KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka on jest na amortyzatorach i jest bardzo podatny na kołysanie, dodatkowo jak zdjemiesz gondole to moze dzialac jako kolyska, fotelik to samo:) a zdjęcie gondoli i reszty, to normalnie klikniecie dwoma przyciskami i juz. no ja się zakochałam, nawet moj małż był pod wrazeniem, co jemu to wszystko jedno:P
-
natalinka wrote:LINECZKO witamy Cię serdecznie w naszym gronie
Znasz już płeć maluszka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 22:33
magdalena, mychowe, patulla lubią tę wiadomość
-
Bea_tinka - przyznam, że widziałam już ten wózek wcześniej w internecie i jest dość podobny do tego mojego preferowanego. Ten sam typ opływowej gondoli i w zasadzie nie jest aż tak drogi. Ten nasz wybrany to jakoś 1600 zł za 3w1. Nie wiem jeszcze tylko jak ten nasz Riko Nano wygląda w rzeczywistości i jak z tym bujaniem, bo reszta wygląda fajnie. W sobotę byliśmy w jednym sklepie i spodobał nam się dość wózek Bebetto Luca, chociaż Riko wg mnie jest fajniejszy. W przyszły poniedziałek jedziemy do lekarza, to wstąpimy do tego sklepu, gdzie mają Riko.
-
natalinka powiem Ci, że byłam pozytywnie nastawiona do kobietki, która sprzedawała, bo tako jest 200 zl droższy od tego carera, więc jak widać babeczka nie leci na kasę
Najelepiej jednak sobie wózek zobaczyć na żywo, bo i wysokość i pojemnośc, ogólnie nawet dotknąć czy cos, to nie ma jak zobaczyć na zywo:) Ależ jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty:) -
Ehh chyba mnie cos bierze, o ile juz nie wzieło:( boli gardło, nos zatkany i boli i tez zatkane jedno ucho! Eh, musze jutro isc chyba do rodzinnego, ale w sumie co wiecej mi przepisze jak lezec, pic herbate z miodem i cytryna no i moze prenalen, ktory mam w domu;) takze jutro sie zapowiada dzien lenia w podkołderniku:) a w sumie nawet dziś
bo przez nos sie budze jak oszalala!
-
Kaja może masz zapchany nos, bo masz za suche powietrze?? Ja po obudzeniu dałam na kaloryfer zamoczony ręcznik i nieco pomogło:) Nie jakoś szałowo, ale zawsze coś
No muszę przyznać, że dzisiejsza noc była średnia:/ ale dziś totalne relaksowanie więc spoko:) Muszę trylko trochę posprzątać i podkołdernik:P
A plamienie, to kurcze kiepsko, z lekarzem konsultowałaś, co jest grane? -
A ja dzisiaj czekam na paczki z naszsmyk- wielgachna ze wszystkimi gadżetami dla mnie do szpitala i dla Ewelinki pieluchy, aspiratory itd. i druga z kosmetykami z hippa niestety bez chusteczek bo nie mieli na stanie ale podobno mają być w rossmanie od 1 kwietnia
Beatina trzymaj się a na katar bardzo dobrze działa płukanie nosa solą fizjologiczną po takim płukaniu przynajmniej na trochę jest spokój tylko trzeba to zrobić porządnie mi bardzo pomagało, może też być sól morska ale moja lekarka mówiła że działa tak samo jak fizjologiczna tylko jest droższa
Kaja na razie leż i jak najszybciej do lekarza
U mnie wszystko ok tylko mała jakaś taka leniwa momentami, chyba jej ciasno zaczyna byćBea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mychowe spadłam z krzesła ze śmiechu! Dobrze, że się skonczyło na 1 skurczu hehe!
mirka super! Paczki dla maluchów są najlepsze:) Ja już w zasadzie na nic nie czekam, tylko dziecka mi brakuje:P
agata, nie mówie, bo do tej pory miałam spanie jak nigdy(z małymi wyjątkami), ale ostatmio mam tak samo jak Ty, ciągle się przewracam z boku na bok, a budze się najczęściej na plecach! Małż się ze mnie tylko śmieje, że każdy mój obrót to trwa 10 min, bo powoli się turlam:P No ale jest coraz ciężej, to i sen robi się skomplikowany:) A ja nigdy nie mialam oporów, żeby pospać w dzień, polecam!mychowe, agata86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kobietki!,
Jak Was pocieszę to ja od kilku nocy mam nieprzespanejestem potem zrozdrażniona więc śpię rano do oporu
dziś obudziła mnie zgaga:( paskudztwo!
teraz chyba tak będzie korzystajmy ze spania nawet w dzień jak najdzie tylko ochota, najgorsze ze w nocy nie ma co robić;/ jeszcze my mieszkamy w kawalerce więc nie chce męza budzić.
Bea_tina życzę zdrówka!Muszę obejrzeć ten wózek skoro tak zachwalacie. Mirka ja też zamawiałam od nich paczki i zadowolona byłam:) agata tez tak mam z bólami bioder i jak wstaję to mi strzelają koście jakby miały się złamać ;/ mychowe no, no sny erotyczne ;/ ja bym chciałam poszaleć z mężusiem ale trochę strach tym bardziej teraz gdzie trzeba uważać 5 tygodni do donoszonej ciażyJuż zaczęłaś urlop? Czy jeszcze pracujesz?
mychowe lubi tę wiadomość
-
mychowe jak dajesz radę z takimi długimi zmianami? podziwiam! no ja się zastanawiam z tym praniem? chyba jeszcze czeka nas przeprowadzka więc nie wiem czy jest sens?
oj mi też brakuje zbliżeń a też boję się zaczynać pieszczoty bo jak to wywoła skurcze ;/ szok jak się później rzucę na mojego to się nie odklejęnatalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
magdalena wrote:mychowe jak dajesz radę z takimi długimi zmianami? podziwiam! no ja się zastanawiam z tym praniem? chyba jeszcze czeka nas przeprowadzka więc nie wiem czy jest sens?
oj mi też brakuje zbliżeń a też boję się zaczynać pieszczoty bo jak to wywoła skurcze ;/ szok jak się później rzucę na mojego to się nie odkleję
hehehe no witaj w klubie kochana my mamy STOP dla serduszkowania od poczatku ciazy .....mój już mówi , że do Zakonu bez święceń Go biorą hehehehehenatalinka, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea_tina - kuruj się i nie daj się wirusom!
Mirka - rozpakowywanie takich paczek to frajdaa czekanie na nie trochę trzyma w niepewności
My w poniedziałek pojedziemy jeszcze do kilku sklepów, a jeśli tam ceny będą wysokie i nie wpadnie mi w oko fajna pościel do łóżeczka - kupuję na allegro.
Magdalena, Mychowe - rzeczywiście z tym celibatem to bólMy od samego początku wykazujemy silną wolę, choć nie ukrywam, że dopiero w czasie staranek było najlepiej, bo wcześniej bakterie i ciągłe zapalenia przyprawiały mnie o płacz w trakcie. Mam nadzieję, że nadrobimy po porodzie
No właśnie - czy kupowałyście pościel do łóżeczka na allegro? Ja myślę nad tą droższą, haftowaną, bo poczytałam opinie i wychodzi na to, że często ta tańsza, kolorowa podczas prania puszcza kolor i dodatkowo ma nieprzyjemny zapach. Zresztą raz z mężem kupiliśmy pościel dla siebie w Auchan i jak ją ubrałam, kolejnego poranka mąż wstaje i pytam dlaczego jego koszulka z białej zrobiła się żółta? Nie widziałam jeszcze siebie w lusterkuPościel farbowała nawet skórę, więc wyglądaliśmy cudownie do momentu jej ponownego przebrania, a teraz leży w szafie...
ALAALICJA lubi tę wiadomość