpniowkom to ja poradze Ci
Osobiscie polecam Samsunga (sama mam Samsung Galaxy SII a moj maz ma Galaxy S IV i jestesmy mega zadowoleni), samsungi sa bardzo intuicyjne i rzadko sie psujaale radzialbym Ci takze rozwazyc umowe bez telefonu i kupno telefonu w sklepie- my tak zrobilismy a umowe w playu za 9,99
Tak oplaca sie lepiej, wystarczy przeliczyc ale to Twoja decyzja ja wyrazam opinieBea_tina lubi tę wiadomość
-
Bea_tina - ja rowniez polecam samsunga choc do nokii i sony tez nie mam zastrzeżeń. Ostatnio sama przedlużałam umowę i wybrałam samsunga galaxy core plus i jestem jak narazie bardzo zadowolona
wczesniej mialam xperie mini pro i zepsuła mi się po roku ..
-
nusiaa- Ja jestem umówiona na poród na 6 maja
poźniej moj lekarz wybywa na urlop...a ja bez niego nie chcę. (termin mam wg ost @ na 7 maja, a usg na 15 maja, ale lekarz mówi że Mała tez się szybciej rozwija...zresztą..ost powiedział "dobrze gdybyby pani w gole wytrzymała do 37tc bo ta szyjka...ajajajjj"hehe)
ooo bóle zeber....chyba tylko lezenie tu moze pomóc. MIałam tak w pierwszej ciąży...męczarnią było wysiedzenie w pracy czy na uczelni. Teraz to ja mam luksus,hehe
Czasu mało...każdy dzień namiętnie skreślam z satysfakcjąmam taki...ciążomierz- czyt metromierz
na lodówce zrobiony z miarki ikei
Wyprawkę masz już całą???
aaaa torbę do szpitala kiedy szykujesz???
-
O to juz jeden skarb masz w domu
to bedziesz miala CC czy po prostu jesli sie nic nie rozwinie do 6 maja to oxy i dzialacie ? nie dziwie sie ,ze chcesz rodzic jak jeszcze bedzie twoj lekarz bo sama bym to samo zrobila.
Eh no masz racje siedziec sie nie damam nadzieje ,ze mi to przejdzie chociaz do konca tyg. ale pewnie tak juz bedzie do konca
;p
Ooo fajna sprawa z tym skreslaniem dni ;p sama bym tak robila
Wyprawkę na szczescie juz mam bo teraz to ciezko by mi bylo chodzic po sklepach , prac to wszystko i prasowac ..
A torbe spakuje moze za tydzien max za 2 tyg . Żeby mieć na wszelki wypadek juz wszystko przygotowane . A Ty ?? -
magdalena- ta kołyska...nie była starsznie droga...chcesz podam Ci linka??
W pierwszej ciaży marzyłam o takiej..ale jakoś....nie złożyło się....bo tesciowie i rodzice wszystko kupili...i zabraniali mi czegokolwiek;/ noooo ale teraz ja rządzę :-)hehemagdalena lubi tę wiadomość
-
nusiaa- o tak mam już jednego Bąbelka-który ma na imie Filip
) kochany chłopczyk.....całuje brzuszek i robi cacy-wierzę że rozumei ze bedzie miał siostrzyczkę.aaa jak cudnie kołysze swoje misie w kołysce,heheh-urocze :-)nei ma co-jestem w nim zakochana
)
Myslę że przejdzie Ci-alebo szybciej się przyzwyczaisz
aaaa to fajnie CI że juz wszystko masz) mozesz coś nam wszystkim polecić co...kupowałaś przez internet???
))ładnie prosi:))) tearz to moja jedyna radocha-kupowanie przez neta
Torby jeszcze nie mam....ale kupiłam nowe łapcie....skarpetki...majktki poporodowe...podkłady i podpaski te mega duze...dwie koszule do karmienia...i nie wiem co tam jeszcze trzeba???lakator pewnie...musze go poszukać.magdalena lubi tę wiadomość
-
Jak słodko
hym , ja kupilam laktator najzwyklejszy z babyono reczny na allegro bo nie wiem czy mi sie przyda . Poza tym sterylizator + podgrzewacz za 50 zl tez na allegro no i lozeczko + ten zestaw poszewek itp , termometr w smoczku , rozek i przez neta chyba tyle
Wlasnie ostatnio mama mi kupila te majtki poporodowe ale nie wiem czy mi sie przydadza. Mnie polozna mowila zebym kupila zgrzewke wody + jedna z dziubkiem , a dla malej koniecznie krem do pupy ale bez cynku z tych wazniejszych rzeczymirka14 lubi tę wiadomość
-
fizjo wrote:magdalena- ta kołyska...nie była starsznie droga...chcesz podam Ci linka??
W pierwszej ciaży marzyłam o takiej..ale jakoś....nie złożyło się....bo tesciowie i rodzice wszystko kupili...i zabraniali mi czegokolwiek;/ noooo ale teraz ja rządzę :-)hehe
poproszę
nusiaa mnie żebra przestały boleć
dziewczyny ja laktatora póki co nie kupuję a może w ogóle nie będę go potrzebować? zakładam że wszystko pięknie będzie szło;) a jak coś w szpitalu mają a jest też opcja wypożyczenia.
ja wiele rzeczy kupowałam ze sklepu naszsmyk.pl szybko realizacja przesyłki wszystko Ok zgodnie z zamówieniem i otrzymałam nawet gratisy zawsze cośWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 23:07