X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka on jest na amortyzatorach i jest bardzo podatny na kołysanie, dodatkowo jak zdjemiesz gondole to moze dzialac jako kolyska, fotelik to samo:) a zdjęcie gondoli i reszty, to normalnie klikniecie dwoma przyciskami i juz. no ja się zakochałam, nawet moj małż był pod wrazeniem, co jemu to wszystko jedno:P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    LINECZKO witamy Cię serdecznie w naszym gronie ;) Znasz już płeć maluszka?
    Znam wreszcie;-) dziewczynka:)))) caly czas myslalam o niej jak o dziewczynce i wreszcie sie potwierdzilo:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 22:33

magdalena, mychowe, patulla lubią tę wiadomość

iv09io4ptwhk6nng.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tinka - przyznam, że widziałam już ten wózek wcześniej w internecie i jest dość podobny do tego mojego preferowanego. Ten sam typ opływowej gondoli i w zasadzie nie jest aż tak drogi. Ten nasz wybrany to jakoś 1600 zł za 3w1. Nie wiem jeszcze tylko jak ten nasz Riko Nano wygląda w rzeczywistości i jak z tym bujaniem, bo reszta wygląda fajnie. W sobotę byliśmy w jednym sklepie i spodobał nam się dość wózek Bebetto Luca, chociaż Riko wg mnie jest fajniejszy. W przyszły poniedziałek jedziemy do lekarza, to wstąpimy do tego sklepu, gdzie mają Riko.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Riko też jest funkcja kołyski w gondoli i też bardzo szybko się go składa - oglądaliśmy prezentację w internecie.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka powiem Ci, że byłam pozytywnie nastawiona do kobietki, która sprzedawała, bo tako jest 200 zl droższy od tego carera, więc jak widać babeczka nie leci na kasę:P
    Najelepiej jednak sobie wózek zobaczyć na żywo, bo i wysokość i pojemnośc, ogólnie nawet dotknąć czy cos, to nie ma jak zobaczyć na zywo:) Ależ jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh chyba mnie cos bierze, o ile juz nie wzieło:( boli gardło, nos zatkany i boli i tez zatkane jedno ucho! Eh, musze jutro isc chyba do rodzinnego, ale w sumie co wiecej mi przepisze jak lezec, pic herbate z miodem i cytryna no i moze prenalen, ktory mam w domu;) takze jutro sie zapowiada dzien lenia w podkołderniku:) a w sumie nawet dziś:) bo przez nos sie budze jak oszalala!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina część nocny marku ja mam nos zapchany od listopada ale tylko przez noc w dzien nie ,a na dodatek przylazlo plamienie takie jasno karmelowe buuuu i leżę w łóżku :- (

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja może masz zapchany nos, bo masz za suche powietrze?? Ja po obudzeniu dałam na kaloryfer zamoczony ręcznik i nieco pomogło:) Nie jakoś szałowo, ale zawsze coś:) No muszę przyznać, że dzisiejsza noc była średnia:/ ale dziś totalne relaksowanie więc spoko:) Muszę trylko trochę posprzątać i podkołdernik:P

A plamienie, to kurcze kiepsko, z lekarzem konsultowałaś, co jest grane?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj czekam na paczki z naszsmyk- wielgachna ze wszystkimi gadżetami dla mnie do szpitala i dla Ewelinki pieluchy, aspiratory itd. i druga z kosmetykami z hippa niestety bez chusteczek bo nie mieli na stanie ale podobno mają być w rossmanie od 1 kwietnia :)

Beatina trzymaj się a na katar bardzo dobrze działa płukanie nosa solą fizjologiczną po takim płukaniu przynajmniej na trochę jest spokój tylko trzeba to zrobić porządnie mi bardzo pomagało, może też być sól morska ale moja lekarka mówiła że działa tak samo jak fizjologiczna tylko jest droższa :)

Kaja na razie leż i jak najszybciej do lekarza

U mnie wszystko ok tylko mała jakaś taka leniwa momentami, chyba jej ciasno zaczyna być

Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ostatnio mam kiepskie noce, przy dłuzszym lezeniu na jednym boku boli mnie biodro i musze przewrócić sie na drugi bok i tu znów to samo, juz próbowałam poduszek i koca i nic. bedę musiała chyba w dzień sie trochę kłaśc i dospać.

• mychowe Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś o 6.30 maly skurcz obudzil, cały brzuch twardy się zrobil na kilkanaście sekund, ale był bezbolesny.. to chyba przez ten erotyczny sen, który miałam ;)

Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe spadłam z krzesła ze śmiechu! Dobrze, że się skonczyło na 1 skurczu hehe!:)

mirka super! Paczki dla maluchów są najlepsze:) Ja już w zasadzie na nic nie czekam, tylko dziecka mi brakuje:P

agata, nie mówie, bo do tej pory miałam spanie jak nigdy(z małymi wyjątkami), ale ostatmio mam tak samo jak Ty, ciągle się przewracam z boku na bok, a budze się najczęściej na plecach! Małż się ze mnie tylko śmieje, że każdy mój obrót to trwa 10 min, bo powoli się turlam:P No ale jest coraz ciężej, to i sen robi się skomplikowany:) A ja nigdy nie mialam oporów, żeby pospać w dzień, polecam!:D

mychowe, agata86 lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki!,
    Jak Was pocieszę to ja od kilku nocy mam nieprzespane :( jestem potem zrozdrażniona więc śpię rano do oporu :) dziś obudziła mnie zgaga:( paskudztwo!
    teraz chyba tak będzie korzystajmy ze spania nawet w dzień jak najdzie tylko ochota, najgorsze ze w nocy nie ma co robić;/ jeszcze my mieszkamy w kawalerce więc nie chce męza budzić.
    Bea_tina życzę zdrówka!Muszę obejrzeć ten wózek skoro tak zachwalacie. Mirka ja też zamawiałam od nich paczki i zadowolona byłam:) agata tez tak mam z bólami bioder i jak wstaję to mi strzelają koście jakby miały się złamać ;/ mychowe no, no sny erotyczne ;/ ja bym chciałam poszaleć z mężusiem ale trochę strach tym bardziej teraz gdzie trzeba uważać 5 tygodni do donoszonej ciaży :) Już zaczęłaś urlop? Czy jeszcze pracujesz?

mychowe lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paczki przyszły zaraz rozpakowywanie :))))

Bea_tina, magdalena, natalinka, lineczka, ALAALICJA lubią tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam rozpakowywać paczki :) ciekawe czy będziesz zadowolona ?

dqpri09knl7nzqjn.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze półtora tygodnia i koniec pracy, dokładnie piec 12,5 godzinnych zmian.. dziś wolne, zaczęłam prac ubranka dla malutkiej :)
    Mi też brakuje bliskości męża, dlatego pewnie mam te sny, ale nie chce silniejszych skurczy dostać.

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe jak dajesz radę z takimi długimi zmianami? podziwiam! no ja się zastanawiam z tym praniem? chyba jeszcze czeka nas przeprowadzka więc nie wiem czy jest sens?
    oj mi też brakuje zbliżeń a też boję się zaczynać pieszczoty bo jak to wywoła skurcze ;/ szok jak się później rzucę na mojego to się nie odkleję ;)

natalinka, mychowe lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey kazał gin obserwować czy będzie sie bardziej rozkręcać to tel i mam przyjechac do szpitala ,ale na ta chwilkę jest spokojniej jutro mam wizytę ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wrote:
    mychowe jak dajesz radę z takimi długimi zmianami? podziwiam! no ja się zastanawiam z tym praniem? chyba jeszcze czeka nas przeprowadzka więc nie wiem czy jest sens?
    oj mi też brakuje zbliżeń a też boję się zaczynać pieszczoty bo jak to wywoła skurcze ;/ szok jak się później rzucę na mojego to się nie odkleję ;)

hehehe no witaj w klubie kochana my mamy STOP dla serduszkowania od poczatku ciazy .....mój już mówi , że do Zakonu bez święceń Go biorą hehehehehe

natalinka, magdalena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina - kuruj się i nie daj się wirusom!
    Mirka - rozpakowywanie takich paczek to frajda :) a czekanie na nie trochę trzyma w niepewności :) My w poniedziałek pojedziemy jeszcze do kilku sklepów, a jeśli tam ceny będą wysokie i nie wpadnie mi w oko fajna pościel do łóżeczka - kupuję na allegro.
    Magdalena, Mychowe - rzeczywiście z tym celibatem to ból ;) My od samego początku wykazujemy silną wolę, choć nie ukrywam, że dopiero w czasie staranek było najlepiej, bo wcześniej bakterie i ciągłe zapalenia przyprawiały mnie o płacz w trakcie. Mam nadzieję, że nadrobimy po porodzie :)
    No właśnie - czy kupowałyście pościel do łóżeczka na allegro? Ja myślę nad tą droższą, haftowaną, bo poczytałam opinie i wychodzi na to, że często ta tańsza, kolorowa podczas prania puszcza kolor i dodatkowo ma nieprzyjemny zapach. Zresztą raz z mężem kupiliśmy pościel dla siebie w Auchan i jak ją ubrałam, kolejnego poranka mąż wstaje i pytam dlaczego jego koszulka z białej zrobiła się żółta? Nie widziałam jeszcze siebie w lusterku ;) Pościel farbowała nawet skórę, więc wyglądaliśmy cudownie do momentu jej ponownego przebrania, a teraz leży w szafie...

ALAALICJA lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ